>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tenisowy Paweł

pawel_jumper 434

pawel_jumper

Użytkownik
Bierzcie z tego wszyscy :D Wszystkie kursy pochodzą z @betfan ;) Wszystkich w obeznanych zapraszam do konstruktywnej krytyki i do dyskusji jeśli są jakieś obiekcje co do podawanych tutaj typów :D 

pawel_jumper 434

pawel_jumper

Użytkownik
1. Marach O. / Pavic M. - Berankis R. / Nishioka Y.  1(-1.5 seta) 1.43 @fortuna 5j   

2. Klaasen R./Venus M. - Hoang A./Jacq G. 1(-1.5 seta) 1.59 @fortuna 5j   

3. Tipsarevic J.- Dellien H. 2 1.48 @fortuna 3j   

Otrzymane punkty reputacji: +1
karciarz 26,3K

karciarz

Forum VIP
Pamiętaj proszę o podawaniu jednostek. Regulamin jest przyklejony. Można zapoznać się, żeby uniknąć zgrzytów. 

pawel_jumper 434

pawel_jumper

Użytkownik
4. Albot R. - Londero J. 1 Kurs: 1.81 @fortuna 5j   

5. Fritz T. - Gasquet R. 1 Kurs: 1.60 @fortuna 5j WALKOWER ( dziadunio wiedział że jest bez podjazdu)

6. Garin Ch. - Daniel T. 1(-1.5 seta) Kurs: 1.86 @fortuna 3j   

Chciałbym żebyście to co tu podaje traktowali jako propozycje do ako bądź gdzieś do wykorzystania, a nie jako po prostu ako lub co gorsza single :D Ja te typy gram gdzieś tam w rożnych kombinacjach, czasami jeszcze z czymś czego tutaj nie podaje ;) Jednostkami można sugerować się w następujący sposób: Będe podawał od 1j do 10j na typ, powiedzmy że to stopień w jakim jestem pewny typu.

5 to dosyć sporo... haha pozdrawiam ;) Miłego dnia życzę wszystkim.  

pawel_jumper 434

pawel_jumper

Użytkownik

5. Brown D. - Caruso S. 1 Kurs: 1.71 3j   

6. Travaglia S. - Darcis S. 1 Kurs: 1.65  5j   

Dodatkowo : 

7. Bautista Agut R.(-1.5) - Fritz T. 2 Kurs: 1.54  2j   

8. Jarry N.(-1.5) - Daniel T. 2 Kurs: 1.63 1j   

Kursy z fortuna :) 

pawel_jumper 434

pawel_jumper

Użytkownik
9. Ako na jutro ;) 
Schwartzman D.(-1.5) - Fucsovics M. 1 Kurs: 1.48   
Nishikori K.(-1.5) - Halys Q. 1 Kurs: 1.27   
Muguruza G. - Townsend T. 1 Kurs: 1.27   
Martic P. - Jabeur O. 1 Kurs: 1.33

Kurs całkowity: 3.17 6j 
@fortuna

pawel_jumper 434

pawel_jumper

Użytkownik
Propozycje na 1 dzień drugiej rundy :D
10. Krajinovic F. - Carballes Baena R. +3.5 seta Kurs: 1.56 4j   
11. Cabal J.S./Farah R. - Ebden M./Smith J.P.  2:0  Kurs: 1.63 5j   
12. Nishikori K. (-1.5)- Tsonga J.W. 1 Kurs: 1.51 5j    
13. Paire B. - Herbert P.H.  +3.5 seta Kurs: 1.53 3j   
14. Pella G. (-2.5)- Moutet C. 2 Kurs: 1.54 3j   

Edit: Gratuluje wszystkim wygranych :D Dobry dzień &lt;3

Króciutka analiza spotkań które podałem:
10. Obaj panowie prezentują na mączce solidny w tym sezonie poziom i mimo że sądzę że Krajinovic jest graczem lepszym to po wyczerpującym meczu z Tiafoe, bardzo prawdopodobne według mnie jest 3-1. To jednak godzina różnicy w grze.

11. Doświadczona para deblistów lubująca się w mączce, a na przeciw goście którzy grają ze sobą pierwszy raz, a w dodatku nie są to zawodnicy gustujący w tej nawierzchni. Myślę że to będzie łatwy mecz dla Kolumbijskiej pary. 

12. Oglądałem mecz Nishikoriego łątwo wygrał z elektrycznym Halysem, nawet się nie spocił.  Tsonga taki jakby nie nadążał, grubasek, japończyk porozrzuca i po Tsondze. Max 1 set przez publiczność :)

13. Kolejny typ przeciw francuzowi, tak samo jak nie bardziej elektrycznemu od wyzej wymienionego Halysa, Benoit nie potrafi utrzymać koncentracji tak długo by wygrać 3:0 z gościem który odbija :D Mecz z Copilem oglądałem mimo, bardzo przeciętnej według mnie dyspozycji Copila i tak wyszło 3:1, bo Paire w tie zaczął pajacować. Uważałbym jednak ze stawkami bo to typ z tych nieprzewidywalnych. 

14. Znów obaj panowie dobra na clayu forma, rok temu grali ze sobą 2-1 Pella, wątpie żeby Moutet poddałsię 3-0 i o seta może powalczyć spokojnie. 

Kursy z @fortuna

pawel_jumper 434

pawel_jumper

Użytkownik
Dzisiaj fajnie pykło wszystko, miejmy nadzieje że w tak samo dobrych nastrojach będziemy jutro :D 
Typy na drugi dzień 2R:
15. Bautista Agut R. - Fritz T. + 3.5 seta Kurs: 1.53 5j
16. Kubot L./Melo M. - Daniell M./Koolhof W. 1 Kurs: 1.46 5j
17. Pouille L. - Klizan M. 1 Kurs: 1.41 4j
18. Sakkari M. - Siniakova K. 1 Kurs: 1.48 5j

Poza konkursem:
Zverev A. (-2.5)- Ymer M. 2 Kurs: 1.79 3j
Bryan M./Bryan B. (-1.5)- Skupski K./Skupski N. 2 Kurs: 1.71 2j

Analizy:
15. Panowie mierzyli się ostatnio wygrał młody Amerykanin, chodź stawiany był w roli underdoga (wygrałem wtedy na nim), mimo że jutro może wygrać Bautista to napewno nie 3-0 ;)

16. Nasza polska para deblowa, podejmuje jutro Holendersko Nowo Zelandzka parę, bilans na clayu niby nie najgorszy ale gdy pojawia się para deblowa z prawdziwego zdarzenia jest w dupke... Nie wyobrażąm sobie żeby jutro nasz POLAK rodak miał przegrać. 

17. Poulie odbudował forme pewnie wygrał z Bollelim, w niespełna 2 godiznki. Kilzan po 5 setówce prawie 4 godzinki, nawet gdyby po niej nie był stawiałbym na Poulie. Za Poulie przemawia także wsparcie francuzkiej publiczności ;) Zagrałbym nawet -1.5 ale według mnie zbyt duże ryzyko w porownaniu do wystawionego kursu. 

18. Sakkari doskonały sezon mączkowy, wygrany turniej w Rabacie, naprawde dobry występ w Rzymie ( poległą dopiero z triumfatorką) , a po drugiej stronie zawodniczka przynajmniej o klase gorsza :) Nie widze argumentów za Siniakovą ;) 

Typy dodatkowe: 
Zverev męczy się ostatnio, dużo tie'ów, w ostatnich 5 meczach tylko raz wygrał 2-0 ( Z GULBISEM), uważąm że młody SZWED XDD który prezentuję ostatnio naprawde fajną dyscpozycje spokojnie ma szanse żeby coś urwać :D Na dystansie 3 setów nie jest to takie trudne, także polecam za drobne spróbować. 

Podobnie ma się do meczu dwóch deblowych par braci, łądnie grający skupscy według mnie naprawde mają potencjał żeby ugrać seta, jak nawet nie wygrać z lekko przehajpowanymi Bryansami, już nie tymi co przed kontuzją jednego z nich, tym bardziej że dużo lepsi są oni na hardzie aniżeli na clayu :D 

Kursy z @fortuna
Wygranych życzę :D 

pawel_jumper 434

pawel_jumper

Użytkownik
Co mogę napisać taki jest ten sport zwany bukmacherką :D Dzisiejszy dzień mocno w dupala, Skupscy blisko, Sakkari blisko, Fritz cofnął się w rozwoju , SZWED (XDD) nie wytrzymał, tylko polak rodak nie zawodzi. Poniżej dwa według mnie najpewniejsze typy na jutrzejszą 3R panów: 

19. Nishikori K. (-1.5)- Djere L. 1 Kurs: 1.47 5j   
Japończyk naprawdę fajna dyspozycja w w tym turnieju, jest spokój, jest powtarzalność. Na przeciw serb który zaszedł do 3R ale jakoś mnie nie przekonuje, przeciwnicy według mnie tacy sobie a w dodatku tenis Djere dla mnie taki mało ofensywny, i o ile na clayu to powtarzalność to istotna kwestia, to Japończykowi po drugiej stronie siatki nie można jej także odmówić w żadnym względzie. Myślę że jutro znowu Key z przewagą ???? Jest już o co grać za 1/16 dają 222,000 € :D 

20. Carreno Busta P. - Paire B. (+3.5 seta) Kurs: 1.49 5j   (chyba że krecz)
Konsekwentnie inwestuję pieniążki w niepowtarzalność nieprzewidywalność i talent Paire, Herberta ostatnio zlekceważył w 3 secie i potem słono za to zapłacił mecząc się jeszcze dwa. Carreno leci ładnie w tegorocznym French Open, szczerze powiedziawszy nie wiem kto tu wygra, ale tego że któryś seta ukąsi, Carreno przez formę lub Paire swoim talentem, jestem prawie pewny.????

Bez analizy uważam też że Londero J. - Moutet C. (+3.5 seta)  Kurs: 1.53 nie jest złym pomysłem ;) 2j   

Kursy z @fortuna

Jeszcze raz sorka za dzisiaj ????

pawel_jumper 434

pawel_jumper

Użytkownik
2 Dubelki na nocke. Widze potencjał 

DUBEL 1 
Dallas - Orlando Typ: Dallas (-3.5) Kurs:1.63
NY Rangers - Detroit Typ: NY Rangers ML Kurs:1.51
Ako: 2.46
5j
@betfan