>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Tobet - maly problem

S 0

steve123

Użytkownik
witam
taka sprawa.. 2 lata temu jak byłem jeszcze niepełnoletni to zalozylem sobie konto na Tobet wpisujac dane na siebie zmieniajac tylko date urodzenia, nigdy nie wplacalem kasy na to konto ani nie aktywowalem zadnych bonusow. Teraz problem polega na tym ze chce sobie zalozyc konto u nich normalnie na siebie (jestem pelnoletni) i obstawiac. Czy to ze jest tam juz konto na moje dane bedzie robilo jakis problem z przyznaniem bonusu czy wyplatami?
pozdrawiam

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Nie możesz założyć drugiego konta na swoje dane.
Jeśli założyłeś u nich konto oszukując przy dacie urodzin ale nigdy ani nie wpłacałeś kasy, nie grałeś, co ważne nie brałeś żadnego bonusu, darmowej kasy to może spróbuj napisać do nich.
Może to konto Ci zamkną a Ty wtedy założysz nowe konto na siebie i weźmiesz bonus.
http://forum.bukmacherskie.com/f142/3-promocje-zaklad-bez-ryzyka-100zl-bonus-powitalny-300-lub-rejestracyjny-300zl-73047.html#post2737856
Poczytaj o bonusie.
Temat przeniosłem do bardziej odpowiedniego działu.
PS. Nie musiałeś zakładać nowego konta ;)

K 1K

komandos5

Użytkownik
Skoro zalozyles konto z inna data urodzenia to nie jest juz to ta sama osoba , wiec smilo mozesz zakladac na siebie pod warunkiem ze masz inne IP obecnie (czyli zakldasz z innego kompa i na innym kompe bedziesz u nich grac) no i oczywiscie musisz podac inny email i spokojnie mozesz grac , pisanie do nich nie jest najlepszym pomyslem ...

Do góry Bottom