>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Fortuna bonus

TmTo Typuje *****

T 1

tmto

Użytkownik
Czesc Wszystkim!
Witam w moim temacie, a także zapraszam do komentowania.​
Nieważne jak się nazywam, nieważne ile mam lat, ani skąd pochodze. Gram od kilku lat, a co wyróżnia mnie spośród innych graczy to dobry nos i umysł matematyczny.​

Ostatnio posegregowałem wszystkie sprawy zaczęłem grać systemem. Nie jest to system bukmacherski, a podejście na wpół profesjonalne, dąrzące do tego by w niedalekiej przyszłości wykształcić w sobie profesjonaliste. Co prawda jakieś statystyki prowadzę ale dla przejrzystości, zacznę z czystym bilansem. Konto startowe to 1000 Euro.

Stan początkowy: 1000 Euro
Cel: 10.000 Euro
Czas: -
Dodam tylko, że forum znalazlem dośc dawno ale byłem zbyt leniwy by zaczac sie tutaj udzielac. Jako ze dalem sobie za cel profesjonalizm, chcialbym by temat pomogl mi w jakis sposób. Po osiagnieciu celu jakim jest 10 K Euro, część pieniedzy inwestejue część pieniedzy obracam a część przekazuje na nastepny cel.

Pozdrawiam.

Otrzymane punkty reputacji: +1
T 1

tmto

Użytkownik
Kupon #1
Dyscyplina: Siatkówka
Czas: 20:15
Data: 10.09.2014
Typ: Over 142.5 pkt
Kurs: 1,90
Bukmacher: Bet365