>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Trading Betfair cz II

A 0

adamnowak

Użytkownik
Witam,
Przeczytalem caly zamkniety juz niestetytemat o tradingu w bet fair lecz wciaz czuje niedosyt informacji ???? dlatego zakladam kolejny temat na ten temat. Mysle ze wielu osobom moze sie on przydac. Prosze o kilka rad jak grac tradingiem.Jedyne co znalazlem oki co o tym to

Przyklad pierwszy to bardzolatwy meczyk i latwa wygrana
Przyklad drugi to raczej jak wyjsc z opresji i nie stracic gdy mecz nie jest po naszej mysli ????
Co myslicie o tym sposobie gry i jak wy gracie ?? Jakich technik stosujecie??

M 0

maxityper

Użytkownik
Osobiscie rowniez najbardziej lubie grac under lub over. Zadko zdazaja sie takie mecze jak opisany tu Over. To wrecz idealny przypdek tradingu over :]

Tak naprawde w tradingu bardzo wazne jest by przed rozpoczeciem meczu okreslic sobie pewne ramy zysku i strat ktore chcemy uzyskac lub mozemy zaakceptowac ;) (by nie czekac na cud tylko albo realizowac zalozone zyski lub w pore moc uciac straty) Jesli bedziemy konsekwentni to na tradingu mozna naprawde dobrze zarobic ????

rybex 3

rybex

Użytkownik
Wczorajsze mecze :

Odpowiedz mi tak szczerze po co ty wklejasz te screeny i sie nimi podniecasz? Rozumiem ze pokazujesz swoje wygrane i dajesz wskazowki ludziom jak robic takie wygrane jak ty ale zeby sie tylko chwalic...
prosilem cie wiele razy i zero odzewu, ja osobiescie tego nie rozumiem poniewaz zawsze kiedy cos wiem to staram sie tym podzielic z innymi i mam z tego satysfakcje ze komus pomoglem a ty sie tylko podniecasz???? to juz lepiej tego nie wklejaj bo po co to komu

thepilator 0

thepilator

Użytkownik
ok nie będe już wklejał w tym temacie takich screenów, poprzedni temat został zakmnięty a przecież był przy okazji jednego z tamtych meczów screen z dokładnym opisem tego po jakich kursach i kiedy dane zdarzenie zostało zagrane tak więc sposób w jaki można robić takie green booki napisałem a to Ty sie teraz ośmieszasz bo na pw pytałeś sie ciągle o to co było już tutaj wyjaśnione, na szczęście nie chce Ci narobić siary i nie wkleje Twoich pw każdy by zobaczył Twoje dwa oblicza... Jak ktoś do mnie coś sensownego napisał to zawsze odpowiadałem chociaż nie za bardzo mam na to czas, więc może skoro ja jestem taki beznadziejny to Ty wypowiedz sie w tym temacie i pokaż nam jakiś sposób na granie...

Dodatkowo w swoim temacie na tym forum był pokazany sposób gry arbitrażem kursowym na betfair kiedy to przed meczem zagrałem na Wisłe w meczu z Legią po 1,6 i przed meczem sprzedałem ją 1,5

Bez odbioru????

rybex 3

rybex

Użytkownik
Ja ciebie normalnie prosilem, przyznam moze bylem zbytnio upierdliwy ale naprawde wkurza mnie takie hamskie chwalenie sie. Jesli chodzi o moja gre to niezrobilem jakis wielkiech wynikow bo z 30 euro zrobilem 80 ale teraz juz nie wierze w pomoc ludzi i sam obserwuje rynki i robie green booki co prawda mniejsze ale sa.

vizjerei 1

vizjerei

Użytkownik
Ludzie, Thepilator już to wszystko tłumaczył w poprzednim temacie o tradingu na BetFair. Myślicie, że on Wam napiszę tutorial krok po kroku i będziecie tak jak on łoić 500 euro dziennie? Wtedy BetFair by zbankrutował, gdyby to było realne. On jest po prostu bardzo dobry w tym, co robi. Zna się na tenisie, ma budżet bardzo duży i doświadczenie w te klocki. Ja tam lubię jak wrzuca screen&#39;y ze swoich podbojów, bo nie jestem zawistną i zazdrosną świnią. I nawet troszkę można wydedukować z jego screen&#39;ów. Jakby jeszcze pisał w którym momencie meczu postawił tak a tak, to już w ogóle byłoby super. T

Thepilator
, ja jednak bym chciał, żebyś jak masz czas to wrzucał screen&#39;y ze swoich świetnych green booków.

rybex 3

rybex

Użytkownik
No dobra to zalozcie sobie temat i razem podniecajcie sie tym co robi thepilator. Ja niczego nie zazdroszcze!! tylko grzecznie poprosilem o pomoc. Vizjerel i tutaj wychodzi twoja niewiedza na temat betfair, piszesz ze jak kazdy zarabialby dziennie 500 euro to betfair by zbankrutowal i dlatego nie warto komus pomoc i tutaj wychodzi twoj brak znania podstaw,jesli cie to interesuje to uzytkownicy zakladaja sie pomiedzy soba a betfair z kazdego wygranego zakladu sciaga marże, nie rozumiem po co sie tutaj wogole wypowiadasz... Ja juz niemam nic do powiedzenia w tym temacie poniewaz takie klotnie nie maja sensu

M 0

maxityper

Użytkownik
Myślicie, że on Wam napiszę tutorial krok po kroku i będziecie tak jak on łoić 500 euro dziennie? Wtedy BetFair by zbankrutował, gdyby to było realne.

To ty chyba nie wiesz na czym zarabia bet fair i jak to wogole dziala.

Na tej stronce co podal adamnowak sa kolejne opisane ciekawe undery .. Polecam lektorze

thepilator 0

thepilator

Użytkownik
Odnośnie tego tematu ja trzymam sie motta : ,, Back high, lay low&quot;

Nie ma recepty na sukces, ja sam nie jestem jakimś specjalistą i są tysiące osób które dysponują większym budżetem, mają większe doświadczenie i większe zyski, trzeba obserwować rynek i jeśli wg nas szanse danego zdarzenia są większe niz to wskazuje kurs gramy i na dłuższą mete będziemy do przodu...

Np tak było wczoraj w meczu Federera i Karlovica, zagrałem lay po kursie 1,07 za 1400euro ryzykując 100, Karlovica bardzo ciężko złamać i po statystykach było widać że gra bardzo dobry mecz, doszło do tb i kursy wynosiły już nawet 1,15 na Federera i gdybym w tym momencie zagrał kontre byłbym 100euro do przodu, niestety Federer wygrał tb, jednak gdyby Karlovic wygrał tego tb to kursy na Federera podskoczyły by w okolice 1,3 - 1,35 i wtedy zysk byłby już duży...

takich meczy jest mnóstwo zresztą przed chwilą Federer przegrał pierwszego seta z Stepankiem w tb... :-D

rybex 3

rybex

Użytkownik
Odnośnie tego tematu ja trzymam sie motta : ,, Back high, lay low&quot;

Nie ma recepty na sukces, ja sam nie jestem jakimś specjalistą i są tysiące osób które dysponują większym budżetem, mają większe doświadczenie i większe zyski, trzeba obserwować rynek i jeśli wg nas szanse danego zdarzenia są większe niz to wskazuje kurs gramy i na dłuższą mete będziemy do przodu...

Np tak było wczoraj w meczu Federera i Karlovica, zagrałem lay po kursie 1,07 za 1400euro ryzykując 100, Karlovica bardzo ciężko złamać i po statystykach było widać że gra bardzo dobry mecz, doszło do tb i kursy wynosiły już nawet 1,15 na Federera i gdybym w tym momencie zagrał kontre byłbym 100euro do przodu, niestety Federer wygrał tb, jednak gdyby Karlovic wygrał tego tb to kursy na Federera podskoczyły by w okolice 1,3 - 1,35 i wtedy zysk byłby już duży...

takich meczy jest mnóstwo zresztą przed chwilą Federer przegrał pierwszego seta z Stepankiem w tb... :-D
I wlasnie o to mi chodzilo. Mysle ze niema sensu sie klocic i przepraszam ze cie obrazilem. Jesli chodzi o mecz Federera ze stepankiem to wlasnie zrobilem z niego 6.5:) jak na wklad-10euro to chyba calkiem niezle.
Pozdrawiam

wojtas91 0

wojtas91

Użytkownik
wszystko ładnie wygląda, ale niech ktoś napisze przykład jak skontrować podczas meczy gdy utrzymuje się remis 0:0. Będę wdzięczny za przykład.

X 0

xspike

Użytkownik
wszystko ładnie wygląda, ale niech ktoś napisze przykład jak skontrować podczas meczy gdy utrzymuje się remis 0:0. Będę wdzięczny za przykład.
Kontrujesz po prostu po gorszym kursie i tracisz część kapitału. Pytanie tylko po jakim czasie kontrować gdy mamy 0:0? Po 1. połowie? Po 80 minutach, a może po 20?
2. rzecz, zauważyłem że niektóre zakłady na remis mają niską płynność. Ktoś się orientuje jakiego rodzaju zakłady (remis, 1.5...) mają najwięcej ofert na giełdzie? I pytanie czy betfair bierze na siebie też LAYe (takie podtrzymywanie płynności)?

T 1,7K

tomex11

Użytkownik
moje zdanie na ten temat jest takie, żeby wygrać dużo trzeba dużo zaryzkować, a można też starcic np. kupuje kogoś po kursie 2 i sprzedajepo 1,5 po wygranym secie, ale jeśli nie wygra seta to już mamy lipe ewentualnie kontra na tego drugiego, ale wtedy, gdy skontrujemy a wygra jednak ten pierwszy to tracimy siano znowu, jeszcze więcej, a losy meczu mogą się odwrócić, to podobnie jakbyśmy grali na set, albo, że nastąpi przełamanie przez naszego zawodnika i spadnie kurs i wtedy odsprzedamy zakład z &quot;zyskiem&quot; o ile wygra nasz zawodnik, bo też może być tak, że gładko wjebie od początku do końca i nawet nie odsprzedamy, a i tak nigdy nie zgarniamy pełnej puli

a druga sytuacja gramy po kursie 2 wygra seta jest kurs 1,3 sprzedajemy i wtedy mamy freebet zakurs 1,7 o ile wygra ten zawodnik lub siano dodatkowe na &quot;darmową kontre&quot;, a jeśli wygra trafiamy kurs 1,7, jeśli nie i nie skontrujemy nie wygrywamy nic

faktycznie w tenisie czesto zmieniają się losy meczu i można dość łatwo dac laya, lub wyłapać kurs większy niż 2 na jednego i drugiego zawodnika, później ewentualnie rozłożyć stawki na obu, aby wyszedł plus przy każdej opcji

z moich obserwacji w ważnych turniejach , szczególnie w wta, opłaca się tez grać faworytki przy sytuacji beznadziejnej np. 3-6 1-4 , bo kursik wtedy jest 5-10, a i tak w większości przypadków wygrywają,ostatnio jak sledziłem turniej we francji aga z klejbanova wtapiała 6-7 i chyba 0-4 kursik był w granicach 10 i wygrała, a na drugi dzień Cornet grała z Hantuchovą i było 1-6 0-3 kursik znowu był spory koło 8 i wygrała Cornet

zobaczcie sobie co sie dzieje w rzutkach w darcie na betfair jak kursy latają potrafi być kurs 20-50 za chwile kursy po 2 na obu

X 0

xspike

Użytkownik
Tak wziąłem w excelu zrobiłem małą symulację potencjalnych strat. W momencie gdy damy lay na remis po kursie 4.0 i kurs spadnie do 2.5 tracimy 25% kapitału!!!
Gdy damy lay na remis po kursie 3.0 i kurs spadnie do 1.5 tracimy 33% kapitału!!!
Tylko 2 straty z rzędu i nie ma połowy środków, a przypominam że aby coś zarobić trzeba mieć trochę tego kapitału. Żeby wtopić połowę środków wystarczy stracić 50% ale żeby odrobi trzeba zrobić 100%. A czarna seria w typowaniu to fakt.
Teraz wiem dlaczego po wpisaniu w google frazy &quot;betfair trading&quot; wyskakują tylko stronki które próbują wepchać refa.
Sam zastanawiałem się wejść z 1000-2000pln na początek ale teraz to ja się poważnie waham.

Do góry Bottom