>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Trading - od podstaw

typereks 866

typereks

Użytkownik
Witam,
Chciałbym się douczyć w sprawach zakładów bukmacherskich i chcę się dowiedzieć o zakładach tradingowych. Po prostu nie rozumiem lay,back,czemu niektórzy mają plusy jak wynik nie korzystny i skąd takie kursy i w ogóle. Nie ma ktoś czasu by wyjaśnił dokładniej lub jest gdzie to jest wytłumaczone w miarę po chłopsku oraz by było zrozumiane. Miło jak by były jakieś przykłady.

Z góry pozdrawiam!

typereks 866

typereks

Użytkownik
StraszakSam mam pytanie.
Da gra się we walucie grać Polskiej? Znalazłem ten rynek co mnie interesował ,czyli wynik,który nie padnie. Postawię ,np.
Arsenal- Palace ,że nie padnie wynik 1-0 i jak jest stan 2-1 to wygrywam,tak?

S 45

sikorrrr

Użytkownik
StraszakSam mam pytanie.
Da gra się we walucie grać Polskiej? Znalazłem ten rynek co mnie interesował ,czyli wynik,który nie padnie. Postawię ,np.
Nie ma polskiej waluty, jedynie €, $ lub funty.
Tak, wtedy wygrywasz.
Jak masz więcej pytań to pisz priv

S 440

straszaksam

Użytkownik
StraszakSam mam pytanie.
Odpowiedzi na oba pytania, znalazłbyś w linku, który Ci wysłałem, bowiem zawiera odnośniki do nurtujących Cię pytań. Nie bój się poszperać w internecie. Wbrew pozorom materiałów wyjaśniających takie kwestie jest dużo, skoro ja sam potrafiłem je znaleźć ;)

typereks 866

typereks

Użytkownik
Odpowiedzi na oba pytania, znalazłbyś w linku, który Ci wysłałem, bowiem zawiera odnośniki do nurtujących Cię pytań. Nie bój się poszperać w internecie. Wbrew pozorom materiałów wyjaśniających takie kwestie jest dużo, skoro ja sam potrafiłem je znaleźć ;)
Wolę się upewnić z tego powodu,że ludzie różne rzeczy piszą. Znalazłem ubogie materiały,więc dlatego tutaj pytam. Jak bym nie miał wątpliwości to bym się nie pytał

Do góry Bottom