>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Tenis prosto z Norwegii

wiking 87

wiking

Użytkownik
Ferrer-Muller | 2 @2,1 Bet365 ✅✅✅

Witam, jest to mój pierwszy post na tej stronie wiec proszę o wyrozumiałośc. Na dziś wziąłem pod lupę mecz Ferrera z Mullerem. Gramy na trawie, a ta nawierzchnia stawia zawodnika z Luksemburga w roli nieznacznego faworyta, wykorzystuje on na niej swoje najwieksze atuty jakimi jest gra serve &amp; volley. Do tego dochodzi swietny serwis który pozwala mu bezpiecznie utrzymywac swoje podanie. Po przeciwnej stronie siatki znajduje sie 14 rakieta świata Hiszpan Ferrer, który tego sezonu do najlepszy zaliczyc nie może, gra średnio czego potwierdzeniem był dzisiejszy mecz z Dudim Selą który w prawdzie wygrał 2:0 lecz dał sie 3 razy przełamac, dając przeciwnikowi az 13 breaków.

wiking 87

wiking

Użytkownik
Ivo Karlovic - Gilles Muller over 25,5 gemów, 1,53 bet365 ✅✅✅

Po pierwszym skutecznym typie (troche Ferrer pomógł) znowu spróbuje cos wytypowac w meczu Mullera. Tym razem zmierzy sie z olbrzymem z Chorwacji Dr. Ivo. Obaj zawodnicy trzymają swietnie swój serwis i na nim opierają swoją grę. Wielu zawodników ma problem zeby ich przełamac wiec mecze kończą sie często tiebreakami. Tutaj wydaje mi sie ze będzie podobnie, ponieważ oboje nie są asami jesli chodzi o return, więc szanse na przełamanie z którejś strony są moim zdaniem znikome. liczyłem w prawdzie na nieco wyższy kurs ale w obliczu formy serwisowej obu graczy oraz ich returnu sądzę ze jest on mimo wszystko warty zagrania.

wiking 87

wiking

Użytkownik
Muller - Mahut 2 1,72 bet365 ✅✅✅
Dziś podobnie jak w poprzednich dwóch typach ruszam mecz Luksemburczyka. W sumie tak jak wiele osób na forum upatruje w tym spotkaniu zwycięstwo jego przeciwnika Francuza Nicolasa Mahut. Niby statystyki nie grają jednak Mahut czuje sie na tych kortach jak u siebie w domu 2 wygrane turnieje na 3 ostatnie edycje (2013, 2015) raz porazka z późniejszym zwycięzcą w 2014 Roberto Bautistą 1-2 to pokazują, w tym roku dotarł do finału pokonując m.in Tomic czy Querreya, czyli zawodników którzy na trawie grac potrafią. W mojej opinii przeciwnicy których miał Francuz byli bardziej wymagający od tych których miał Gilles. Pokonał on Ferrera ale kim jest Ferrer na trawie, dodając ze tym sezonie jest on bez formy, ba Muller nawet z nim stracił seta i bronił kilku break pointów. W końcowym zwycięstwie pomógł mu sam Ferrer. Jego główną siłą tak jak i u Francuza jest serwis, lecz Nicolas jest o wiele lepszy od swojego przeciwnika na returnie, jeden chwilowy problem z serwisem i Muller moze zostac przełamany co będzie potem cięzko odrobic

wiking 87

wiking

Użytkownik
Nishikori+Zverev+Thiem Bet365 2,09 ✅✅✅ po zwrotach kurs 1,28
Na dzisiaj w związku z dośc ciekawą ofertą przygotowałem taki w miarę pewny trebelek
Nishikori - Mayer ZWROT
Japończyk na początku mecz z Pouillem wyglądał niezbyt ciekawie, jednak z czasem zaczął grac swoje i wygrał mecz, nie jest moze jakims wielkim mistrzem w grze na trawie, ale jego tenis jest bardzo solidy i sumienny. Broni tutaj również punktów za półfinał z zeszłego roku. Na przeciwko niego stanie zawodnik gospodarzy Florian Mayer, miał on juz przetarcie na trawie w zesżłym tygodniu gdzie odpadł dopiero po wyrównanym mecz z Federerem ja bym tego jednak nie traktował jako wyznacznik swietnej formy Niemca a raczej słabej póki co Szwajcara. Florian wraca do gry po długiej przerwie spowodowanej kontuzją, jednak jego gra jeszcze nie jest dokonca taka jak byc powinna. Wczoraj męczył sie z Bakerem, prawie ze oddając mu seta. Jesli Japończyk zagra swoje nie powinno byc problemów z tym betem
Backer - Zverev ZWROT
Pojedynek 2 Niemców, gdzie jeden jest prawie dwukrotnie starszy od drugiego, jednak to ten młodszy jest faworytem buków i w moim odczuciu słusznie. W tym roku zrobił spore postępy. I widac to w grze jak i rankingu gracza. Zverev ma całkiem przyzwoity serwis, a na trawie osiąga przyzwoite rezultaty, rok temu pokonał nawet Djokovica (wprawdzie na pokazówce, ale do CV mozna wpisac).
Thiem - Sousa ✅✅✅
Dominic robi ostatnimi czasy niezły maraton tymi turniejami, przez co sobie ładnie robi ranking. Wielu pisało ze odpusci w Stuttgarcie ale on nie tylko nie odpuścił ale także wygrał ten turniej pokonując po drodze zawodników takich jak Fedex czy Kolba. Thiem sie dopiero ogrywa z tą nawierzchnią i powoli zaczyna mu to wychodzic, Wczoraj miał lekkie ogranie na kortach gdzie w deblu nie sprostał w parze Kohlschreiberem Polsko-Austryjackiej parze.
Sousa wielkim ekspertem od gry na trawie nie jest i jesli tylko Dominic bedzie trzymał swój poziom to powinien bez problemu odprawic Portugalczyka

wiking 87

wiking

Użytkownik
No cóż, zacząłem prowadzic temat, jednak po krótkim czasie go olałem. Niestety tak sie dzieje jak człowieka dopada sesja. Jedak juz jest po wszystkim i wracamy z porcją nowych typów. Dzisiaj bez anazliz bo czas goni, a mecze zaczynają sie juz za niecałą godzinę
Kyrgios+Zverev+Thiem 2,01 Bet365 ✅✅✅
Isner+Berdych+JMDP 1,89 Bet365 ✅✅✅

wiking 87

wiking

Użytkownik
Istomin+Sousa 2,02 Bet365 ✅✅✅

Sock+Karlovic+Cilic 1,72 Bet365 ⛔⛔⛔

No i taśma pewniaków:

Nishikori+Raonic+Goffin+Gasquet+Thiem+Tomic+Tsonga+Berdych+Kyrgios+Murray 2,65 Bet365 ⛔⛔⛔

wiking 87

wiking

Użytkownik
Djokovic-Querrey 1 1,57 Bet365

Nole leci po karierowego a kto wie, moze i nawet złotego szlema i nie wierze ze Sam stanie mu na drodze. Ok wygrał 2 sety ale pozostał jeszcze jeden, bedzie miał na to 3 szanse wiec Nole musi zagrac perfekcyjnie, i owszem ma na to spore szanse. Dzis miał gorszy dzień i z pomocą mu przyszła pogoda. Jednak Nole to taki typ zawodnika ze jak sie zepnie to obecnie nikt go nie pokona ( no chyba ze Wawrinka jak sie rozkręci). Pamietam rok temu mecz z Andersonem, podobna historia. Gdyby go nie przerwali mogło by sie skonczyc szybkim 3-0. I tutaj sytuacja jest identyczna, Djoko w prawdzie nie jest juz zawodnikiem takim jak rok temu, zdarzają sie mu przestoje, połączone z gorszą grą. Ale w mojej opinii po wygranie RG, to dalej ten sam ambitny człowiek który pragnie zapisac sie wielkimi literami w kartach swiatowego tenisa, w sumie juz to zrobił. Wiec jesli Nole chce czegos dokonac w tym roku to zawodnik pokroju Sama mu w tym nie powinien przeszkodzic, jest lepszy od niego w kazdym aspekcie moze poza serwisem i moim zdaniem licze jutro, w sumie juz dzis na jego wygraną 3-2

Do góry Bottom