W tym temacie możecie komentować spotkania podczas ich trwania, pisać swoje spostrzeżenia i dawać upust emocjom (oczywiście zgodnie z regulaminem). W razie łamania regulaminu, wyzywania innych użytkowników chat zostanie zamknięty.
Oczywiście że może skoro ostatnio pokonał na trawie Schapo czy Sheltona , a Opelkę pokonał Bergs to może się udać szacował bym
około 50% z tym że z TYM DOBRYM KURSEM bym się nie zgodził , spore szanse ze pojawi się lepszy na Livie .
A odpowiedz mi Kubusiu czy Magda Fręch może pokonać dziś Anissimovą?)
Ciekaw jestem Twojej opinii?
Warunki odrobinę rózne
Fręch ma teraz wejście Luisie, no ale umówmy się to Anisimova. Ta sama, która miała pozwiedzać Berlin i dostać baty już w 1. rundzie z Andreescu a tu zonk. Fręch powalczy w 1. secie i Ruska Amerykanka ją pogoni. Takie jest moje zdanie.
A ja sobie zagram ewętualnie coś na Fręch gdyby Rosyjska Amerykanka ją pogoniła ostro w pierwszym secie , wtedy powinien być dobry kurs by coś zaryzykować zwłaszcza po wyniki Fręch z Mirrą Andreyevną 6:2 , 5:7 0:6 w rundzie poprzedniej.
ten był za ponad 120 do zamknięcia to mi się zachciało nagle streama do meczu szukać:_)
Mam nadzieję Kubusiu że Tobie lepiej poszło))
A wszystko przez to że się oglada 3 mecze na raz
Fręch na własne życzenie przegrała. Anisimova pomagała ile mogła, przegrać przy stanie 3:0 40:15 i później mając jeszcze masę BP. Niestety taki styl Polki na nawierzchnię trawiastą nie wróży sukcesów w kolejnych spotkaniach, ale obym się mylił.