jasmin_bogow
Użytkownik
Witajcie ponownie. Poprzedni temat został przerzucony do działu kupony na moje życzenie, gdyż narobiłem dużo zaległości ze statystykami i szczerze mówiąc nie miałem i nie będę zapewne miał czasu ich nadrobić. Dlatego też teraz i tutaj będę starał się prowadzić statystyki na bieżąco po każdym meczu. Inaczej po prostu nie wyrabiam. Zobaczymy co z tego wyniknie.
Czerwiec.
Peschke/Srebotnik - Jans/Rosolska 6:1, 6:4
Typ 1 kurs 1.33 5Dimes
Stawka 750 zł
Jakkolwiek obie pary grają ze sobą już długo, tak to Peschke i Srebotnik są sklasyfikowani jak dla mnie co najmniej dwa poziomy wyżej. Warto zaznaczyć, że na tym turnieju czują się bardzo ale to bardzo dobrze. Na 4 ostatnie lata trzy razy dotarły tutaj do finału. ( raz wycofały się w 1 rundzie bez rozegrania meczu ) a rok temu wygrały w pięknym stylu Wimbledon. Jans i Rosolska no cóż... nie mają za bardzo czym się chwalić jeśli chodzi o swoje sukcesy deblowe razem. Czasem im coś wyjdzie, czasem nie, nigdy nic poważnego, zwłaszcza na trawie. Kurs, jakkolwiek mały i tak jest dużo za wysoki. Jak dla mnie - lokata na dziś.
Wynik: 6:1, 6:4,
+250 zł
Komentarz: Pieknie i bez problemu, jak dla mnie - jedna z dwóch par - faworytów do wygranej turnieju.
--------------------------------------------------------------------------
Mecze wygrane: 1
Mecze przegrane: 1
Zysk/Strata: -150 zł
Yield:
Czerwiec.
Peschke/Srebotnik - Jans/Rosolska 6:1, 6:4
Typ 1 kurs 1.33 5Dimes
Stawka 750 zł
Jakkolwiek obie pary grają ze sobą już długo, tak to Peschke i Srebotnik są sklasyfikowani jak dla mnie co najmniej dwa poziomy wyżej. Warto zaznaczyć, że na tym turnieju czują się bardzo ale to bardzo dobrze. Na 4 ostatnie lata trzy razy dotarły tutaj do finału. ( raz wycofały się w 1 rundzie bez rozegrania meczu ) a rok temu wygrały w pięknym stylu Wimbledon. Jans i Rosolska no cóż... nie mają za bardzo czym się chwalić jeśli chodzi o swoje sukcesy deblowe razem. Czasem im coś wyjdzie, czasem nie, nigdy nic poważnego, zwłaszcza na trawie. Kurs, jakkolwiek mały i tak jest dużo za wysoki. Jak dla mnie - lokata na dziś.
Wynik: 6:1, 6:4,
+250 zł
Komentarz: Pieknie i bez problemu, jak dla mnie - jedna z dwóch par - faworytów do wygranej turnieju.
--------------------------------------------------------------------------
Mecze wygrane: 1
Mecze przegrane: 1
Zysk/Strata: -150 zł
Yield: