0 antykac Użytkownik Styczeń 26, 2007 #1 jak expekt zalicza krecze ? np bwin.pl zalicza jako nietrafiony kupon a inne kubik liczą po kursie 1.00 jak jest w expekt
jak expekt zalicza krecze ? np bwin.pl zalicza jako nietrafiony kupon a inne kubik liczą po kursie 1.00 jak jest w expekt
0 pikel Użytkownik Styczeń 26, 2007 #2 W Expekcie, tak mi sie wydaje że rozliczają krecz zawodnika jako jego porazke chyba ... ja raz tak mialem ten na ktorego postawilem kreczowal bylo 1-1 a zrobili 0-1...
W Expekcie, tak mi sie wydaje że rozliczają krecz zawodnika jako jego porazke chyba ... ja raz tak mialem ten na ktorego postawilem kreczowal bylo 1-1 a zrobili 0-1...
0 gostyniak Użytkownik Styczeń 26, 2007 #3 jak Expekt zalicza krecze ? np Bwin.pl zalicza jako nietrafiony kupon a inne kubik liczą po kursie 1.00 jak jest w Expekt Kliknij aby rozwinąć... W expekt krecz zawodnika rozliczaja jako jego porazke... pozdro ;-)
jak Expekt zalicza krecze ? np Bwin.pl zalicza jako nietrafiony kupon a inne kubik liczą po kursie 1.00 jak jest w Expekt Kliknij aby rozwinąć... W expekt krecz zawodnika rozliczaja jako jego porazke... pozdro ;-)