>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

TENIS Progresja podwójna na pkt w gemach

1 3

___108

Użytkownik
Witam... od dłuższego czasu obserwuje oraz przeglądam to forum, systemy oraz analizy poszczególnych meczy...

Przez 4 dni intensywnie testowałem system oparty na graniu progresji na gemy w meczu, na zawodnika z większym kursem.

Niekiedy wyglądało to bardzo dobrze i można było z meczy wyciągnąć z 200-300 zł... Lecz niekiedy dochodziło do wysokiego progu...
( U mnie budżet wynosi 300 zł co daje mi 7 progów progresji)
i tu należało by zagłębiać sie w analizie spotkań.

I tu dochodzę do sedna sprawy, otóż od 3 dni stosuje na sucho progresje opierajaca sie na pkt w gemach.
Otóż wygląda to wszystko tak:

Gem 1:
Obstawiamy pkt 2 z kursem 2.20 za 2 zł
pkt 3 z kursem 2.37 za 2 zł
czekamy na wynik naszego pierwszego kuponu i jeżeli wyszedł pozytywnie rozpoczynamy pkt 4 z kursem 2.30 za 2 zł.
W przypadku niepowodzenia obstawiamy ten pkt 4 za 4 zł rozpoczynając kolejne progi progresji... (zwykła prosta progresja)

(wszystko opierane jest na grze u buka bet365.com)

Moim zdaniem jest to system zabierający dużo czasu i trzeba cały czas obserwować grę i w miarę szybko ogarniać zakłady, lecz jest to system przynoszący zyski ponieważ progi progresji bardzo ale to bardzo rzadko wychodzą powyżej 4 progu...(oczywiście zdarzają się wygrane gemy do zera lecz to najczęściej występuje w challengerach) a co za tym idzie możemy po kilku godzinach gry i przemyśleniach zwiększyć stawkę swoich progów progresji jeżeli jesteśmy pewni tego co robimy.

Chciałbym aby kilka osób wypowiedziało się na temat tego oto systemu...
Plusy minusy jak najbardziej widziane ponieważ każdy chce zminimalizować ryzyko swoich przegranych do minimum ????

Otrzymane punkty reputacji: +3
F 0

fulldriver

Użytkownik
witam, ja próbowałem tak grać i wszystko dobrze póki nie zostaną zawieszone kursy i wszystko się sypie. Co innego grac na papierze a w rzeczywistości. Minus tego jest taki że musisz szybko reagować a jak stawiasz stawkę to jest opóźnienie w akceptacji zakładu parę sekund. Ogólnie system ciężki do ogarnięcia ale dla chcącego nie ma nic trudnego... Powodzenia

michal95 10

michal95

Użytkownik
Kiedyś krótko myślałem o tym systemie, tyle, że grając na serwującego. Kurs ~1.4. Szybko zrezygnowałem ze względu na konieczność agresywnego stawkowania *4 (2-8-32-128).
Twój pomysł wydaje się być ciekawy, może przetestuję &quot;na sucho&quot; ????

1 3

___108

Użytkownik
Tak jest to system który należy szybko ogarniać lecz pkt w gemie nie graja w 5 sekund... do 30 sekund mamy na to aby obstawić nasza progresje...

Z drugiej strony testowałem wczoraj jeszcze sposób aby stawiać na pkt 2,4,8,10...
i jeżeli gem się zakończy to progresje przenieść na następny gem lub po prostu po wygranej przy końcowej części gema np. tj. 40:40 zakończyć swoja progresje i poczekać na nowy gem...

Obserwuje statystyki rozgrywanych meczy na tennisbetsite.com
gdzie rzadko progi wskakują powyżej 5... (sytuacja wygranego gemu do zera oraz dobra passa w następnym)

FULLDRIVE napisałeś ze zawieszają kursy... czy coś takiego występuje jeżeli widzą ze ktoś gra takim systemem? Może ktoś jeszcze był świadkiem takiego przypadku ??

Od poniedziałku już chciałbym spróbować coś tam ugrać... z graniem i próbami wszystko sie okażę czy bukmacher broni się przed takim graniem ????

F 0

fulldriver

Użytkownik
FULLDRIVE napisałeś ze zawieszają kursy... czy coś takiego występuje jeżeli widzą ze ktoś gra takim systemem? Może ktoś jeszcze był świadkiem takiego przypadku ??
moim zdaniem nie ma znaczenia jak ktoś gra i jakim systemem, ja dużo gram tenisa i czasami kursy się zawieszają a mecz trwa i nagle kursy wracają w następnym gemie ale to zdarza się rzadko...

1 3

___108

Użytkownik
Ale patrząc na zdobywanie pkt. w gemie większość gemów jest rozgrywana (tak jakby &quot;na zmianę&quot;) więc nasza progresja może być kontynuowana w następnym gemie.

Prowadząc 2 godz. temu krótkie testy udawało mi się ugrać około 60zł w 3 gemach (tj. około 20min) więc mój system jak na razie wypada pozytywnie.

C 0

chladek

Użytkownik
Heh ja kupiłem ten system od pewnego pana za kilkanaście złoty. Wpłaciłem 50zł +bonus 100%. Miałem 100zł, ugrałem z tego 320zł, po czym własną głupotą zacząłem obstawiać piłke i straciłem do 200zł i wypłaciłem. ????
Jednak ja stawiałem tylko na faworyta meczu i tylko wtedy gdy kurs sięga powyżej 2.15. (grajac na obu mozna szybko wyjsc powyzej 5/6 progu).
Często są kursy 2,5 - 3.
Jak był dobry kurs około 2.5 to moja progresja wygladala tak 1-2-4-8-8-16-32
1-2-4-4-8-16 1-2-4-8-16-16-32
Rzadko szedłem typową progresją z racji tego ze nie miałbym kasy zeby pozniej obstawic za 64 ????
Ogolnie ta progresja jest dobra i mozna wyniesc fajne pieniadze o ile gra sie z rozumem i nie jest sie chytrym. ???? UWAGA mozna tez szybko stracic, chociaz majac kasy do 8/9 progu szanse sa bardzo malo, grajac tylko na faworyta.

1 3

___108

Użytkownik
Dziś przeprowadziłem kolejną analizę i jestem jak na razie zadowolony z wyniku...
Grając pkt 2,4,6,8... udało mi się w 27 min ugrać na czysto 33,78 zł dochodząc najwyżej do 4 progu progresji.
Nawet w testach trzymam się żelaznej zasady aby nie zmieniać stawek progresji...
Czekam na przelew do buka i staram się z dnia na dzień sprawdzać ten system zarobku...

S 3

szczypa85

Użytkownik
Ja dzisiaj to probowalem zrobic, ale Bet365 strasznie szybko zawiesza kursy na nastepny punkt w gemie. Wiec jak jestescie w stanie zdazyc z obstawieniem?

C 0

chladek

Użytkownik
grasz co drugi punkt.
pamietajcie ze predzej czy pozniej progresja doprowadza do zera ^^ to jest tylko kwestia czasu kiedy dojdzie do 7/8 progu ;p

noniewiem 133

noniewiem

Użytkownik
zaciekawił mnie temat. Tylko jak np jesteśmy na wyższym stopniu progresji i jest 1pkt danego gema, a żeby obstawić kolejny 2pkt, musimy zrobić to przed rozstrzygnięciem tego pierwszego gema? bo na małych kwotach nie ma problemu, ale jeśli mowa np 32 - 64
???? jakiś pomysł
Może ciągnąć dwie progresje na pkt parzyste i nieparzyste??

Do góry Bottom