radzio7
Użytkownik
Witam,
Odświeżam poniekąd temat, założony jakiś czas temu,
lecz kryteria są lekko zmienione oraz sposób gry.
Zaczynamy dubelkiem złożonym z spotkań, gdzie w każdym z nich
jedna drużyna zaliczyła poprzedni mecz ligowy poniżej 1,5 gola.
Owe drużyny posłużą nam do progresji.
Wiem, że przy kursach na over 1,5 stawka drastycznie wzrasta, lecz śledząc
statystyki z poprzednich sezonów jest to warte do przetestowania.
Założenia:
- stały zysk minnimum 0,25 j
- drużyna nie powinna mieć w kilku następnych kolejkach czołowej drużyny
z ligi (w celu nie zaniżania kursu)
Więc, co do drugiego założenia najlepiej nie grać czołowych lig, bądź śledzić terminarz.
Zaczynamy tak jak wspomniałem od dubla, następnie gdy dubel wejdzie, progresja skończona zaczynamy następną również dublem, gdy dubel nie wejdzie np jedno spotkanie, drużyna która nie osiągnie over 1,5 kontyuuje progresje w singlu, w przypadku gdy dwa spotkania zakończą się under 1,5
rozbijamy je na dwa single, lub kontynuujemy dublem (wersja do przeanalizowania). Naturalnie będę od razu grał kilka progresji na raz aby szybciej sprawdzić wyniki i wiadomo, że jeśli to progresja to czekamy tydzień na kolejny mecz drużyny, więc aby było ciekawiej postaram się częściej niż tylko co weekend dodawać typy.
Test jest czysto virtual i wygrane będę podawał bez podatku.
Bank : 1000 j
Odświeżam poniekąd temat, założony jakiś czas temu,
lecz kryteria są lekko zmienione oraz sposób gry.
Zaczynamy dubelkiem złożonym z spotkań, gdzie w każdym z nich
jedna drużyna zaliczyła poprzedni mecz ligowy poniżej 1,5 gola.
Owe drużyny posłużą nam do progresji.
Wiem, że przy kursach na over 1,5 stawka drastycznie wzrasta, lecz śledząc
statystyki z poprzednich sezonów jest to warte do przetestowania.
Założenia:
- stały zysk minnimum 0,25 j
- drużyna nie powinna mieć w kilku następnych kolejkach czołowej drużyny
z ligi (w celu nie zaniżania kursu)
Więc, co do drugiego założenia najlepiej nie grać czołowych lig, bądź śledzić terminarz.
Zaczynamy tak jak wspomniałem od dubla, następnie gdy dubel wejdzie, progresja skończona zaczynamy następną również dublem, gdy dubel nie wejdzie np jedno spotkanie, drużyna która nie osiągnie over 1,5 kontyuuje progresje w singlu, w przypadku gdy dwa spotkania zakończą się under 1,5
rozbijamy je na dwa single, lub kontynuujemy dublem (wersja do przeanalizowania). Naturalnie będę od razu grał kilka progresji na raz aby szybciej sprawdzić wyniki i wiadomo, że jeśli to progresja to czekamy tydzień na kolejny mecz drużyny, więc aby było ciekawiej postaram się częściej niż tylko co weekend dodawać typy.
Test jest czysto virtual i wygrane będę podawał bez podatku.
Bank : 1000 j