>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

[TEST] Nowy system BTTS

Status
Zamknięty.
Siara_89 22,1K

Siara_89

Użytkownik
Witam!

Wracam do gry po krótkiej przerwie z pomysłem na nowy system gry. Nie jest to jakiś przełomowy pomysł, o czym się zaraz przekonacie. Na czym polega mój sposób?

Z największych 5 lig światowych (przynajmniej w I etapie systemu) wybieram z każdej ligi jedno spotkanie, które według mnie ma największe szanse na typ BTTS.

Zaczynam od 5j oraz 5 spotkań na kuponie. W przypadku porażki banuje ligę, w której mecz okazał się nietrafiony na 2 tygodnie. W kolejnym etapie (w przypadku porażki oczywiście) zwiększam stawkę do 10j oraz zmniejszam liczbę spotkań na kuponie do 4 spotkań.
Post automatycznie złączony:

[ETAP 1]

🇪🇸 La Liga
Espanyol - Sevilla ✅
BTTS @ 1,90

🇮🇹 Serie A
Empoli - AS Roma ✅
BTTS @ 1,80

🇫🇷 Ligue 1
Toulouse - Reims ❌ BAN 23.09
BTTS @ 1,65

🇩🇪 Bundesliga ❌ BAN 23.09
Lipsk - BVB
BTTS @ 1,49

🇵🇱 Ekstraklasa ✅
Pogoń - Lech
BTTS @ 1,70

Stawka: 5j ❌
Betfan

Ostatnia edycja:
Siara_89 22,1K

Siara_89

Użytkownik
[ETAP 2]

🇪🇸 La Liga
Valencia - Celta ❌ 3:0 BAN 30.09
BTTS @ 1,90

🇮🇹 Serie A
Cremonese - Lazio ❌ 0:4 BAN 30.09
BTTS @ 1,65

🇵🇱 Ekstraklasa
Lechia - Jagiellonia ✅ 2:2
BTTS @ 1,62

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Premier League
Brentford - Arsenal ❌ 0:3 BAN 30.09
BTTS @ 1,65

Stawka: 10j ❌
AKO: 8,38
Noblebet

Edit:
Fatalna selekcja w moim wykonaniu. Za tydzień przerwa w rozgrywkach ligowych, dlatego kolejny etap zagram już na Ligę Narodów.

Ostatnia edycja:
Siara_89 22,1K

Siara_89

Użytkownik
[ETAP 3]

🇪🇺 Liga Narodów
Czechy - Portugalia ❌ 0:4
BTTS @ 1,95

🇪🇺 Liga Narodów
Dania - Francja ❌ 2:0
BTTS @ 1,88

🇪🇺Liga Narodów
Walia - Polska ❌ 0:1
BTTS @ 2,00

Stawka: 20j ❌
AKO: 7,33
Noblebet

Edit:
Katastrofalny mecz Czechów. Schick w 45' nie trafia karnego (strzela nad poprzeczką) i tym samym uwala mi kupon. Więcej okazji Czesi w tym spotkaniu nie mieli. Kompletna dominacja Portugalii. No cóż. Wrzesień kończymy w bilansem mocno ujemnym!

Ostatnia edycja:
Siara_89 22,1K

Siara_89

Użytkownik
[ETAP I]

🇵🇱 Ekstraklasa
Widzew Łódź - Raków Częstochowa ❌ 0:0
BTTS
1,85

🇫🇷 Ligue 1
Lorient - Lille ✅ 2:1
BTTS
1,65

🇩🇪 Bundesliga
FC Köln - BVB ✅ 3:2
BTTS
1,53

🇵🇱 I Liga
Chojniczanka - Wisła Kraków ❌ 1:0
BTTS
1,80

Stawka: 10j ❌
AKO: 8,40
Superbet

Edit:
Uwielbiam to uczucie, kiedy pierwszy mecz uwala kupon... No cóż. Na razie te moje granie BTTS to kompletna katastrofa...

Ostatnia edycja:
Siara_89 22,1K

Siara_89

Użytkownik
Z tym banowaniem danej ligi to jest serio jakas magia hehe, przepraszam ale nie mogłem sie powstrzymac ;)
Tak jak mówię, to ciągle w fazie testowania, szukam odpowiednich rozwiązań, żeby to wszystko było jakoś fajnie i spójnie połączone. Już przykładowo zaprzestałem wzrostu stawki po przegranym kuponie, w tym miesiącu spróbuję płaską stawkę, przy tej samej ilości spotkań. Banicja na razie zostaje 😁

Siara_89 22,1K

Siara_89

Użytkownik
Bardzo bym chcial poznac skąd i dlaczego narodził sie ten pomysł o banicji heh ;)
Tak po prostu. Żeby też nie kręcić się tylko w okół tych 5 najmocniejszych lig i sprawdzać kolejne, być może mające większą skuteczność jeśli chodzi o BTTS. Tak jak mówię, ciągle testuje, zmieniam. Sugestie i uwagi innych użytkowników mile widziane. Przynajmniej widać, że ktoś zagląda do tematu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom