>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

Test | Over 1,5 gola ⚽

Status
Zamknięty.
Siara_89 22,1K

Siara_89

Użytkownik
Witam!

Zakładam temacik by przetestować nowy sposób gry. Schemat jest następujący. Zaczynam od stawki 50 PLN. Codziennie od poniedziałku do piątku z każdego dnia wybieram 3 spotkania z najbardziej prawdopodobnym dla mnie over 1,5 gola. Jeśli wygram, kolejnego dnia gram w ten sam sposób tylko, że za all in. Jeżeli przegram to kończę grę i w następnym tygodniu zaczynam znowu od 50 PLN.

TYDZIEŃ 1
PONIEDZIAŁEK 11.07.2022

⚽ Korea Południowa | 2 liga | 12:00
Seoul E-Land - Gwangju
Over 1,5
1,33 ✅ 2:2

⚽ Chiny | 1 liga | 13:30
Heban Songhshan Longmen - Changhun Hatai
Over 1,5
1,35 ✅ 6:2

⚽ Szwecja | 1 liga | 19:00
Helsingborgs - Djurgarden
Over 1,5
1,28 ✅
0:2

AKO: 2,29 ✅
Stawka : 5 J.
EW: 10,1 J
Superbet

Edit:
Pierwszy dzień na plus. Poszło dość gładko, dwa początkowe spotkania mocno overove, Djurgarden też zrobiło swoje. Jutro jedziemy z podobnym schematem, jednak gramy za all in. Prawdopodobnie będzie przesiadka na Forbet, ponieważ wprowadzili tam Happy Hours i będzie można grać bez podatku.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1809
Siara_89 22,1K

Siara_89

Użytkownik
TYDZIEŃ 1
WTOREK 12.07.2022

⚽ Paragwaj | 2 liga | 01:15
Sportivo San Lorenzo - CS 2 de Mayo
Over 1,5
1,25 ❌ 1:0

⚽ Chiny | 1 liga | 12:30
Shanghai Port - Wuhan Three Towns
Over 1,5
1,33 ❌ 0:1

⚽ Kazachstan | 1 liga | 15:00
Shakhter Karagandy - Aksu
Shakhter Karagandy over 0,5
1,25 ✅

AKO: 2,07 ❌
Stawka: 10,4 J.
EW: 19,4 J.
Superbet

Jednak zostaję przy Superbet, bo Forbet mimo Happy Hours ma słabą ofertę na egzotyczne ligi.

Edit: Niestety dzisiejsze predykcje bardzo słabo. Już pierwszy typ na kuponie okazał się nietrafiony. Jedynie mecz w Kazachstanie na plus. Tym samym kończymy pierwszy tydzień już na wtorku, jesteśmy 5 J na minus. Wracam prawdopodobnie w następny poniedziałek. Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
Siara_89 22,1K

Siara_89

Użytkownik
Witam!

Nie wiem czy mogę podawać kupony w takiej formie, ale jestem w pracy i wcześniej nie miałem jak tego zrobić. Teraz też tak na szybko. Jeden mecz niestety już się zaczął, ale może ktoś coś skorzysta z dwóch pozostałych.

Zagrane za 200j. ✅
LVbet
IMG_20220719_144014.jpg

Edit: Dużo szczęścia dzisiaj, aczkolwiek kupon do przodu 👍 Szczególnie pofarciło się w Danii, gdzie 2 gole padły w końcówce w odstępie 3 minut? Ludogorets wygrana 3:0, także też zmieściliśmy się idealnie.

Ostatnia edycja:
Siara_89 22,1K

Siara_89

Użytkownik
⚽ Liga Konferencji | 16:00
K. Almaty - Kisvarda ❌ 0:1
Over 1,5 gola
1,38

⚽ Liga Konferencji | 18:00
SJK - Lilleström ❌ 0:1
Over 1,5 gola
1,30

🎯 World Matchplay | 22:30
M. Van Gerven - N. Aspinall ✅ 16:14
M. Van Gerven
1,50

AKO: 2,69 ❌
Stawka: 25 J.
LVBET

Dzisiaj próbuje w taki sposób. Dwa pierwsze mecze to overki 1,5 w meczach Ligi Konferencji. Typy trochę na czuja, choć analizując wyniki bardzo prowdopodobne takie rozstrzygnięcia. Na dokładkę typ od chłopaków z działu darta (polecam tam zajrzeć). Gram to dość mocno jak na mnie.

Edit: Bardzo słaba selekcja wczoraj z mojej strony. Z mawy spotkań Ligi Konferencji nie udało się trafić żadnego overka. Nie zawiódł jedynie typ od chłopaków z działu Darta.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom