>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

The Town/Miasto Złodziei (2010) reż. Ben Affleck

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
http://www.filmweb.pl/film/Miasto+z%C5%82odziei-2010-375721
premiera: 24 grudnia 2010 (Polska) 2010-12-24, 8 września 2010 (Świat)
produkcja: USA
gatunek: Dramat, Kryminał, Thriller
OPIS
Doug MacRay (Ben Affleck) jest niereformowalnym kryminalistą i przywódcą szajki bezwzględnych złodziei okradających banki, których nikt nigdy nie złapał jeszcze na gorącym uczynku. Nie zdarza mu się również wchodzić w zażyłe relacje z ludźmi, co sprawia, że nie obawia się utraty bliskich mu osób. Sytuacja zmienia się, kiedy podczas jednego z napadów zakładniczką zostaje dyrektor banku, Claire Keesey (Rebecca Hall), którą przestępcy puszczają wolno. Kobieta żyje w ciągłym strachu, wiedząc, że złodzieje znają jej adres i nazwisko. Oczarowana jednak skromnym mężczyzną o imieniu Doug szybko zapomina o swoim strachu, nie wiedząc jednocześnie, że to ten sam człowiek, który zaledwie kilka dni temu przetrzymywał ją jako zakładniczkę. Zauroczenie od pierwszego spotkania stopniowo zmienia się w pełen namiętności romans, który może mieć dla pary niebezpieczne, a nawet śmiertelne, konsekwencje

Moim skromnym zdaniem, dobry film. Nie za dużo akcji, ale te sceny które były mnie przekonały, efektowne, mocne.Fajna dupeczka tak w ogóle.
Końcówka mogłaby być inna, ale ...

kaszakasr 161

kaszakasr

Użytkownik
Oglądałem film dobry, najlepiej obejrzeć po angielsku wtedy ma klimat a co do końcówki masz racje mogli inaczej to skończyć ale i tak daje rade ????

ajax 2K

ajax

Forum VIP
Również widziałem jakiś czas temu ten film. Na pewno jest dobry i warto go obejrzeć, choć moim zdaniem nie rewelacyjny. Nie jest to film, po którym pomyślałbym sobie; wow... muszę obejrzeć go jeszcze raz !
Takie mocne 7,5/10 według mnie.

chudydzik203 66

chudydzik203

Użytkownik
The Town miasto złodziei
Opis filmu:
Doug MacRay (Ben Affleck) jest niereformowalnym kryminalistą i przywódcą szajki bezwzględnych złodziei okradających banki, których nikt nigdy nie złapał jeszcze na gorącym uczynku. Nie zdarza mu się również wchodzić w zażyłe relacje z ludźmi, co sprawia, że nie obawia się utraty bliskich mu osób. Sytuacja zmienia się, kiedy podczas jednego z napadów zakładniczką zostaje dyrektor banku, Claire Keesey (Rebecca Hall), którą przestępcy puszczają wolno. Kobieta żyje w ciągłym strachu, wiedząc, że...
złodzieje znają jej adres i nazwisko. Oczarowana jednak skromnym mężczyzną o imieniu Doug szybko zapomina o swoim strachu, nie wiedząc jednocześnie, że to ten sam człowiek, który zaledwie kilka dni temu przetrzymywał ją jako zakładniczkę. Zauroczenie od pierwszego spotkania stopniowo zmienia się w pełen namiętności romans, który może mieć dla pary niebezpieczne, a nawet śmiertelne, konsekwencje
OCENA NA FILMWEBIE - 7,5
osobiście w filmie najbardziej podobały mi się maski :cool: Film może nie wnosi nic nowego to tego gatunku filmu ale pokazuje obraz właśnie miasta i jak tam jest na prawdę, bo z tego co wiem to ta dzielnica z tego słynie ! Jak ktoś nie ma co robić w niedziele wieczorem to polecam obejrzeć ✅

Do góry Bottom