grzybeq
Użytkownik
"The center of money and motivation"
Witam ! Jeśli już natrafiłeś na mój temat mogę obiecać, że się nie zawiedziesz. Pomysł na stworzenie tematu był bardzo spontaniczny, a powstał z wielu wniosków do których doszedłem w ostatnim czasie. Segregowanie typów i prowadzenie własnego tematu ze statystkami powinno być w obowiązku każdego kto zdecydował się wkładać swój kapitał w tą zabawę. Bo jednocześnie oprócz dawki emocji jest to oczywiście sposób na zarobek. Pozwala to oczywiście na podsumowania i naukę na własnych błędach. Bukmacherka to nie tylko szczęście czy fart. To w 95% wiedza poparta doświadczeniem i umiejętnością zapanowania nad własnymi emocjami. Kiedy wyłączysz emocje i włączysz kalkulację i chłodne myślenie na wielu płaszczyznach tej zabawy, możesz zarobić sporo pieniędzy.
Centrum pieniędzy i motywacji to temat, który będzie prowadzony starannie, często będę dodawał oprócz analiz, komentarze i podsumowania ze szczegółowymi statystykami. Jeżeli chodzi o moje "specjalności" jest to głównie tenis i sporty walki. Jeżeli chodzi o inne dyscypliny też czasem gram, ale wtedy opierając się również na analizach które znalazłem. Mając na uwadze to, że jest okres, kiedy sezon tenisowy jest nieaktywny, zaczniemy spokojną zabawę z innymi sportami, a od stycznia ruszymy pełną parą. Pozdro !
Za każdym sukcesem stoi płonąca, wręcz nieugaszona motywacja