mad3rs
Użytkownik
Postanowiłem założyć temat również w KzS, poprzedni temat został odrzucony przeze mnie, raczej przedstawiać się nie muszę. Gram tylko tenis, zapraszam do korzystania z typów!
Turniej: WTA Oerias
Spotkanie: Radwańska U. v Cibulkova D.
Typ: Cibulkova D.
Kurs: 1.49
Bukmacher: Pinnacle Sports
Stawka: 5/10
Analiza:
v
Spotkanie inaugurujące sezon na mączce dla Urszuli Radwańskiej. Dominika Cibulkova zdążyła rozegrać już dwa single na clay'u podczas Fed Cup'u w Moskwie. Jedno zwycięstwo i jedna porażka to dotychczasowy bilans Słowaczki, która aspiracje w tym sezonie ma duże o czym nie boi się głośno mówić. Przekonała nas o tym swoim wpisem na facebooku gdzie pisze:
Turniej: WTA Oerias
Spotkanie: Radwańska U. v Cibulkova D.
Typ: Cibulkova D.
Kurs: 1.49
Bukmacher: Pinnacle Sports
Stawka: 5/10
Analiza:
W dużym skrócie pisze o tym, że była w Istambule i chcę tam wrócić na Turniej Mistrzyń. Jak na razie troszeczkę jeszcze brakuje ale jak dla mnie szanse są jeszcze duże. Teraz wypadałoby napisać coś o nadchodzącym meczu i rywalce. Ula Radwańska gra na clay'u bardzo mało, bilans ujemny pokazuje, że najlepiej na mączce się nie czuje. Dominika w 2012 roku wygrywała m.in turniej na cegle w Barcelonie i grała w ćwierćfinale French Open (rundę wcześniej zdołała pokonać Wiktorię Azarenkę). Oglądałem oba mecze Domi w Moskwie i myślę, że forma jest - brakuje tylko regularności i spokoju. Dużo głupich uderzeń, podwójne błędy - to musiała poprawić. W zeszłym tygodniu było spore zamieszanie w centrum z Słowaczką, która otrzymała WC do turnieju w Marrakesz aby kilka dni później zrezygnować. Wrzucała Domi na fb filmiki, gdzie ostro trenowała backhand, który zadowalający w Moskwie nie był. Urszula Radwańska miała przebłyski w tym sezonie, pokonała Stephens, Vinci. Radwańska i clay to jednak zupełnie dwie inne bajki. Bezpośrednio tenisistki spotykały się już trzy razy z czego więcej razy górą była Słowaczka. Dwa spotkania w 2009 roku to wygrana jednej jak i drugiej. W 2012 roku w Carlsbad górą była Cibulkova, która wygrała 6:4 6:4. Liczę, ze tydzień "wolnego" pomógł Dominice i jutro udowodni swoją wyższość nad młodszą z sióstr Radwańskich.Quick visit today in Istanbul for launching the wta championships 2013!I even got my own turkish stamp as a present!...so cooooool ...P.S. I hope I will back here for the end of the season!...Domi
Rychla navsteva v Istanbule kvoli prezentacii wta masters 2013, kde som bola pozvana, aby som reprezentovala hracky a dostala som aj vlastnu turecku znamku ako darcek!...supeeeeeer ...P.S. Dufam, ze na konci roka som tu opat!...Domi