>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

The World Is Yours

pan-kracy 116

pan-kracy

Użytkownik
Witam.
Ostatnio coraz lepiej idzie mi z obstawianiem, więc pomyślałem, że założę tutaj temat (mam nadzieję, że już ostatni :grin: ) i będę dzielił się z wami moimi typami.
Nie mam określonego jakiegoś celu, po prostu wygrywać najwięcej i jak najczęściej.
Budżetu na grę też nie mam określonego, ale co około 10-15 zakładów będę podawał statystyki.
Wszystkie kursy będą brane z Betclica, bo tam gram, ale czasem też z totolotka, bo zdarza się tam zajrzeć.
Mile widziane są komentarze,uwagi itp. Pozdrawiam.
Od razu zaczynam od dzisiejszych spotkań.
#1 ⛔50
Glasgow Rangers - Malmo
Typ: 1 Kurs: 1,40
Twente - Vaslui
Typ: 1 Kurs: 1,30
A.Riske - E.Bouchard
Stawka: 50zł
EW: 127,40zł
#2 ⛔50
Tauras - Zalgiris
Typ: Under 2,5 Kurs: 1,80
Turcha U19 - Hiszpania U19
Typ: 2 Kurs: 1,40
EW: 126zł
Ciekawym spotkaniem dziś jest mecz Litwińskiej A Ligi, gdzie zmierzy się 9. Tauras z 2. Zalgirisem. Faworytem jest oczywiście zespół gości, co potwierdza tabela, a także H2H, gdzie w pięciu ostatnich spotkaniach, padały wyniki 4 razy po 1:0 dla Zalgirisu i raz wynik remisowy 1:1. Pokusiłem się o under, bo patrząc na tą statystykę nasuwa się od razu, a kurs jest w miarę dobry.

Otrzymane punkty reputacji: +8
pan-kracy 116

pan-kracy

Użytkownik
Pierwszy dzień nie dobrze się ułożył, Hiszpania do lat 19 przegrała aż 3;0 co jest dla mnie nieprawdopodobne patrząc na poprzednie mecze, a do tego Rangersi u siebie wtopa i tak samo Riske. No cóż, gramy dalej, ciesze się że wszedl under, a chcialem go dac w singlu, no trudno.
#3 ✅ 125
Benfica - Tranzbospor
Typ: Remis do 1.połowy Kurs: 2,25
Stawka: 100zł
EW:225zł
#4 ✅ 220
Benfica - Tranzbospor
TYP: DW po 1.połowie 0:0 Kurs: 3,20
Stawka:100zł
EW:320zł
Benfica nie jest jakimś tam super grającym zespołem, moim zdaniem mistrz Turcji tak łatwo nie da się i typuję tutaj remis do 1.połowy, a nawet myślę że końcowy wynik też zakończy się remisem.
#5 ⛔ 100
Lille - Marsylia
Typ: Remis do 1.połowy Kurs: 2,05
EW: 205zł
Na dziś to chyba jeszcze nie koniec moich typów, może potem dodam coś pewniejszego bo te narazie są ryzykowne i nie ma co tego ukrywać. Pozdrawiam ;)

pan-kracy 116

pan-kracy

Użytkownik
#6 ✅ 231
Japonia jrs - Korea jrs
Typ: 1 Kurs: 1,60
Kitchee - Chelsea
Typ: 2 Kurs: 1,11
Stawka: 300
EW:531zł

EDIT:
Dzisiejszy dzień bardzo udany, trafiłem ładne kursy. Od samego początku czułem w meczu Benfici z Tranbozporem ten bezbramkowy remis do połowy ;)

pan-kracy 116

pan-kracy

Użytkownik
Wracam po krótkiej przerwie spowodowanej wyjazdem i będę na bieżąco podawał typy ;)

#7 ⛔ 50
League of Ireland XI - Celtic Glasgow ( LIVE )
Typ: 1 Kurs: 7
EW: 350zł

pan-kracy 116

pan-kracy

Użytkownik
#9 ⛔ 50
Cordoba - Sevilla
Typ: 2 Kurs:1,55
Arsenal - NY Red Bull (0-1)
Typ: 1 Kurs: 1,70
Stawka:50zł
EW: 131zł
#10 ✅ 62
Petrova - Peer
Cilic - Dolgopolov
Typ: 2(+1,5seta) Kurs: 1,40
EW:112zł
#11 ✅ 50
Cilic - Dolgopolov
Typ: 2 Kurs: 2.10
EW:105zł

pan-kracy 116

pan-kracy

Użytkownik
Statystyki będę prowadził co 2 tygodnie, ale teraz jest koniec miesiąca więc zacznę od dziś ;)
STATYSTYKI #1 - #11
Ilość podanych kuponów: 11
Ilość trafionych kuponów: 5
Skuteczność: 44,5%
Ilość podanych typów 19
Ilość trafionych typów: 11
Skuteczność: 57,9%
Zainwestowane pieniądze: 1000zł
Zysk/Strata: ✅228zł​

pan-kracy 116

pan-kracy

Użytkownik
No to zaczynamy sierpień!
#12 ⛔ 100
Braunschweig - Bayern M. (1:0)
Typ: 2 Kurs: 1,85
Czechy U19 - Hiszpania U19
Typ: 2 Kurs: 1,40
EW:259zł
#13 ✅ 60
Hereford United - Bolton (1:0)
Typ: 2 Kurs: 2,20
EW:110zł
#14 ⛔ 50
Valergena - Liverpool (1:0)
Typ: 2 Kurs: 2,05
EW:102,50zł
Na dziś to chyba tyle, chyba że coś mi się jeszcze spodoba.
Polecam grać na dziś Liverpool. Do składu wracają Pepe Reina, Agger,Johnson, więc obrona dziś powinna spełniać swój cel. Do Norwegii nie polecieli tylko Suarez i Gerrard. Do ruszenia Premier League zostało 2 tyg więc jest to jeden z ostatnich sprawdzianów i z tego co wyczytałem skład na ten mecz z drużyną z Oslo ma być zbliżony do optymalnego.

pan-kracy 116

pan-kracy

Użytkownik
Ostatni typ na dziś
#15 ✅ 60
GAIS - Halmstad
Stawka: 150zł
EW:210zł
GAIS, aktualnie 5 zespoł Szweckiej Allsvenskanem zmierzy się z ostatnim Halmstad. Goście przyjeżdzają z dorobkiem tylko 7 pkt, z czego na wyjazdach prezentują się fatalnie, 0-1-9. GAIS w przeciagu 5 ostatnich meczy przegrało 2 , zaś 3 wygrało. Napewno będą starali się na własnym boisku pokazać wyższość nad ostatnim zespołem w tabeli. Do tego Halmstad przyjeżdza bez swojego kluczowego obrońcy.
Można też zagrać handi po około 1,80-1,85.

pan-kracy 116

pan-kracy

Użytkownik
Veic - Haider-Maurer
Typ: 2 Kurs: 1,42
Stawka: 100
EW: 142
Wiele przemawia tutaj za H-M, gra u siebie, jego forma rośnie. W tym sezonie ogrywał już lepszych od siebie. Jak dla mnie to jest to bardzo pewny typ. Można pokusić się o handi gemowe -3,5.
#17 ⛔ 100
Bate - Ekrana
Typ: Under 2,5 Kurs: 1,72
Panathinaikos - Odense (A)
Typ: 1 Kurs: 1,22
EW:210zł
Panathinaikos na wyjeździe ugrał remis 1-1, co dla nich jest korzystnym wynikiem przed meczem u siebie. Nie powinni zmarnować tej okazji i pewnie awansować.
Hartlepool - Sunderland
Typ: 2 do 1.połowy Kurs: 2,05
EW:102,50zł
Sunderland na ten mecz powinien wyjść w prawie optymalnym składzie, gdzie możliwe że pojawią się nowo zakupieni zawodnicy i gracze z Hartlepool nie są w stanie postawić zbyt dużego oporu, więc dlatego tak typuję.

pan-kracy 116

pan-kracy

Użytkownik
Ehh i po underze w meczu Bate, więc trzeba odrobić
Panathinaikos - Odense
Lisicki - Arn
Typ: 1 w 1.secie Kurs: 1,18
Alcaide - Bautista
Typ: 2 Kurs: 1,35
EW:254żł

pan-kracy 116

pan-kracy

Użytkownik
Od dziś znów zacznę podawać tutaj swoje typy. Grałem przez ten cały okres i nawet wychodziło mi to na plus. A dzięki temu tematowi, będę miał wszystko pod kontrolą.
Jakiegoś ograniczonego budżetu nie mam, a stawki jakieś wysokie nie będą. Bukmacherkę traktuję raczej jako zabawę i urozmaicenie czasu.
Zapraszam ???? Jeśli jakiś mod tu zajrzy to proszę o skasowanie poprzednich postów, jeśli w ogóle można ????
Cuneo 1,35 ✅
Resovia 1,25 ✅
Delecta 1,35 ✅
AKO: 2,28

Stawka: 35 zł
EW: 79.80 zł
+ 44,80 zł

pan-kracy 116

pan-kracy

Użytkownik
#4 UFC
Dong 1,25
Fitch 1,40
Gustaffson 1,30
AKO: 2,28
Stawka: 30 zł
EW: 68,40 zł
#5 NBA
Phila 76ers 1,63
Indiana 1,16
AKO: 1,89
Stawka: 50 zł
EW: 94,50 zł

Otrzymane punkty reputacji: +1
pan-kracy 116

pan-kracy

Użytkownik
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Patrzę, że kilka tematów ze swoimi typami kiedyś miałem, więc postanowiłem nowego nie tworzyć.
Będę starał się dość systematycznie podawać tutaj wyłącznie swoje typy. Tego co gram od innych użytkowników, na live itp. nie będę podawał. Tylko swoje przemyślenia.
Stawka w PLN taka sama jak gram w rzeczywistości.
Statystyki co miesiąc.
Życzę sobie powodzenia :cool:
Udinese-Catania
Typ: Udinese
Kurs: 1.67 Bet365
Stawka: 73zł
1:0 +48,91
Na drugi mecz z Serie A też już mam upatrzony bet ale zapodam później.

pan-kracy 116

pan-kracy

Użytkownik
Barca-Atletico
Typ: Barca
Kurs: 1,53 Bet365
United-Bayern
Typ: Bayern
Kurs: 1,50 Bet365
Nie widzę w dzisiejszych meczach żadnej niespodzianki, dlatego gram na faworytów. Bez żadnych udziwnień, czy dodatkowych handicapów. Chyba, że coś na prawdę ciekawego znajdę to potem podam. Kuszą też kartki na poszczególnych zawodników, ale trzeba nad tym pomyśleć.

pan-kracy 116

pan-kracy

Użytkownik
Barca-Atletico
Typ: Barca
Kurs: 1,53 Bet365
United-Bayern
Typ: Bayern
Kurs: 1,50 Bet365
Nie widzę w dzisiejszych meczach żadnej niespodzianki, dlatego gram na faworytów. Bez żadnych udziwnień, czy dodatkowych handicapów. Chyba, że coś na prawdę ciekawego znajdę to potem podam. Kuszą też kartki na poszczególnych zawodników, ale trzeba nad tym pomyśleć.
#3 ⛔
#4 ⛔
Dwa remisy po 1:1.. Jednak przeczucie mnie myliło.
Dziś tripel z STS-u, ponieważ tam jest tylko 3. liga polska a upatrzyłem sobie przegraną drużyny z mojego miasta z Jagą II. Mecz w Supraślu, bez kibiców z Łomży, bo warunki obiektu na to nie pozwalają. Oba kluby dobrze weszły do rundy wiosennej, ale dziś niestety wygra drugi zespół Jagiellonii, tak czuję. Akurat przypadkiem byłem na prezentacji ŁKS-u i sama młodzież oraz kilka wzmocnień zza oceanu. Trochę zdziwiony byłem wynikami w tej rundzie, ale widać, że jakoś tam grają, ale mimo tego widzę dziś wygraną Jagi II, która również dobrze weszła w tą rundę. W pierwszym meczu w Łomży było 5-3 dla Jagi II.
Do tego dokładam będącą w dobrej formie Atalante i Legię. Mam nadzieję, że na miękko wejdzie :cool:
Jaga II - ŁKS Łomża
Atalanta - Sassuolo
Legia - Zawisza
STS
Kurs: 4.90
EW po złodziejskim podatku : 431,20zł

Do góry Bottom