>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tennis Duel - super zabawa

pampus 81

pampus

Użytkownik
A ja się pochwalę...
Zarobione pieniądze : $ 262 901
statów nie zdradzam, by móc was łoić :&gt;

wer890 300

wer890

Użytkownik
bez sesn trzeba czekac az sie ta energia uzupelni albo kupowac kredyty zebu uzupelnic napojami

wojtas84 90

wojtas84

Użytkownik
Dobra Pany bo i ja sie zapisałem:) pukłem jednego gościa w meczu ale za cholerę nie wiem gdzie kliknąc aby rozegrac 2 mecz:) pierwsze szukałem zawodnika i dawałem &quot;graj&quot; a teraz nie mam takiej opcji przy zawodnikach...

lothar 251

lothar

Użytkownik
Powiem szczerze, że coraz bardziej mnie irytuje ta gra. Szczególnie jak przegrywam mecze z zawodnikami z tego samego poziomu lub niższego z mniejszymi statsami o kilka punktów, tylko dlatego , że mają jakieś tam odznaczenie za 1 miejsce w rankingu dnia itp (które ja też mam)... Pierwsze 2 dni grało się fajnie, teraz żeby jakieś zadanie wykonać muszę czekać cały dzień na naładowanie energii, której starcza mi tylko na 12 % wykonania zadania.
e: @ up @ wojtas84 nie ma takiej opcji przy zawodnikach, dlatego że może być tylko maksymalnie różnica +/- 1 poziom między zawodnikami którzy grają mecze rankingowe lub o hajs, co innego jest w turniejach. Sprawdź poziom zawodnika którego chciałeś wyzwać na pojedynek

rickyfcb 159

rickyfcb

Użytkownik
Cześć,
od jakiegoś czasu gram w świetną grę tenisową. Tworzysz swojego zawodnika i grasz z przeciwnikami z całego świata. Dołącz, na pewno nie pożałujesz!
Poniżej link aktywacyjny:
http://s1.tennisduel.com/r110569

Jakby ktoś chciał zacząć grać i pomóc. :cool:

Ja gram od wczoraj, debiutant, 19.307 miejsce i 105/8. Klemens Drutowicz.

wojtas84 90

wojtas84

Użytkownik
Pany da rade jakoś przyspieszyć tą energie i pojedynki? prócz oczywiście dodatków (napój, agent) bo o nich wiem :)
mam prośbę do kogoś ogranego, dojedźcie jakiegoś błazna Luk Kot bo mnie nęka a narazie nie moge mu się postawić ostrzej:)

prof 56,1K

prof

Użytkownik
Gratulacje!
Pokonałeś: Luk Kot
Nagroda: $ 13 600
Pieniądze wygrane: $ 4 912
????

Do góry Bottom