>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Transakcje moneybokers

przemkoo 26

przemkoo

Użytkownik
Witam.
Mam do was takie pytanie, przepraszam jeśli coś takiego wcześniej było. Czy moneybokers może się przyczepić za transakcje tego typu np. dwóch moich kumpli dostali pieniądze od firmy bukmacherskiej, przelali na moje konto (ponieważ nie posiadają karty) i ja im wypłacam? sytuacja może się powtórzyć kilkakrotnie. Czekam na odp.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Ale w jakim sensie przyczepić ? Przecież wymiana środków między różnymi osobami jest jak najbardziej dozwolone ...

przemkoo 26

przemkoo

Użytkownik
No tak ale chodzi mi o &quot;pranie brudnych pieniedzy&quot;, o ta kwestwie czy nie nie odbiora tego tak, ze kumple beda mi przelewac caly czas pieniadze od bukmacherow a ja im bede wyplacal, a na koncie nie bedzie innego typu transakcji, tylko wplaty od innych osob i wyplaty z mojego konta.

L 147

luminat

Użytkownik
Nie przyczepią się. Blokowanie kont na MB można wsadzić miedzy bajki - zrobią to tylko jeśli dane osobowe twojego konta albo twoich kumpli są fałszywe. Bez weryfikacji konta (na adres) nie wypłacisz więcej niż ok. 5 tys złotych na konto bankowe.

holdenvxr8 24

holdenvxr8

Użytkownik
Podczepiam się pod ten temat bo nie chcę zakładać nowego.
Mam pytanie, ponieważ chcę zacząć grać przez internet ale nie mam konta bankowego, natomiast chcę założyc moneybookers i w związku z brakiem konta bankowego mogę mieć moneybookers? Powiedzmy kolega przesłałby mi pieniądze na moje konto moneybookers i operowałbym nimi bez posiadnia konta bankowego, ale założyłbym je w przyszłości. Czy tak można czy jest to wykluczone?

piece_of_shit 337

piece_of_shit

Użytkownik
Moj znajomy który gra w pokera od ok 2 lat przynajmniej 1 raz w tygodniu przesyła do mnie kase którą później wypłacam na konto bankowe. Jeśli Ty i Twoj znajomy bedziecie mieli zweryfikowane konto to nie bedzie żadnego problemu.
Dodam ,że przy pierwszym przelewie z jego konta w MB na moje zapytali jakie łacza nas relacje i za co są pieniądze. Znajomy nie owijal w bawelne i napisal ,że kasa pochodzi z pokeroomu. Od tamtego czasu cisza ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
przemkoo 26

przemkoo

Użytkownik
a jeśli ktoś ma niezweryfikowane konto tylko po prostu zalozone dostal pieniadze i przyslal do mnie, ja mam zweryfikowane itd. mnie sie o nic nie pytali...

Do góry Bottom