>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tenis ze statystykami

Status
Zamknięty.
jasmin_bogow 38K

jasmin_bogow

Użytkownik
Witajcie ponownie. Poprzedni temat został przerzucony do działu kupony na moje życzenie, gdyż narobiłem dużo zaległości ze statystykami i szczerze mówiąc nie miałem i nie będę zapewne miał czasu ich nadrobić. Dlatego też teraz i tutaj będę starał się prowadzić statystyki na bieżąco po każdym meczu. Inaczej po prostu nie wyrabiam. Zobaczymy co z tego wyniknie.

Czerwiec.

Peschke/Srebotnik - Jans/Rosolska 6:1, 6:4
Typ 1 kurs 1.33 5Dimes
Stawka 750 zł

Jakkolwiek obie pary grają ze sobą już długo, tak to Peschke i Srebotnik są sklasyfikowani jak dla mnie co najmniej dwa poziomy wyżej. Warto zaznaczyć, że na tym turnieju czują się bardzo ale to bardzo dobrze. Na 4 ostatnie lata trzy razy dotarły tutaj do finału. ( raz wycofały się w 1 rundzie bez rozegrania meczu ) a rok temu wygrały w pięknym stylu Wimbledon. Jans i Rosolska no cóż... nie mają za bardzo czym się chwalić jeśli chodzi o swoje sukcesy deblowe razem. Czasem im coś wyjdzie, czasem nie, nigdy nic poważnego, zwłaszcza na trawie. Kurs, jakkolwiek mały i tak jest dużo za wysoki. Jak dla mnie - lokata na dziś.

Wynik: 6:1, 6:4,
+250 zł

Komentarz: Pieknie i bez problemu, jak dla mnie - jedna z dwóch par - faworytów do wygranej turnieju.
--------------------------------------------------------------------------

Mecze wygrane: 1
Mecze przegrane: 1
Zysk/Strata: -150 zł
Yield:

jasmin_bogow 38K

jasmin_bogow

Użytkownik
Kerber - Scheepers Typ 1 1.22 6:3, 6:2
Melzer - Ito Typ 1 kurs 1.22 2:6, 2:6
Marathon
Stawka 400 zł

I Melzer i Kerber są tutaj wyraźnymi faworytami. Melzer zmiażdżył w pierwszej rundzie Kunitsyna oddając mu zaledwie dwa gemy, a Kerber w 3 setach wygrała z dużo trudniejsza niż jej dzisiejsza przeciwniczka tenisistką - Vesniną. Oboje stoją kilka poziomów wyżej od swoich dzisiejszych rywali i powinni ładnie i spokojnie wygrać swoje mecze.

Wynik: -400zł ( Wyniku nawet nie skomentuje... )

Komentarz: Melzer wyraźnie odpuścił. Niestety to jest to ryzyko w stawianiu turniejów przed szlemami. Dałem się zwieść jego pierwszym meczem, a tu coś takiego odstawił. Głupota z mojej strony, bo Melzer od dawna jest na mojej liście &quot;niepewnych&quot;. Kerber ładnie, ale bez błysku, nie miała łatwo z utrzymaniem własnego podania,

Mecze wygrane:
Zysk/Strata: -150zł
Yield:

jasmin_bogow 38K

jasmin_bogow

Użytkownik
Huber/Raymond - Robson/Watson 6:4, 7:6
Typ 1 kurs 1.33
Marathon
Stawka 800 zł

Kolejna lokata, tym razem na jutro. Nie ma co się za bardzo rozpisywać. Huber/Raymond każdy, kto choć trochę interesuje się tenisem zna - dwie świetne deblistki, jednej z najlepszych na świecie. Robson/Watson wyeliminowały w 1 rundzie Safarova i Pavlyuchenkova, ale jak dla mnie nic to nie znaczy. Safa/Pavlyu zagrały jeden czy dwa dobre turnieje i już są znacznie overrated przez bukmacherów. Tym razem para Brytyjska spotyka się z kimś znacznie, znacznie lepszym i nie widzę dla nich nadziei.

Wynik: 6:4, 7:6, +264 zl

Komentarz: Jak mowilem - lokata ????

Mecze wygrane: 2
Zysk/Strata: +114 zl
Yield:

jasmin_bogow 38K

jasmin_bogow

Użytkownik
Gilles Muller - Xavier Malisse 3:6, 6:4, 1:6
Typ 2 kurs 1.70
Marathon
Stawka 600 zł

Gilles Muller - Xavier Malisse
Tie Break tak kurs 1.70 Bez tie-breaka
Bet365
Stawka 300 zł
*

Co do typu czwartego to zdecydowanie cenię wyżej Malisse na trawie. Muller niby coś pogrywa, ale bez jakichś specjalnych emocji, podczas gdy Belg gra w swoim regionie i jak zwykle, co roku na trawie, osiąga fajne wyniki i serwuje dość dużo asów na każdy mecz ( w ost meczu np 10 ) Przez ostatnie dwa lata odpadał tu dopiero w półfinałach i liczę na podtrzymanie tej serii.
Co do Tie-Breaka to obaj panowie dobrze serwują, obaj zazwyczaj wygrywają swoja serwisy, spodziewałem się mniejszego kursu, 1.70 to już value

Komentarz: Malisse wygrywa, tak jak podejrzewalem. Spodziewalem sie troche innego przebiegu meczu, ale tak czy tak po obu typach na + ????

Wynik: +180 zl

Malisse/Norman - Cabal/Tursunov 4:6, 4:6
Typ 1 kurs 1.72
Bet365
Stawka 500 zł

Jestem zdziwiony tak wysokim kursem. jak dla mnie para Malisse/Normal to dużo bardziej ograni na trawie debliści. Obaj świetnie radzą sobie na trawie, Norman zwłaszcza z Moodiem, gdzie razem świetowali wiele sukcesów. Cabal/Tursunov to para nawet nawet ale nie na tę nawierzchnię. Cabal to cegła, Tursunov może prędzej, ale to też nie to. Para nr 1 jest dużo bardziej doświadczona i dużo lepsza.

-----------------------------------------------------------------------------------

Mecze wygrane: 3
Mecze przegrane: 3
Zysk/Strata: -210 zl
Yield:

jasmin_bogow 38K

jasmin_bogow

Użytkownik
Pennetta/Schiavone - Kirilenko/Petrova
Typ 2 kurs 1.54
Betfair
Stawka:450 zl

Kirilenko i Petrova wydaja sie byc duzo bardziej zgrane na tym turnieju. Gromia swoje przeciwniczki w dwoch setach i nie pozostawiaja zludzen co do wyniku. Para wloska nie gra ze soba zbyt czesto, ponadto Schiavone jak podejrzewam moze byc zmeczona po meczu z Clijsters. Poza tym to co pokazala Pennetta z Ula...
i dodatkowo:
Miami - Oklahoma 121:106
Typ 1 ( dwudrogowy) kurs 1.65
Bwin
Stawka 600 zl

Wynik: +390 zł.

Komentarz: Gratulacje dla Miami!

jasmin_bogow 38K

jasmin_bogow

Użytkownik
#10.
Bartoli - Paszek 1:2
Typ 1 kurs 1.25
BlueSQ
Stawka 800 zł

Jak dla mnie lokata. Bartoli jak już się zaweźmie i będzie jej zależało to potrafi grać tenis, który jest w stanie pokonać każdego. Paszek jasne, już rok temu miała przebłyski, tutaj nie radzi sobie tragicznie, ale na Bartoli w takiej formie to zbyt dziewczynka jeszcze zbyt mało potrafi.
-----------------------------------------------------------------------------------
Mecze wygrane: 5
Zysk/Strata: +520 zl
Yield:

Peschke/Srebotnik - Llagostera/Martinez 0:2
Typ 1 kurs 1.45
Betsafe
Stawka 500 zł

Jak już mówiłem, Peschke/Srebotnik są jednymi z faworytów ego turnieju. Ponadto rok temu, dokładnie tutaj, wyeliminowali grającą z Mediną Martinez 6;4, 6:3. Nie ma co tu dużo opowiadać, dziewczyny po prostu są lepsze.

jasmin_bogow 38K

jasmin_bogow

Użytkownik
Bet dnia na dziś:

Clijsters - U. Radwanska Walkower
Typ 1 kurs 1.28
Bet365
Stawka 1000 zł

Co tu dużo pisać. jasne, Clijsters to taki odgrzewany kotlet trochę, ale Ulę powinna zmiażdżyć samym doświadczeniem...

Usa - Włochy ( siatkówka ) 3:1
Typ 1 kurs 1.42
Pinnacle
Stawka 600 zł
+252 zl
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Mecze wygrane: 6
Zysk/Strata: +772 zl
Yield:

Otrzymane punkty reputacji: +1
jasmin_bogow 38K

jasmin_bogow

Użytkownik
12
Petrova - Flipkens 2:0
Typ 1
Kurs 1.41 Pinnacle
Stawka 900 zl

13
Zakopalova - kerber 0:2
Typ 2 kurs 1.33
StanJames
Stawka 1000 zl

14
Huber/Raymond - Groenefeld/Zakopalova 2:0
Typ 1 kurs 1.30
Bet365
Stawka 1000 zl

Mecze wygrane: 9
Mecze przegrane: 5
Zysk/Strata: +460 zl
Yield:

jasmin_bogow 38K

jasmin_bogow

Użytkownik
Przepraszam za brak analiz wczoraj, ale prawda jest taka, że czasem siedząc w pracy po prostu nie mam na to czasu. Wczoraj mały minus ale ogólnie wciąż jesteśmy na plus ????

A i chciałbym zaznaczyć, że grając za 1000 zł to maksymalna stawka i jestem w pełni przekonany o takich typach ????

Kerber - Paszek
Typ 1 kurs 1.25
BlueSQ
Stawka 1000 zł

Co tu dużo pisać, wyższe umiejętności po stronie Kerber. Paszek nie powinna tu mieć nic do gadania

Errani/Vinci - Kirilenko/Petrova
Typ 2 kurs 2.76
Marathon
Stawka 250 zł

Na clayu wyraźnym i niepodważalnym faworytem byłaby dla mnie para włoska. Tutaj natomiast kurs 2.76 na Rosjanki jest znacznie przeszacowany i jest po prostu dużym value. Errani nigdy nie czuła się zbyt fenomenalnie na trawie, Vinci lepiej, ale jeśli miałbym oceniać ich na tej nawierzchni to obie ustępują umiejętnościom obu Rosjankom, które dodatkowo wydają się dobrze czuć na tym turnieju. Po takim kursie nie sposób uniknąć tego typu

Huber/Raymond - Llagostera/Martinez Sanchez
Typ 1 kurs 1.43
5Dimes
Stawka 500 zł

Wczoraj mała sensacja na kortach trawiastych, gdzie Peschke/Srebotnik odpadły z Hiszpankami, dziś raczej ich nie będzie stać na kolejną niespodziankę. Huber/Raymond wczoraj wyraźnie przebudziły się po meczu zz Robson/Watson i zagrały naprawdę fajny mecz. Nie na darmo są tutaj jedynką .

Lindsted/Tecau - Cabal/Tursunov
Typ 1 kurs 1.54
Betsafe
Stawka 800 zł

Finaliści WImbledonu z dwóch poprzednich lat zmierzą się w finale ze zlepkiem Cabal/Tursunov. Jasne, Cabal rozwija się w deblu, Tursu też sobie radzi, ale nie widzę możliwości, żeby to wystarczyło na doświadczoną parę taką jak Lindsted/Tecau.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom