>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Trading in play Betfair

B 1

bigbuckbunny

Użytkownik
Witam zakładam swój temat by pokazać jak będę grał dwoma sposobami na betfair in play.
1 sposób to kupowanie cs 0:0 i over 2,5 i odsprzedawanie overu po golu albo jak bramek nie ma to w granicach 25-30 min.
2 sposób to kupowanie po golu w 1 połowie lay over 3,5 i odsprzedawanie jak będzie green na 1/5stawki.
Oby jak najwięcej zielonego ????

B 1

bigbuckbunny

Użytkownik
Villarreal VS Barcelona
CS 0:0 stawka 4e kurs 17
U/O 2,5 stawka 8e kurs 1.91

17min odsprzedane z zyskiem 1,12e

Czekając do przerwy miałbym zysk około 9e, ale w granicach 25-30min gdy padnie gol to runek u/o jest w stanie pokryć stratę z CS

B 1

bigbuckbunny

Użytkownik
Utrecht VS Den Haag
CS 0:0 stawka 3.50 kurs 17
U/O 2.5 stawka 10e kurs 1.99
Zamierzam wyjść z rynku z zyskiem 50c.

Mecz odsprzedany na 0 przez mój zły dobór stawek.

G 30

gareth

Użytkownik
Fakt Lecce idzie w dół jak i draw, ale martwi mnie tu mały naplyw pieniędzy na Udinese przy większym kursie. Ja opuściłem to spotkanie. No, ale jeszcze godzinka do Punterów na faworyta ????

G 30

gareth

Użytkownik
No i prawie koniec.
Kupiłem Back Udinese po 2.1 tuż przed live z nadzieją na spadek kursów zaraz po rozpoczęciu. No i to był błąd ????
Straciłem ostatnie dwie godziny na handlu tylko na tym meczu ale udało się na koniec dopiąć green beta (choć skromniutki)

G 30

gareth

Użytkownik
Mimo wszystko TAKA zmiana kursu powinna sugerować kto wygra. Ktoś coś przecież musiał wiedzieć bo to nie był owczy pęd. Są doniesienia o fixach w serie A w ostatnich kolejkach. Wczorajsze Brescia i Bologna ponoć była tak wiadoma, że tuz przed meczem mówiono, żę bramka Vaio to częśc &quot;kontraktu&quot;. To by też tłumaczyło spadek kursu na 2:1 (a było 3:1 ???? ). Wiedza ta znacznie ułatwiła mi wyjście z gówna.

B 1

bigbuckbunny

Użytkownik
Dziś wypróbuje nowy system co mi znajomy polecił.
Mecz Lillestrom VS Brann
AU po kursie 6,4 za 2E
I Under 2,5 2,52 za 4E
Jeżeli do 20 min nie padnie gol mam greena, jak padnie bramka odsprzedaje u2,5 i kupuje u3,5 i czekam jak pada 2 bramka odsprzedaje u3,5 i kupuje u 4,5 za 8e.
Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Do góry Bottom