>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Terry Tibbs typy podaje! Uderzajcie do mnie!

terry-tibbs 5

terry-tibbs

Użytkownik
Halo i witam!
Panowie i panie, właśnie odłożyłem telefon od mojego znajomego kumpla Jurka. Taki gość, hot dogi na Alejach Ujazdowskich sprzedaje i często do Fortunki wpada dla przyjemności. Niestety Juras z płaczem do mnie na drutach uderza, bo chłop przegrzał grubego złotego na naszych kulawych Orłach dzisiaj. Nawet nie chce myśleć, co mu teraz zona robi. Jedno jest pewne, na pewno mu dobrze teraz nie robi. Mniejsza z tym, Juras do mnie mówi: &#39;Terry, Ty stary capie, weź tam na Forum Bukmacherskim więcej popisz, byś coś pomógł ziemianom z ojczyzny.&#39; A ja na to jak na lato i mowie &#39;Dobra, gitara, szpadel i ćwiara!&#39;. Ja zawsze do moich kumpli z baru mowie, ze bukmacherka to jak biznes jest. Ja sam auta w Londynie od &#39;83 opycham. Wszystkie, stare, nowe, luksusowe i ekonomiczne, do Anglików, Turasow, a nawet czasem Chińczykom na prerie ślę na tankowcach, co by skubance na części automobile rozpracowali. Kurde baniak, się rozpisałem, ale stary Terry ma teraz pełno czasu, bo prawnicy po trzecim rozwodzie mnie wreszcie zostawili, a nowa dama mego życia z bliskiego wschodu jest, wiec za wiele nie gada. W sumie tylko siedzi na stołku i ziemniaki obiera. Cud, miód, malina kobieta, poważnie mowie!
Zaczynamy na Bet365. Mam tam 3600 funta brytyjskiego wrzucone, bo dopiero co obchnalem stara Toyote Yaris jednemu zydzinkowi z Downing Street. Tak sie robi interesy z Terrym, chłopaki!
Stary Tibbs ma dobry system na buka, choć szarlatany ze Stoke-on-Trent już limity mi wpychają, ale to nie szkodzi, zawsze mamy giełdę BetFair, jeśli się bukmacher spoci.
Panowie, tylko mi tu nie &#39;hejtujcie&#39; tematu, bo spakuje manatki i pójdę w długą, bo za stary jestem na te numery. Trzy zony już mi wszystkie włosy z dyni zabrały.
Pozdrowionka z deszczowego Londynu!
Dziękuję uprzejmie i wiele miłości!

terry-tibbs 5

terry-tibbs

Użytkownik
Panowie,
Zaczynamy zabójczy system na buka spokojnym tripelkiem na tenisa ???? w Miami. Co mi przypomina, gdy na początku lat &#39;80 bylem w Miami omawiać z jednym Meksykaninem dilerkę na dobre auta Amerykańskie! Dwóch takich chłoptasiów sobie tam grało, a patrz na nich teraz jeden w Eurosporcie o zółtych piłkach ciągle gada, a drugi nic nie gada tylko grobowa mina Murray&#39;a do biegania zmusza z jego boksu. To były czasy ale do rzeczy:

Murray ✅ + Raonic ✅ + Dimitrov
&lt;walkover&gt; = 1.52 x £100 = £124.50 ✅
Stan konta: £3624.50
Jazda bez trzymanki!
Dziękuję i dobranoc!

terry-tibbs 5

terry-tibbs

Użytkownik
Halo, halo!
Panowie, makaroniarz Bolleli mnie wycyckał schodząc z kortu zanim Dimitrov wbił gwóźdź w trumnę! Dwie i pol dyszki to sa grosze i stary Terry nie jest zadowolony, ale szybko puszczamy combo na jutro zanim bukmacherzy spuszcza kursy na łeb i szyje! Lubie tenis w tym tygodniu, Miami dobre miasto, balety dwadzieścia lat temu tam były lepsze niż stan bankowy u Guzowatego! Poważnie mowie! Jutro trochę wysokie kursy, ale jestem dobrej myśli!
Dolgopolov ⛔ + Suarez Navarro ⛔ = 4.98 x £124.50 ⛔
Stan konta: £3500
Trzymajcie się jak dziad kierownicy!
Dziękuje i wiele miłości!

Otrzymane punkty reputacji: +2
terry-tibbs 5

terry-tibbs

Użytkownik
Witam, witam!
Panowie, nie miałem czasu, żeby wejść na forum. Biznes samochodowy sam z siebie pieniędzy Terremu nie zrobi i musiałem w biurze na telefonie siedzieć cały dzień. Do tego pracownicy zamiast sprzedawać wydzwaniają na międzymiastowe do rodzin. Skandal! Poważnie mowie, jak masz coś zrobić to zrób to sam! Oglądałem wczoraj w pubie mecz Nowaka ze starym Haasem i jestem pewien, ze Szwab użył Niemieckiej technologii by przenieść się w czasie o 10 lat i wygrać ten mecz. Jeśli chłop zagra jak zagrał to powinien żabojada odesłać dzisiaj w nocy do domu:
Haas = 1.52 x £200
Stan konta: £3300
Nie ma bata!
Na zdrowie!

Do góry Bottom