>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Teorie spiskowe

titan 442

titan

Użytkownik
Jako odskocznię od mojego drugiego tematu poświęconemu tenisowi, wymyśliłem taki eksperyment. Od dawna już chciałem to zrobić.
Tu będzie wszystko na odwrót.
Będę grał typy, które są przeciwko logicznym argumentom. Takie, na widok których ludzie pukają się w czoło. Będę grał przeciwko większości. Tam, gdzie nikt nie dostrzega tego słynnego &quot;value&quot;. Takie typy, do których często dorabia się teorie spiskowe, zwłaszcza kiedy wejdą.

titan 442

titan

Użytkownik
Holandia - Szwecja
Typ: Holandia @1.84 1xbet
10j
Na pierwszy ogień mecz eliminacji mundialu. Holendrzy, żeby awansować muszą wygrać 6:0. Sami zawodnicy mówią, że to niemożliwe. Reprezentacja Holandii zawodzi w kolejnych eliminacjach, znowu nie awansuje do mistrzostw. Przegrywa ważne mecze, pokonuje jedynie dużo słabszych rywali. Z drugiej strony Szwedzi, którzy nadal mają szansę na wygranie grupy. Twardy, solidny przeciwnik. Aż się prosi, żeby postawić X2.

titan 442

titan

Użytkownik
Ekwador - Argentyna
Typ: Argentyna -1.25 @2.12 Pinnacle
8.5j
Argentyna ostatni raz pokonała Ekwador na jego terenie w 2001 roku. Argentyńczycy nie potrafili także wygrać żadnego z 3 ostatnich meczów. Są teraz nad przepaścią. Tylko wygrana zapewnia im gre w mundialu (baraże z oceanią-przejdą). Jednak tą wygraną mogli, a nawet powinni już odnieść w meczach z Peru i Wenezuelą, bo już wtedy byli świadomi swojego położenia, a jednak zawiedli. Bukmacher pozwala tu złapać dobry kurs na Ekwador nawet z handicapem +1 lub +1.5 co wydaje się niemalże pewniakiem w starciu z mizerną Argentyną.

titan 442

titan

Użytkownik
Manchester City - Napoli
Typ: Napoli +1.0 @2.00 Pinnacle
7j
Było pare fajnych typów weekend, szkoda, że nie podałem, bo wchodziło, ale byłem skupiony na tenisie. Ale dzisiaj mam kolejny solidnie przeanalizowany typ.
Manchester City to w ostatnim czasie maszyna do wygrywania i do strzelania bramek. Ostatni raz punkty stracili z Evertonem jeszcze w sierpniu. Od tamtej pory demolują rywali, jednego po drugim. Głębia składu jest tak duża, że kontuzja Aguero jest prawie niezauważalna. W weekend strzelili Stoke 7 bramek. W lidze mistrzów na razie komplet. To chyba najlepiej (obok PSG) prezentująca się obecnie drużyna w europie. Napoli także ma niezłą serię, tyle, że zrobioną w Serie A, co chyba na nikim wrażenia nie robi. Zespoły typu Benevento, Spal, Cagliari nawet nie są znane szerszej publicznosci. W dodatku w lidze mistrzów na wyjeździe przegrali z co najwyżej średnim Szachtarem. Co pokazuje, że może i są w formie, ale skład potencjału zbyt dużego nie ma. I teraz, dostajemy kurs 1.6 na zwycięstwo City. Na zwycięstwo drużyny, która wygrywa wszystko od dwóch miesięcy. W niektórych miejscach można było złapać handicap azjatycki -1.0 po kursie 2.00, czyli naprawdę bardzo przyzwoicie. A żeby ten handicap nie wszedł drużyna Manchesteru City musiałaby nie wygrać. Ekipa, która pokonywała Chelsea i Liverpool, która wbija rywalom hokejowe liczby bramek, która w dodatku zagra na własnym boisku, miałaby nie wygrać z słabym na wyjazdach Napoli. To się nie mieści w głowie. To spotkanie to hit dnia, a kurs na City to bet dnia. Tyle, że nie dla mnie...

titan 442

titan

Użytkownik
Benfica - Manchester United
Typ: Benfica +0.75 @1.83 Pinnacle
7j
Kolejny łatwy zakład. Manchester United prezentuje wysoką formę od początku sezonu. Wygrywa wszystko to co powinien wygrać, w trudnych meczach także nie przegrywa. Jest wiceliderem Premier League, ustępując tylko wspanialemu rywalowi derbowemu. Benfica w lidzę gra w kratkę, w Lidze Mistrzów tragicznie. 1:2 u siebie z CSKA, 0:5 na wyjeździe z Basel. Trzeba być szalonym, żeby próbować tu na nich stawiać przeciwko bardzo mocnemu United. Tym bardziej, że dostajemy piękny kurs 1.85 na wygraną Manchesteru. Na terenie, na którym wygrało już CSKA... Wygląda na formalność. Formalność po kursie 1.85, prawdziwy prezent od bukmacherów. Mimo wszystko ja tego prezentu nie przyjmę.

titan 442

titan

Użytkownik
#3 zwrot
#4 ⛔3,5j
Łącznie: ✅14,42j
Oklahoma City Thunder - Indiana Pacers
Typ: Oklahoma -13.5 @2.00 Pinnacle
7,5j
Oklahoma - skład godny nawiązania walki z Warriors, ale dopiero zaczyna się zgrywać. Jak na razie bilans 1-2 i jedyna wygrana tylko z NY Knicks, czyli formalność. Oba mecze z trudniejszymi rywalami z zachodu przegrane (Utah i Wolves). Z drugiej strony na pierwszy rzut oka wyprzedana Indiana, która jednak ma bilans lepszy od OKC, bo 2-2. W tym wczorajsze wysokie zwycięstwo w Minnesocie. Tej Minnesocie, która wywiozła wyjazdowe zwycięstwo z Oklahome przed kilkoma dniami. I co robi bukmacher? Wystawia kurs 1.1 na OKC, a linia handicapu to aż 13 punktów! Wydaje się, że obecna forma OKC nie jest aż tak wysoka by pokryć tą linię, a Indiana jest przecież w całkiem niezłej formie i udowodniła swoją siłę ostatnio. Ja oczywiście gram odwrotnie, czyli na OKC.

titan 442

titan

Użytkownik
Atlanta Hawks - Milwaukee Bucks
Typ: Atlanta Hawks +6.0 @1.93 Pinnacle
6,5j
Nie jest to tak oczywisty zakład jak niektóre poprzednie, toteż stawke daję mniejszą, aczkolwiek sądzę, że warto go spróbować. Milwaukee jest kreowane na czarnego konia konferencji wschodniej. Mają Giannisa, który notuje kosmiczne liczby w prawie każdym meczu i jak na razie mocno zaznaczył swoją kandydaturę do MVP. Bucks przegrali dotychczas jedynie z Cavs i Celtics, czyli z absolutnym topem wschodu, chociaż Boston wcześniej w tym sezonie już pokonali. Przeciwko nim staje ekipa Atlanty, mocno osłabiona przed sezonem, bez najlepszych graczy. Bilans Hawks to 1-5, jedyne zwycięstwo na inauguracje rozgrywek w Dallas. Od tamtej pory seria 5 porażek w bardzo słabym stylu. Wydaje się, że Giannis i reszta Bucks nie bedą mieli litości dla tak słabych Hawks, zwłaszcza, że są właśnie po porażce, ale linia jest dosyć nisko. 6 punktow handicapu, a wydaje się, że blowout nikogo tutaj nie zdziwi. Próbuję Hawks.

titan 442

titan

Użytkownik
Charlotte Hornets - Orlando Magic
Typ: Charlotte -4.5 @1.98 Pinnacle
8j
Jeszcze jeden typ z NBA. Krótsza analiza, bo późno. Orlando w mega formie, biją najlepszych, lider konferencji wschodniej. Z drugiej strony przeciętniaki z Charlotte bez specjalnych osiągnięć, wygrywali ze słabeuszami u siebie. Ale Orlando to nie słabeusze, dlaczego wiec Hornets są tu zdecydowanym faworytem? Na wygraną Magic moża łapać 2.5-2.6, wygląda jak promocja, bo mecz wydaje się w najgorszym wypadku 50/50. Ja gram odwrotnie, na Hornets.

titan 442

titan

Użytkownik
#5 ✅7,5j
#6 ⛔6,5j
#7 ✅7,84j
Podsumowanie października:
Bilans: ✅23,26j
Trafionych typów: 4
Zwrotów: 1.5
Nietrafionych typów: 1.5
Yield: ✅42,68%

titan 442

titan

Użytkownik
Oklahoma City Thunder - Boston Celtics
Typ: Oklahoma -6.5 @1.96 Pinnacle
6,5j
Oklahoma jest przereklamowana. Boston ma serię 6 zwycięstw. Jest świetnie zorganizowany. Super grają Tatum i Brown. Także liderzy Irving i Horford są w formie. Oklahoma dopiero się zgrywa. Carmelo to już nie jest ten koszykarz co dawniej. Westbrook jest bez formy. Kurs 2.90 na Boston to przesada. Handicap +6.5pkt wydaje się pewniakiem, nawet jeśli Boston nie wygra to na pewno go pokryje.
To tylko niektóre z bzdurnych argumentów w kierunku najbardziej rozhajpowanej drużyny NBA. Gram na OKC.

Do góry Bottom