>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

toto-mix - podatek płaci mikołaj

M 0

mariankon

Użytkownik
od jutra ( nie wiem jeszcze na ile czasu ) w toto-mix będzie można grać bez podatku,
warunki minimum 3 zdarzenia na kuponie i trzeba mieć kartę toto-mix ( tu mały problem jak ktoś nie ma, osoba obsługująca pewnie z miłą chęcią wbije na swoją i tak za to nie ma żadnych punktów ). Jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale to świadczy, że ziemniaki zaczynają myśleć :!:

koń

impulsive 0

impulsive

Użytkownik
Ale mi promocja.
Odsetek ludzi którzy wygrywają taką kase, ze placą od niej podatek jest bardzo mały wiec w tej promocji jak i w kazdych chodzi o wieksze zyski dla toto-mixa przez zachecenie wiekszej liczy grajacych podz do podwyzszenia stawki przez grajacych.

L 0

laataar

Użytkownik
Ale mi promocja.
Odsetek ludzi którzy wygrywają taką kase, ze placą od niej podatek jest bardzo mały wiec w tej promocji jak i w kazdych chodzi o wieksze zyski dla toto-mixa przez zachecenie wiekszej liczy grajacych podz do podwyzszenia stawki przez grajacych.
wydaje mi się że chodzi tutaj o podatek od stawki tzn jak stawiasz w totomixie albo stsie czy innym naziemnym buku np 2 zł to oni zabierają z tego jakieś 5 10 procent nie jestem pewien i już masz naliczaną wygrańą obniżoną o ten podatek.... jak nie wiesz to puść sobioe kupona pomnóż AKO * stawka i zobaczysz ile będzie brakowało .... wydaje mi się że 10 %

cerber 2

cerber

Użytkownik
W naziemnych to jest tak ze sie przewidywana wygrana mnozy przez 0.9 i to jest to chyba 10%podatku i ci wychodzi wygrana nie tak jak na necie ze same kursy i stawke,a teraz to nie wiem czy nie bedzie tak jak np u BAH ze bedzie bez podatku bo to wszystko wyrowna czy jak.Z jednej strony to dobrze dla takich co puszczaja za duza kase w mixe a sa tacy bo jednak 10% to nie jest tak malo przy wygranej 1000

K 0

kozaq5

Użytkownik
to nie jest zaden podatek bo np.od 2 pln nie placicicie podatku a tez sie mnozy x0.9,to 0.9 to jet prowizja jaka totomix pobiera od kazdego zakladu a podatek jest przy wygranej powyzej 15 tys. pln

picia 13

picia

Użytkownik
Co Wy tu piszecie ;)

Zawsze płaci się 10% podatku od wygranej w zakładach, a przy wygranej powyżej 2 800 zł płaci się 20% podatku - znaczy się sporo ;)

cerber 2

cerber

Użytkownik
No to wiadomo ale mi chodzi o to ze jak teraz daja te 10% gratis to czy to nie wyjdzie teraz na = tak jak u bukow internetowych.
A poza tym to ja slyszalem ,że trzeba miec 4 zdarzenia na kuponie a promocja trwa do konca grudnia :-?

Miko zalezy jaki gośc wydaje kupony czasem Ci moze wyrobic a jak sie twardo trzyma zasad to Ci nie wyrobi musisz sie zapytac ;-)

L 237

lookash

Użytkownik
mam pytanie zeby miec karte toto-mix musze musze pokazywac dowod( kjtorego nei mam bo 1 roku brak)??
to zalezy od baby ktora cie obsuguje.na ogól to jest przyjete ze od 18 lat i tak pisze w regulamienie.na drzwiach lub w srodku tez pisze ze od 18.niektore malpy sa zawsitne i ci nieobstawia bo powiedza : prosze dowodzik.czesto jak masz 16-18 lat to juz na to nie zwacaja uwagi bo chodzi zeby malolaci nie bawili sie w bukmacherke :jezora:

Do góry Bottom