>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tobet 3 euro

justt 212

justt

Użytkownik
Promocja dla wybranych, ale zawsze warto sprawdzić. Ja dostałem.

Czeka na Ciebie bonus 3 EUR!

Gratulacje, xxx Tobet wybrał Cię wraz z garstką innych szczęśliwców i chce dać Ci bonus 3 EUR do wykorzystania w naszych fantastycznych grach skill game!

Bonus możesz wykorzystać w dowolnej grze. Do wyboru masz Yatzy, Solitaire, Cannonball, Mahjong Match, Dirt Bike i wiele innych!

Premię możesz wykorzystać w dowolny sposób - możesz postawić całe 3 EUR w jednej rundzie, lub po 0,50 EUR w sześciu rundach. Pieniądze musisz jednak wykorzystać do środy 18 sierpnia. Później niewykorzystane pieniądze zostaną usunięte z Twojego konta.

Nie czekaj więc - zagraj w nasze gry skill game!

P 58

pyzza

Użytkownik
ta, promocja niby fajna tyle, że dali kasę w zł a grać można w euro - najmniej 0,5 euro.
Okazało się, że że dostałem niecałe 3 euro i teraz po rozegraniu z 8 gier zostały mi jakieś dziady na koncie. Wkurza mnie, że nie da się tego wyzerować, przetransferować do kasyna i tam zagrać. Na pokerze mam trochę kasy, ale jak przeleję na zakłady trza się będzie pilnować i liczyć ile tych dziadów miałem wcześniej na koncie bo za all in zakładu np. nie idze zagrać. Trzeba teraz czekać żeby ten syf zabrali w przeciągu tygodnia ;/

M 4

michaszek250

Użytkownik
beznadzieja akurat trafilem jak mieli cos z serwerem i wszystkich popjedykow nie moglem dokonczyc i wtopa,, brak polaczenia z serwerem przegrales&quot; to mnie zachecili zeby tam grac

Do góry Bottom