>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

To tylko propozycje, sam decyduj czy grasz...

P 5

przemo_wrz

Użytkownik
Witam. Jak w temacie... Będę zamieszczał tutaj moje propozycje i przemyślenia jednak sam decydujesz czy grasz ze mną i za jaką stawkę...
POMOGŁEM DAJ ✅ - NIE POMOGŁEM DAJ ⛔

P 5

przemo_wrz

Użytkownik
Zenit Kazań - Dynamo Moscow godz 14,00
Poniżej 185,5 pkt ✅ (145pkt)
kurs 1,65
stawka 100zł
Oglądałem ich ostatni mecz z Novosibirsk (3-0) to widać ze ta drużyna chce w tym roku powalczyć o zwycięstwo z Belgorod... W pierwszym jak i w drugim secie trochę niemrawo zaczynali sety ale koncówka już należała dla drużyny z Kazania. Popatrzmy na składy Michajłow, Leon, Siwozelez, (na ławce Spiridonow) a w dynamo Ivan Zaitcev.. Jutro finał i trzeba oszczedzać siły dlatego 3-0 i szybka regeneracja. Przy dobrym i regularnym serwisie Dynamo jest dzisiaj bez szans nie pomoże nawet rozgrywajacy Grankin.

Grasz czy nie grasz....This is your decision...​

Otrzymane punkty reputacji: +5
P 5

przemo_wrz

Użytkownik
HSV Hamburg - Rhein-Neckar Lowen godz 18,15
Rhein-Neckar Lowen -3pkt
kurs 1,80⛔
stawka 100 zl
Expekt
HSV to juz nie ta sama klasa co rok temu odeszło paru dobrych zawodników. Ostatnio również przeżywają kryzys. Mam nadzieję że to bedzie mecz z cyklu ,,zła passa podtrzymana&quot;.Rhein z kolei jeśli wygra zbliży sie do pierwszego miejsca...

P 5

przemo_wrz

Użytkownik
LIVE
Belogorie - Lokomotiv (1-2 w setach i prowadzi w 4 secie lokomotiv 3-5)
Lokomotiv wygra mecz✅
kurs 1,70
100 zl

OGROMNA SENSACJA
Bardzo dobra gra dzis Lokomotiva... Butko✅ i Volvich✅. Ale jesli Grozer???? zwalnia ręke i Muserski???? zostaje zablokowany na środku to tak musiał sie skonczyc ten mecz!!!

Do góry Bottom