>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Tenis - Zwrot czy nie?

L 0

lesny

Użytkownik
Witam wszystkich

2 dni temu postawiłem kupon kombi w którym znalazł się typ:

Volandri F. - Fabbiano T.

Miał się odbyć wczoraj, jednak po postawieniu został przeniesiony na dzisiaj.

Volandri niestety doznał kontuzji na treningu i najprawdopodobniej mecz nie odbędzie się.

Będzie potraktowane jako 1,00?

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
a jesli zagrali choc 1 pilke i jesli ktorys skreczuje to jest jego porazka tak ? w sensie bukmacherskim mi chodzi. Bo, ze w sensie sportowym przegral kontuzjowany to wiem ???? Ale jak w bahu jest to liczone ??

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
a jesli zagrali choc 1 pilke i jesli ktorys skreczuje to jest jego porazka tak ? w sensie bukmacherskim mi chodzi. Bo, ze w sensie sportowym przegral kontuzjowany to wiem ???? Ale jak w bahu jest to liczone ??
jeśli zagrali choć jedną piłkę to buk normalnie rozlicza tak jak zakończył sie mecz

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
ok dzieki za odp. Ale wczoraj np mialem jeszcze mecz Federera i nie poszla chyba ani 1 pilka i jest walkower dla federera. Wtedy to spotkanie jest tak jakby nie liczone ?

K 1,2K

kukla

Forum VIP
ok dzieki za odp. Ale wczoraj np mialem jeszcze mecz Federera i nie poszla chyba ani 1 pilka i jest walkower dla federera. Wtedy to spotkanie jest tak jakby nie liczone ?
Tak jak piszesz.
Będzie rozliczone po kursie 1.00 czyli w żaden sposób nie wpłynie na zwiększenie/zmniejszenie AKO w kuponie. Przy singlu oczywiście następuje &quot;zwrot&quot;

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
A tak swoja droga uwazacie, ze krecz traktowany jako porazka to uczciwa sprawa ?? Dzis tak mialem po raz 1wszy no i srednio mi sie to podoba bo Roddick prowadzil 1-0 potem w 2 secie 3-2...i krecz i po kuponie. Czy we wszystkich bukach krecz = przegrany zakład ??

kondor 28

kondor

Użytkownik
Punkt widzenia, zależy od punktu siedzenia..widzisz jakbyś miał na Girelmo-Lopeza , to byloby to dla Ciebie super wyjście krecz=wygrana , ale jednak krecz myślę powinien być rozliczany jako zwrot... z bukmacherami jest już różnie, tobet ma zwrot, bet365 zwrot, ale to już nie ten temat.

rpg 1K

rpg

Użytkownik
Zależy od buka, jak grasz np. na outsidera po dużym kursie bo faworyt ma jakieś problemy i może skreczować to gra się coś takiego w buku gdzie krecz = zwrot
Buki to jak rozliczają takie rzeczy mają w regulaminie.

Do góry Bottom