>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

The center of money and motivation

grzybeq 390

grzybeq

Użytkownik
&quot;The center of money and motivation&quot;

Witam ! Jeśli już natrafiłeś na mój temat mogę obiecać, że się nie zawiedziesz. Pomysł na stworzenie tematu był bardzo spontaniczny, a powstał z wielu wniosków do których doszedłem w ostatnim czasie. Segregowanie typów i prowadzenie własnego tematu ze statystkami powinno być w obowiązku każdego kto zdecydował się wkładać swój kapitał w tą zabawę. Bo jednocześnie oprócz dawki emocji jest to oczywiście sposób na zarobek. Pozwala to oczywiście na podsumowania i naukę na własnych błędach. Bukmacherka to nie tylko szczęście czy fart. To w 95% wiedza poparta doświadczeniem i umiejętnością zapanowania nad własnymi emocjami. Kiedy wyłączysz emocje i włączysz kalkulację i chłodne myślenie na wielu płaszczyznach tej zabawy, możesz zarobić sporo pieniędzy.
Centrum pieniędzy i motywacji to temat, który będzie prowadzony starannie, często będę dodawał oprócz analiz, komentarze i podsumowania ze szczegółowymi statystykami. Jeżeli chodzi o moje &quot;specjalności&quot; jest to głównie tenis i sporty walki. Jeżeli chodzi o inne dyscypliny też czasem gram, ale wtedy opierając się również na analizach które znalazłem. Mając na uwadze to, że jest okres, kiedy sezon tenisowy jest nieaktywny, zaczniemy spokojną zabawę z innymi sportami, a od stycznia ruszymy pełną parą. Pozdro !

Za każdym sukcesem stoi płonąca, wręcz nieugaszona motywacja

grzybeq 390

grzybeq

Użytkownik
Z racji tego, że popsuła mi się matryca w lapku nie dodałem żadnych typów, ale dzisiaj zagrałem w efortunie dosyć ciekawe typy. Generalnie jedyne co mnie przekonuje to możliwość robienia kuponów maxikombi. Zagrałem za 160 zł coś takiego :

Grupa A
Zaksa - Resovia +2,5 seta @1.29
GKS Katowice - Politechnika Warszawska +2.5 seta @1.14

Grupa B
WBA - ManU 1 drużyna strzeli gola TAK @1.67

Grupa C
Atletico Madryt - Las Palmas 1X @1.06
Sevilla - Malaga 1X @1.14
West Ham - Hull 1X @1.18

Grupa D
AC Milan - Bergamo 1X @1.28

Grupa E
Sete - Tours +2.5 seta @1.11
Montpellier - Nantes @1.30

całkowity kurs 4.72
stawka 160 zł
1 błąd wygrana od 95.36 zł do 124.43 zł
0 błędów wygrana 664.34 zł

Typy generalnie przeanalizowane pod róznym kątem. Powinno być w porządku, zagrałem na małym ryzyku, mam nadzieję, że się opłaci.

grzybeq 390

grzybeq

Użytkownik
Z racji tego, że popsuła mi się matryca w lapku nie dodałem żadnych typów, ale dzisiaj zagrałem w efortunie dosyć ciekawe typy. Generalnie jedyne co mnie przekonuje to możliwość robienia kuponów maxikombi. Zagrałem za 160 zł coś takiego :

Grupa A
Zaksa - Resovia +2,5 seta @1.29
GKS Katowice - Politechnika Warszawska +2.5 seta @1.14

Grupa B
WBA - ManU 1 drużyna strzeli gola TAK @1.67

Grupa C
Atletico Madryt - Las Palmas 1X @1.06
Sevilla - Malaga 1X @1.14
West Ham - Hull 1X @1.18

Grupa D
AC Milan - Bergamo 1X @1.28

Grupa E
Sete - Tours +2.5 seta @1.11
Montpellier - Nantes @1.30

całkowity kurs 4.72
stawka 160 zł
1 błąd wygrana od 95.36 zł do 124.43 zł
0 błędów wygrana 664.34 zł

Typy generalnie przeanalizowane pod róznym kątem. Powinno być w porządku, zagrałem na małym ryzyku, mam nadzieję, że się opłaci.
WYGRANA 95.36 zł ✅

Było blisko, zielone typy weszły jak w masło, podpórki nie były praktycznie potrzebne, a mecze siatkówki po 3:0. Szkoda tego West Hamu, ManU na wyjezdzie traci bardzo często, tutaj się niestety nie udało, największy kurs nie wszedł, lekki minus. Podkreślałem wcześniej, że czekam na sezon tenisowy, cos tam czasem puszcze, postaram się teraz wrzucać na bieżąco. Generalnie mały pech ostatnio, grałem pare kuponów, ciągle było blisko rozbicia banku i gdzieś tam zawsze brakowało punktu.

Ciekawa propozycja :

Hyundai Skywalkers live @1.98
Rzeszów +2.5 seta @1.55
Krosno +10.5 @1.32

całkowity kurs 4.05
stawka 100 zł

Hyundai Skywalkers po przegraniu pierwszego seta gdzie ze stanu 11:16 odrobili na 21:21 przegrali 4 kolejne punkty i seta powinni ogarnąć ten mecz 3:1, H2H zdecydowanie na ich korzyść, u siebie są mocni. Rzeszów można pokusić się nawet o +1.5, ale kurs na seta podskoczył i tak co mnie zadowala. Krosno +10.5 na podbitke, u siebie mocni, nawet jak nie wygrają to jest to moim zdaniem bardzo bezpieczny handicap. Może coś jeszcze dziś wrzuce, zależy od tego meczu live jak pójdzie.

WESOŁYCH ŚWIĄT !

grzybeq 390

grzybeq

Użytkownik
Foshan +16.5 @1.53
Diatchenko - Cadantu over 14.5 live @1.54
Rzeszów +2.5 seta @1.55
Piła - Muszynianka over 3.5 @1.42
całkowity kurs @5.19
stawka 37 zł

grzybeq 390

grzybeq

Użytkownik
WYGRANA 74.50 zł ✅
Strakhova 2 set live @4.40
stawka 34.50 zł
PRZEGRANA 34.50 zł⛔
Foshan +17.5 live @1.77
stawka 28 zł
WYGRANA 49.56 zł✅
Foshan live @14
stawka 12 zł
WYGRANA 168 zł✅

Fajnie wygląda taki kursik :] ✅
Następne kupony niebawem, od teraz bede numerował kupony i zapisywał to w innej formie, bez cytowania i edytując post, bo się robi baniak ze szczynami w temacie.

grzybeq 390

grzybeq

Użytkownik
#Kupon 8

Pałac Bydgoszcz +2.5 seta @1.72
Rzeszów +2.5 seta @1.75 @1.55
Polpharma Starogard +15.5 @1.30

łączny kurs @3.46
stawka 117.56 zł
#Kupon 9
Dzisiaj póki co idzie dobrze, próbujemy świątecznego wariata :]
Braunschweig @6.40
Rzeszów @4.40
Pałac Bydgoszcz @5.50
Polpharma Starogard @4.75

Zakład wielokrotny
2-krotny 6x 7 zł
3-krotny 4x 4 zł
4-krotny 1x 2.50 zł
łączna stawka 60.50 zł
#Kupon 10
Sabalenka live @1.97
stawka 39.50 zł

wtf 48

wtf

Użytkownik
10. W tym dziale zabrania się:

- zakaz podawania typów, które już się rozpoczęły (lub po zakończeniu), a także spotkań &quot;live&quot; (na żywo)
- zakaz pisania wielu postów z typami/kuponami lub podsumowaniami w krótkim czasie ( spamowanie)

Wszystko jasne?

Do góry Bottom