>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tenis z Maykim.

maykixd 1,7K

maykixd

Użytkownik
Witam, ostatnimi czasy dostaje bardzo mile i cieple komentarze, wiec postanowilem sie Wam zrekompensowac i ułatwić zycie gracza ???? jesli macie ochote komentujcie dowoli, kazda opinia sie liczy, bardzo czesto podaje typy z telefonu, wiec analizy sa ubogie, ale typy przemyslane i ja rowniez je gram, jakby ktos chcial potwierdzenie tego co mowie, to zawsze podesle kuponik na prv. Statystyki bede wrzucal co jakis czas, bo z telefonu po wiekszej ilosci typow bedzie problem, ale wszystko nadrobie jak tylko usiade na pc ???? takze do nastepnego typu i powodzenia!
PS. jezeli nie bede podawal jednostek oznacza to, ze gram 10/10 ????
gram tylko i wylacznie na bet365 oraz Pinku ????

Otrzymane punkty reputacji: +4
maykixd 1,7K

maykixd

Użytkownik
Mannarino @2,50 ✅no i mialem 100% racji, 2 tb, akurat lepszy okazal sie Francuz
No to zaczynamy dzialac ???? dziadek Ivo grass in plus, tutaj mnie nie przekonuje, ciagle lata do siaty, serwuje w miare, ale wszystko sie rozstrzygnie w tb, wiec kurs wiekszy pobieramy ????

150.00%
yield
15.00
jednostek zysku
100%
skuteczność
1
typów
150.00%
yeld (miesiąc)
150.00%
yeld (tydzień)

maykixd 1,7K

maykixd

Użytkownik
Frytek i Gonzalez @1,72⛔3 sety byly, ale Polak dal ciala w stb :/
niby kursy delikatnie urosly, ich przeciwnicy wygrali co mieli wygrac, a Frytki w gazie, debel jak to debel, pewnie 3 sety, ale koniec koncow widze win naszego rodaka.

maykixd 1,7K

maykixd

Użytkownik
Lesia Tsurenko @1,90 ✅✅ bardzo izi 2:0
Gratki dla obu tenisistek, bo niby to 250, ale dojscie do finalu dla jednej i drugiej to wyczyn, ktory bedzie ciezko powtorzyc, choc Lesia ladnie sie rozwinela w tym sezonie i w miarę to idzie, zobaczymy wkrotce, mlodsza Isia ten sam problem co jej siostra, czyli brak sily i serwisu, nadrabia technika, ale jutro nie wystarczy tylko technika, zeby ograc Ukrainke ????

maykixd 1,7K

maykixd

Użytkownik
Donaldson @2,10✅✅zielono jest, ale value nie bylo, moglo pojsc w dwie strony ;)
H2h 2:0 dla przeciwnika, wczoraj ogladalem Amerykanina z Eliasem i gral bardzo przecietnie, ale to jest pierwszy mecz dla jego przeciwnika na hardzie po przesiadce z trawy i w tym upatruje handicap dla Dzareda ???? mecz za chwile, wiec cytujac klasyka zapinamy pasy i startujemy ????

maykixd 1,7K

maykixd

Użytkownik
Mannarino @2,10⛔⛔to co zrobil Adrian to kryminal.
Kiedys dodalem Tomica do czarnej listy i nigdy nie zagram na niego, wczoraj mnie Adrian nie zawiodl, dzisiaj sadze, ze bedzie podobnie ????

Sousa @2,37⛔⛔meczu nie ogladalem, ale po wyniku pogrom, strasznie kiepski bet, posypuje glowe popiolem.
Ogladalem mecze i jego i Dominica, ktory mial farta, bo w polowie meczow rywale kreczowali, dzisiaj tak nie bedzie i mysle, ze wygra Portugalczyk.

8.33%
yield
5.00
jednostek zysku
50%
skuteczność
6
typów
8.33%
yeld (miesiąc)
8.33%
yeld (tydzień

maykixd 1,7K

maykixd

Użytkownik
Daniel @2.10⛔⛔ Jurek dzisiaj mnie pozytywnie zaskoczyl!

Montanes @1.90⛔⛔meczu nie ogladalem, ale jak nie byl w stanie wygrac z dziadkiem w 3 setach to pytan nie mam.

maykixd 1,7K

maykixd

Użytkownik
Sekiguchi S. @3.50⛔⛔
Final kwali, strasznie faworyzwany Somdev vs Japonczyk Sekiguchi, w moim odczuciu nie powinno byc az takiego rozrzutu w kursach, dlatego probuje na Japonczyka.

maykixd 1,7K

maykixd

Użytkownik
Marin @3⛔⛔
Marin 2:0 @4,50⛔⛔
za slabo fizycznie...

-8.27%
yield
-18.20
jednostek zysku
45%
skuteczność