>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Luźna dyskusja Tenisowy chat

adik1992 724,6K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
W tym temacie możecie komentować spotkania podczas ich trwania, pisać swoje spostrzeżenia i dawać upust emocjom (oczywiście zgodnie z regulaminem).
W razie łamania regulaminu, wyzywania innych użytkowników chat zostanie zamknięty.​

Otrzymane punkty reputacji: +1048
louisarmstrong 2,2M

louisarmstrong

Użytkownik
Czy Rinderknech może pokonać Opelkę? Warunki odrobinę podobne. Dobry kurs jest.
Oczywiście że może skoro ostatnio pokonał na trawie Schapo czy Sheltona , a Opelkę pokonał Bergs to może się udać szacował bym
około 50% z tym że z TYM DOBRYM KURSEM bym się nie zgodził , spore szanse ze pojawi się lepszy na Livie .

A odpowiedz mi Kubusiu czy Magda Fręch może pokonać dziś Anissimovą?:))
Ciekaw jestem Twojej opinii?
Warunki odrobinę rózne:)

inkub1986 743,2K

inkub1986

Użytkownik
Fręch ma teraz wejście Luisie, no ale umówmy się to Anisimova. Ta sama, która miała pozwiedzać Berlin i dostać baty już w 1. rundzie z Andreescu a tu zonk. Fręch powalczy w 1. secie i Ruska Amerykanka ją pogoni. Takie jest moje zdanie.

louisarmstrong 2,2M

louisarmstrong

Użytkownik
A ja sobie zagram ewętualnie coś na Fręch gdyby Rosyjska Amerykanka ją pogoniła ostro w pierwszym secie , wtedy powinien być dobry kurs by coś zaryzykować zwłaszcza po wyniki Fręch z Mirrą Andreyevną 6:2 , 5:7 0:6 w rundzie poprzedniej.

Ostatnia edycja:
inkub1986 743,2K

inkub1986

Użytkownik
No i zagrałem po kursie 10,00 (mogłem 12,00 albo 17,00) i wygląda to średnio, ale zobaczymy jeszcze. Może mój Boże!

Otrzymane punkty reputacji: +659
louisarmstrong 2,2M

louisarmstrong

Użytkownik
Screenshot (97).png
ten był za ponad 120 do zamknięcia to mi się zachciało nagle streama do meczu szukać:_)
Mam nadzieję Kubusiu że Tobie lepiej poszło:)))
A wszystko przez to że się oglada 3 mecze na raz

tarki_16 412,9K

tarki_16

Moderator
Członek Załogi
Fręch na własne życzenie przegrała. Anisimova pomagała ile mogła, przegrać przy stanie 3:0 40:15 i później mając jeszcze masę BP. Niestety taki styl Polki na nawierzchnię trawiastą nie wróży sukcesów w kolejnych spotkaniach, ale obym się mylił.

Do góry Bottom