F
143
furiatkolster
Użytkownik
Witam, Zajmuje się tenisem od wielu lat, i swoje doświadczenie,a zarazem pasje przekładam na spory dodatek do mych finansów poprzez redagowanie tekstów o tenisie, podawanie danych typów dla licznej grupy ludzi, z którymi regularny kontakt utrzymuje od paru miesięcy a co niektórymi od paru lat ???? Grono się zwiększa i czerpie z tego satysfakcję,że nie dość,ze "pomagam" dla ludzi coś zarobić, a zarazem powymieniać wiele tematów na temat mojego ukochanego sportu jakim jest tenis...co ja tu robię ? wpadłem na ten pomysł już jakiś czas temu, by poszerzyć owe grono,o którym wspominałem, więc będę 3 tyg prowadził temat podając 1 dziennie typ z tenisa,który wydaje mi się najpewniejszy... tak napisałem najpewniejszy bo jak dobrze wiemy, nic nie ma pewnego. Kursy będą urozmaicone w zależności jaki dany mecz w dniu będzie dla mnie przysłowiowym w dziedzinie bukmacherskiej " pewniakiem" co tydzień w niedziele będę podawał % zysk (nie napisałem "straty" bo jej po prostu nie uwzględniam chociaż jak mówię wszystko w życiu jest możliwe. To chyba na tyle, miło będzie jak będziecie się udzielać , dyskutować nad danym typem,który podam i nie tylko, tymczasem do usłyszenia.