>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tottenham Hotspur - Arsenal Londyn, HIT 24 kolejki Premier League[07.02.2015 r.]

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik

VS

TOTTENHAM HOTSPUR - ARSENAL LONDYN
sobota godz 13:45
Kursy
3,10 - 3,45 - 2,14

White Hart Lane

Dla kibiców Tottenhamu, ale i dla tych kibicujących Arsnealowi to najważniejsze derby w sezonie! Ostatnie lata to dominacja Arsenalu, ale pewnie fani Kogutów mają dosyć uszczypliwości ze strony rywala i pałają żądzą rewanżu. Tottenham ostatnio ciągnie jak może duet Harry Kane i Christian Eriksen. W Arsenalu wrócił Mesut Ozil po kontuzji i od razu błyszczy popisując się genialną asystą przy bramce Giroud w meczu przeciwko AV w niedzielę. Arsenal złapał wiatr w żagle w ostatnich kilku meczach. Udanie gra Coquelin, niesamowity Alexis Sanchez z przodu, skuteczny Giroud, produktywny Santi Cazorla, no i jeszcze jak wspomniałem wrócił Mesut Ozil. Ma w kim wybierać Arsene Wenger.
Jaki będzie ten mecz tym razem ? Czy będzie to mecz obfity w gole jak chociażby starcie Tottenhamu z Chelsea gdzie było 5:3 ? Historia potyczek obu zespołów zapisała kilka kart z takimi szalonymi meczami ! Ja

Zapraszam do dyskusji ;)

buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Tottenham - Arsenal

W derbach północnego Londynu stawiam na bramki. Już dawno zagrałem over 2,5 po 1,85. Teraz najwyższy kurs można jeszcze łapać w Pinnacle 1,78. Sądzę, że będą spadki. Zwykle w tych derbach pada sporo bramek, chociaż ostatnie trzy mecze to undery, tak więc czas na przełamanie tej serii. Obie drużyny są w znakomitej formie strzeleckiej. Arsenal rozgromił AV 5:0, wygrał z City 2:0, ze Stoke 3:0, także z przodu jest moc. Ostatnie mecze zakończone z czystym kontem, ale tak naprawdę nikt jeszcze nie przetestował umiejętności Ospiny. Arsenal gra też słabiej w obronie na wyjazdach, także Koguty powinny coś strzelić, mając w dodatku takich graczy jak Kane i Eriksen, którzy są w formie. Tottenham z kolei u siebie potrafi tracić bramki z dużo słabszymi od Arsenalu drużynami. Tottenham i Arsenal to także najbardziej overowe drużyny w lidze.

Tottenham - Arsenal over 2,5 @ 1,78 Pinnacle ✅ 2:1 // fantastyczny mecz ????

Otrzymane punkty reputacji: +23
deserteagle 2,3K

deserteagle

Użytkownik
Patrząc na wyniki spotkań Arsenalu i Tottenhamu rzeczywiście goli nie powinno zabraknąć. Arsenal liczy punkty a dodatkowo będzie chciał utrzymać swoją dobrą derbową statystykę, jednak &quot;Koguty&quot; nie raz pokazały, że tanio skóry nie sprzedają. Co więcej myślę, że grając u siebie i przy wsparciu swojej publiczności Tottenham może pokusić się w tym spotkaniu o coś więcej niż tylko gole tzw. &quot;honorowe&quot;.

Nie znalazłem w ofercie STSu typu na rzut karny więc typuję

Tottenham - Arsenal

Obie drużyny strzelą
Typ: TAK ✅ Wynik: 2:1 :cool:
Kurs: 1.55 (STS)

pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
Tottenham - Arsenal

Ja w tym spotkaniu idę w stronę kartek. Bet365 wystawił próg 5.5 kartek. Ostatnie dwa spotkania ligowe pomiędzy tymi drużynami zakończyły się następującą ilością kartek: 9 i 8. Dodatkowym argumentem który przemawia za dużą ilością kartek w tym spotkaniu, jest sytuacja w tabeli - Tottenham i Arsenal są &quot;sąsiadami&quot; i jeśli to gospodarze wygrają to spotkanie, wyprzedzą Arsenal. Sędzią spotkania będzie M.Atkinson - 28 grudnia sędziował również derbowe spotkanie Arsenalu z QPR gdzie pokazał 6 kartek. Sędziował również spotkanie Manchesteru United z Liverpoolem - 14 grudnia w którym pokazał 7 kartoników. Jutrzejsze spotkanie to bez wątpienia &quot;hit kolejki&quot; i jedne z najciekawszych Derbów Londynu.

Moje propozycje:
Ilość kartek POWYŻEJ 5.5 @ 2.10
izzzi 8 kartek ✅

Otrzymane punkty reputacji: +3
dzodzo1908 365

dzodzo1908

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia Premier League
Godzina: 13:45
Spotkanie: Tottenham - Arsenal
Typ: Tottenham powyzej 2,5 zoltej kartki
Kurs: 2,00
Bukmacher: B win
Analiza:

Derby polnocengo Londynu. Ten mecz to wiecej niz tylko walka o miejsce gwarantujace gre w LM, to swieta wojna dla kibicow i fantastyczne widowisko sportowe elektryzujace caly kraj. Bezposrednie mecze pomiedzy Kogutami, a Gunners sa przewaznie bardzo ostre i obfite w zolte kartki. W meczu na wiosne, ktory zakonczyl sie 1-1, gracze Tottenhamu zdobyli az 6 zoltek, w ostatnim meczu przy WHL, ekipa gospodarzy przyjela 5 zoltek wiec od razu rzuca sie w oczy, ze nie przebieraja w srodkach. Mimo braku Alexisa, Arsenal dysponuje nadal mocnym i szybkim srodkiem pola co bedzie czesto stopowane przez defensorow Tottenhamu, miejmy nadzieje, ze czesto zostana za to ukarani :zoltakartka: .

bo86bo 22,3K

bo86bo

Użytkownik
Ramsey czy Mason oto jest pytanie? Od rana zastanawiam się na kogo przyłożyć na kartkę? Macie jakieś wizje?
Poszło na Mason, jednak Arsenal ma bardziej ofensywny skład i myślę,że więcej się napracują Koguty
I obaj złapali ;)

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Ja sobie przyloze Coquelina. Kurs nie zachwyca, ale dość często się podpala i jako defensywny pomocnik będzie musiał asekurowac Ozila, Cazorle i Welbecka. Kurs bez szału, ale chyba najbardziej pewne.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom