nadiam
Użytkownik
Cześć wszystkim
Przede wszystkim temat nieprofesjonalny,
Pierwotnie temat miał się znaleźć w systemach ale nie wiem, czy moja zabawa spełnia wymogi systemu, więc temat zaparkowałam tutaj.
Postanowiłam się pobawić obok długich taśm overowych (największy trafiony kurs to 4 036.65 na overach, ale takie coś prawdopodobnie się zdarza raz w życiu).
Traktuję to wszystko w kategoriach zabawy, sprawdzenia, czy skończę na 1 poziomie, czy uda się wyżej i jak z moją trafnością
I tak, jestem świadoma, że gram niskie kursy u bukmachera z podatkiem Widziałam tutaj nawet "piękne" epitety na takie osoby, jak ja, ale tak na przyszłość - zostawmy ten temat, bo profesjonalnym graczem nie zamierzam być, a z pewnych względów nie mogę łamać prawa.
Informacje
Budżet: 100j
Stawka początkowa: 5j
Maksymalnie 3 rozpoczęte drogi jednocześnie (w zależności od ilości dostępnych zdarzeń)
Gdzie: Fortuna
Typy: stawiam tylko overy +1,5, +2,5 bramek w piłce nożnej, tylko prematch
Kursy: całkowity miedzy 2 a 2,5 (raczej 4-5 zdarzeń po niższych kursach)
Zasady
Próba: numer próby na danej drodze
Poziom: poziom, a którym aktualnie jestem na danej drodze i próbie
Tak by to wyglądało w idealnym świecie
No to bawimy się
Przede wszystkim temat nieprofesjonalny,
Pierwotnie temat miał się znaleźć w systemach ale nie wiem, czy moja zabawa spełnia wymogi systemu, więc temat zaparkowałam tutaj.
Postanowiłam się pobawić obok długich taśm overowych (największy trafiony kurs to 4 036.65 na overach, ale takie coś prawdopodobnie się zdarza raz w życiu).
Traktuję to wszystko w kategoriach zabawy, sprawdzenia, czy skończę na 1 poziomie, czy uda się wyżej i jak z moją trafnością
I tak, jestem świadoma, że gram niskie kursy u bukmachera z podatkiem Widziałam tutaj nawet "piękne" epitety na takie osoby, jak ja, ale tak na przyszłość - zostawmy ten temat, bo profesjonalnym graczem nie zamierzam być, a z pewnych względów nie mogę łamać prawa.
Informacje
Budżet: 100j
Stawka początkowa: 5j
Maksymalnie 3 rozpoczęte drogi jednocześnie (w zależności od ilości dostępnych zdarzeń)
Gdzie: Fortuna
Typy: stawiam tylko overy +1,5, +2,5 bramek w piłce nożnej, tylko prematch
Kursy: całkowity miedzy 2 a 2,5 (raczej 4-5 zdarzeń po niższych kursach)
Zasady
- Zakładam 21 poziomów (dobrze, że za marzenia nie karają)
- Z każdej wygranej na każdym poziomie odkładam 25% wygranej brutto jako zabezpieczenie, a pozostałe 75% stawiam na następny kupon
- Jeżeli przegram na pierwszym i drugim poziomie, zaczynam od nowa, wykorzystując jednostki z budżetu
- Jeśli przegram pierwszy raz na poziomie 3-21, pozostaję na nim z tą samą stawką
- Jeżeli przegram dwa razy pod rząd na poziomie 3-21, zaczynam od nowa
- Nie stawiam na siłę (a będzie kusić) - jeśli nie będzie dobrych spotkań danego dnia, odpuszczam
Próba: numer próby na danej drodze
Poziom: poziom, a którym aktualnie jestem na danej drodze i próbie
Tak by to wyglądało w idealnym świecie
No to bawimy się