>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

TEST NBA

klejna 108

klejna

Użytkownik
Witam
Na obstawianiu NBA wiem tyle że się nie opłaca - w sensie obstawiania tylko zwycięzcy z Handicapem. . Szczególnie na początku sezonu. ALE.. zauwążyłem że faworyzowana drużyna z handicapem z reguły przegrywa. Chce zrobić próbkę - kuponów czy to się zgodzi. Będę stawiał na nie faworyta z Handicapem +. Jeżeli chcesz bym dalej obstawiał po prostu po dziękuj ✅

1# Phi vs Dal - ryp 1 +15,5 kurs 1,71 ⛔

Otrzymane punkty reputacji: +8
klejna 108

klejna

Użytkownik
Kursów nie podaję bo łącze te kupony z Euro2016 tak by kursy wyniosły 2,4-3,0. A nie chce mi się wypisywać typów z poza tematu.
2#Miami vs Atlanta - typ 1 +4 ⛔ trzeba było grać z założeniem tematu :p
ten typ gram odwrotnie z założeniami w temacie bo akurat buki dają Hc+ na Miami a nie wiem dlaczego skoro Miami radzi sobie bardzo dobrze. Że niby atlana lepsza? ostatnie 3 zwyciestwa Atlanty to zwycięstwa z najslabszymi z tabel. A Miami ostatnie winy z pierwszą połową tabel. Atlanta natrafi w końcu na silnego przeciwnika z HC+ ????
3# Sa Spurs - La Lakers - typ 2 +8 ⛔
4# CLE - BOS - typ 2 +5,5 ✅

klejna 108

klejna

Użytkownik
#5 SAC - SA - typ 2 - 2,5 ⛔
#6 ORL - WAS - typ 2 Was - 9 ⛔
Ostatnio mam bardzo mało czasu podaje wczorajsze typowania #7 ( mam w historii na bet365 JAK KTOŚ CHCE sprawdzić moją wiarygodność to na priv
#7OKC vs HOU - typ 1 +5 ✅

Do góry Bottom