lax
Użytkownik
Na wiosnę zacząłem się trochę interesować giełdą Betfair. Interesuje mnie handel na rynkach NBA, w tamtym sezonie za późno się za to wziąłem, bo pohandlowałem praktycznie tylko na playoffach. Oczywiście w ramach nauki stawki po 2 € ???? Teraz powracam do tematu, szukam osób do wymiany poglądów. Zaznaczam że jestem jeszcze zielony jeśli chodzi o granie na Betfair, ale już powoli łapię o co chodzi.
Może ktoś gra i chciałby podzielić się jakimiś wskazówkami, naprowadzić trochę? :grin: Jedyne co wymyśliłem jak do tej pory to kupno rano kursu na faworyta i pod wieczór sprzedaż, zazwyczaj się udaje coś zarobić ???? Na żywo grałem jak dotąd jeden mecz, z 2 € udało mi się uhandlować 59 centów zysku na kilku rynkach. A wy jak myślicie
, lepiej grać pre czy in play? Zachęcam do dyskusji.
Może ktoś gra i chciałby podzielić się jakimiś wskazówkami, naprowadzić trochę? :grin: Jedyne co wymyśliłem jak do tej pory to kupno rano kursu na faworyta i pod wieczór sprzedaż, zazwyczaj się udaje coś zarobić ???? Na żywo grałem jak dotąd jeden mecz, z 2 € udało mi się uhandlować 59 centów zysku na kilku rynkach. A wy jak myślicie