>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Testuje system 15 kroków

F 129

fascio

Użytkownik
@DESTRO-THAI oraz @edi8 ten pierwszy założył temat a ten drugi też wypowiedział się w nim po przeczytaniu na czym polega ten system postanowiłem spróbować.
Początek jak najbardziej na moją kieszeń więc czemu nie? Gram od razu za reala kase nie bawię się w wirtualne obstawianie. Gram u naziemnego bukmachera więc nie raz mogą wygrane być mniejsze lub większe niż w temacie. http://forum.bukmacherskie.com/f18/robimy-17000zl-z-piataka-w-15-krokach-120588.html
ETAP 1
Zawaliłem bo trochę się spieszyłem i kurs zamiast wyjść 2,70~~ wyszedł ponad 4 ale to nic.
:siata: Police - Wrocław over 3.5 ⛔????
ŻUŻEL BV - Lel Doyle J. 4 starty 7.5 pkt⛔
???? Johnson S. - Isner J. 2✅
@4.36
Stawka: 5zł⛔
Edit. Szkoda myślałem, że jak ugrały ostatnio mecz to tym razem się uda chociaż seta. No niestety kiepski początek ale dużo nie straciłem więc nie poddajemy się 5 etap czeka! (co najmniej)
Celem tego tematu jest chociaż zrobić 5 kroków

Otrzymane punkty reputacji: +1
C 0

cashhunter

Użytkownik
Ja również dzisiaj zacząłem testować ten system, aczkolwiek póki co nie wstawiam tego na to forum, oprócz tego prowadzę swój temat z typami. Osobiście ten system podoba mi się i jeżeli będą właściwe typy to powinno iść w porządku ????

F 129

fascio

Użytkownik
Etap 1
???? Indiana - Washington Indiana✅
⚽ Atl. Madryt - Real Madryt Real Madryt [bez remisu] ZWROT
???? Lublin - Gdynia Gdynia⛔
Kurs: 3.11
Stawka: 5.00⛔
Ewentualna wygrana: 13.68
Edit. @DESTRO-THAI spokojnie fakt, że początek nie jest za ciekawy ale lepiej teraz przegrać niż na dalszych krokach więc nadal będę się starał no na dzień dzisiejszy ⛔ 10ZŁ

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Widzę, że łapiesz kursy ponad 3, skrobnij w moim temacie z prośbą o modyfikację stawkowania ( myślę, że będzie można zmniejszyć o 1 próg ) ;) edi8 na pewno coś zaradzi ????

F 129

fascio

Użytkownik
Spokojnie nadal bede probowal to co tutaj robie tylko od razu jeszcze napisze, że nie zawsze typy będą codziennie tak jak np. dziś ogladam tylko sobie Lige Mistrzów, jutro albo w piątek rusze znowu z 1 etapem mam nadzieje ze bedzie lepiej.

F 129

fascio

Użytkownik
Etap 1
???? Mahut N./Roger Vasselin E.-Monfils G./Tsonga J.W.✅
???? Arguello F.-McGee J. [1:1 Trwa 2*:2]⛔
???? Puig M.-Gibbs N✅
Kurs: 2.83
Stawka: 5.00
Ewentualna wygrana: 12.45⛔
19:07 Dzis nie mialem jak wczesniej dodac wiec dodaje w momencie gdy już jeden zaklad zakonczony a drugi w trakcie.
Pozdrawiam

19;43 Co bym nie zagrał nie wiadomo jaki byłby to kurs i tak nie wchodzi ???? ⛔15.

rokkes 13

rokkes

Użytkownik
Siemka..

Być może wyda się wam to śmieszne co powiem, patrząc na mój staż w postowaniu na tutejszym forum, ale myśle, że ten system jest możliwy przy typowaniu goli w meczach UK.

Mam na myśli piłkę angielską od Championship w dół...

Obstawienie 3 meczy z typowym faworytem daje już pożądane ako. Kursy oscylują wokół 1.35-1.40, a meczy jest opór. Dla ciekawskich proponuję przyjrzeć się na początek...
Sam wiele razy grałem takie typy i to się sprawdza, i powiem szczerze, że chyba wypróbuję ten system, tylko za późno go znalazłem, bo praktycznie ligi chylą się powoli ku końcowi.

Pozdrawiam

rokkes 13

rokkes

Użytkownik
Pod ten system polecam również NBA handi na faworyta minus 3-4pkt ~@1,3 lub maksymalna/minimalna linia under/over @1,4
Dokładnie, druga opcja również świetna, w sezonie zasadniczym często z niej korzystałem ????

Do góry Bottom