Oprócz podawanych w temacie typów, które uważam za najciekawsze zajmuję się obstawianiem tenisa na żywo. W zasadzie głównie obstawiam mecze na żywo ponieważ wydarzenia na korcie weryfikują moją przedmeczową analizę i to łączy się w przyjemną całość - taka moja strategia gry. Dlatego w temacie będę czasem podpowiadał mecze, których przed rozpoczęciem nie obstawiam a obserwuję ich przebieg gdyż uważam, że może wydarzyć się w nich coś ciekawego. Oczywiście nie zawsze i często faworyt "robi swoje" i wygrywa gładko ale gdy trafi się taki gdzie jednak intuicja dobrze podpowiedziała, można dobrze zarobić.
Tak więc na noc proponuję zwrócić uwagę na mecz Ebdena z Nishikorim, gdzie Japończyk zakończył sezon dosyć niemrawo jak na niego przystało i stosunkowo wcześnie. Jego gra wtedy nie wyglądała najciekawiej co więcej jego gra wtedy wyglądała na pewno dużo gorzej niż obecna Ebdena i tutaj upatruję szansy. Ebden zawodnik ze sporym potencjałem dodatkowo gra przed własną publicznością i dlaczego nie miałby przedłużyć serii zwycięstw, kurs ciekawy na żywo też będzie można złapać dobry jeżeli scenariusz niespodzianki się sprawdzi - na pewno polecam zwrócić uwagę.
Tych typów naturalnie nie będę rozliczał i brał pod uwagę podczas statystyk są to czyste, luźne sugestie wiem, że wielu z Was się przydadzą.