>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

transfer środkow z buka do buka

G 5

gracz211

Użytkownik
Cześć, potrzebuje pomocy w transferze środków z Interwetten do innego buka. Z uwagi na małe doświadczenie i niedoczytanie regulaminu grałem u tego buka nieświadomy że pierwsza wypłata 30 euro musi być na konto bankowe a nie na skrill a z wiadomych powodów takiego przelewu nie zrobię.
Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć jak przetransferować te środki do innego buka np betfair. Jaki sport najlepiej sie do tego nadaje jaki rynek i jak obstawiać żeby nie zwiększać salda w Interwetten.
W Interwetten mam limity na kursy powyżej 3.0 do 4e na zakład, przy faworytach takiego limitu nie zauważyłem.
Próbowałem grać ITF po 3e i cos tam sie udawało ale strata jest 3e na każde 10 wiec trochę sporo...

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Innej opcji niż zakład arbitrażowy w dwóch różnych bukmacherach chyba nie ma.
Znajdź mecz z wyrównanymi kursami 1,95 - 1,95 lub innymi żeby jak najmniej stracić na marży i przegraj w Interwetten, a wygraj gdziekolwiek indziej gdzie masz konto.
Masz tu do pomocy kalkulator do surebetów - LINK.

G 5

gracz211

Użytkownik
Czyli na interwetten grać na back a na betfair na lay?
Zastanawiam się nad progresją stawki tylko nie wiem do jakiego stopnia to dojdzie.
Czy progresja 2,4,8,16,32 będzie dobra? i nie wiem czy buk pozwoli mi na 64 przy kursie około 2.0

Do góry Bottom