>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

termin promocji bonus 100%

E 0

elh

Użytkownik
witam

Czy bonus 100% dla pierwszego zakładu wystarczy zarejestrowac do 31.03.2007 r. czy też trzeba w tym czasie zakończyć obrót ?.

Czy promocja będzie przedłużona ?.

pozdrawiam

elh

expekt-betclic 293

expekt-betclic

Użytkownik
Witam

Obrotu nie trzeba wykonać do końca marca. Należy tylko do końca miesiąca zagrać pierwszy zakład w Expekt oraz wysłać na odpowiedni adres e-mail

Trudno jest mi powiedzieć czy promocja będzie przedłużona. Oficjalnej informacji na ten temat nie ma.

Pozdrawiam

E 0

elh

Użytkownik
Witam

Obrotu nie trzeba wykonać do końca marca. Należy tylko do końca miesiąca zagrać pierwszy zakład w Expekt oraz wysłać na odpowiedni adres e-mail

Trudno jest mi powiedzieć czy promocja będzie przedłużona. Oficjalnej informacji na ten temat nie ma.

Pozdrawiam
dziękuje za odpowiedż.

Temat wiele razy poruszany ale proszę o podsumowanie przykładu :

1. Rejestracja
2.Wpłata 40 zł. /wysłać e-mail/.
3.Wpłata pierwszego zakładu 40 zł z kursem 1.5 /jedem czy suma kursów na zakładzie ?/.
4.Pierwszy zakład przegrany.... czy na koncie pozostaje wpłacony depozyt 40 zł /.
5.Zakład trafiony ... obrót 3 razy kwotą 40 zł , / jeden zakład z kursem 1,5 czy sumą kursów na tym zakładzie / ,jeżeli wyniknie w czasie obrotu zakład przegrany , czy pozostaje na koncie depozyt x40 zł ? do dalszej gry ?.

pozdrawiam

expekt-betclic 293

expekt-betclic

Użytkownik
Witam. Wystarczy, że pan poszuka trochę na forum, a znajdzie pan odpowiedź. Trochę, przerażają mnie Wasze pytania, co jakiś czas się powtarzają, chodź problem z kilka razy był omawiany.

Najpierw pan zawiera zakład (jedno zdarzenie), a następnie wysyła e-mail.
Jeżeli chodzi o punkt 4, w przypadku przegrania to przegrywa pan depozyt, a bonus zostaje przyznany. Należy go obrócić według wymaganych przepisów.
Jeżeli pan przegra bonus to game over. Obrót bonusem to postawienie zakładu o kursie min. 1,50, ale może być to AKO, czyli łączny kurs zdarzeń.

Pozdrawiam i życzę wysokich wygranych w firme Expekt

E 0

elh

Użytkownik
Mój nick Expekt_Expert i jestem zewnętrznym przedstawicielem firmy Expekt. Do mnie należy promowanie na forum bukmachera Expekt, pomoc w rozwiązywaniu problemów użytkowników oraz informowanie o nowościach w Expekt.

Szanowny Panie Expert.

Dziękuje za odpowiedź , jednak Pana uwaga : Wystarczy, że pan poszuka trochę na forum, a znajdzie pan odpowiedź , wydaje sie zbędna. Wielu zadaje pytania , gdyż zamieszczony regulamin nie wyczerpuje w sposób dostateczny tematu promocji. Liczne pytania są tego dowodem. Bardzo dobrze ża Pan wyjaśnia wątpliwości. Nie było by problemu gdyby na początku zamieszczono konkretny przykład krok po kroku.

pozdrawiam

elh

Naucz się cytować, bo twój post to jedna wielka zagadka, którą trzeba 3 razy przeczytać, by zrozumieć o co chodzi...
edit by Marcin-Odra

Do góry Bottom