>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Titan FC 38: Carl vs. Muhammad

Status
Zamknięty.
macio106 186,8K

macio106

Znawca - MMA
Steve Carl - Belal Muhammad ⛔ Belal Muhammad defeats Steve Carl via KO/TKO at 4:07 of Round 4
Typ: 1 @2.00 Unibet

A ja tam gram na underdoga, ponieważ Carl jest sporo większy od swojego rywala. Ma ogromne doświadczenie. W młodości trenował zapasy. Ok występ w TUF-ie fatalny, ale z drugiej strony kariera zawodowa bardzo ładna. Jak przegrywał to z bardzo dobrymi zawodnikami. Ostatnio pojechał do Rosji i wygrał, a jak wiadomo w Rosji tak łatwo obcokrajowcy nie wygrywają. Steve Carl już wie co to jest 5 rund. Dla jego rywala to będzie coś nowego. Fakt że Belal naprawdę dominował sowich rywali, ale z drugiej strony nigdy w życiu nie stał przed takim wyzwaniem i tak dobrym zawodnikiem, który jest do niego większy. Warto próbować stawiać na doga.

Pedro Nobre - Sid Bice✅ Pedro Nobre defeats Sid Bice via 3 Round Decision
Typ: 1 @1.60 Unibet

Brazylijczyk większy, dobry team (Brazilian Top Team). W Brazylii natłukł nie jednemu ziomalowi, do tego miał epizod w UFC. Ostatnio przebił 5 rund. Jego rywal? No co rekord ładny, ale nabity na ogórach, zero jakiejś przebojowości. Brazylijczyk zjada go doświadczeniem.

U 170

użytkownik-80336

Użytkownik
Ja rownież wchodzę w typ na Carla, doświadczenie, lepsze zapasy, ogólnie parterowo zjada rywala, moim zdaniem typ warty uwagi.

Odradzam natomiast iść w kierunku Pedro Nobre, a nawet byłbym skłonny grać w kierunku Sidney&#39;a. Sid ma potencjał na bycie przyzwoitym zawodnikiem, umiejętności nie gorsze niż elliott, który ostatnio zdominował brazylijczyka. Trenuje w gymie, gdzie ma z kim sparować i myślę, że jest w stanie wypunktować Nobre. Pisanie, &quot;zero jakiejkolwiek przebojowości&quot; w stosunku do gościa, który w każdej płaszczyźnie jest co najmniej przyzwoity to spore nadużycie. Jak będzie... Zobaczymy.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom