>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tenis okiem eksperta

D 706

don1

Użytkownik
Challenger Turyn kwalifikacje:
Sousa-Marterer 1 @1,53 Bet365 6-4 6-4 53j✅
Tutaj stawiam na zawodnika typowego na mączkę. Portugalczyka Sousa. Który od stycznia siedział w Tunezji i grał na korcie ziemnym z reguly dochodząc do finałów. A w nich już bylo różnie. Ale jest to zawodnik bardzo regularny serwis nie ma jakiejś wielkiej mocy. Ale grając w tych ITF non stop z tygodnia na tydzień w finale dał do zrozumienia że forma jest bardzo dobra. Nic dziwnego że próbuje sił na mączce w challengerze Włoskim. Rywal to Niemiec 20 letni. Któremu na pewno brakuje takiego doświadczenia. Ma bardzo dobry serwis. Ja go bym widział na szybszych nawierzchniach. Juz Sousa raz go ograł na ziemi 2-1. Myslę, że jedynie na co bedzie stać Niemca to maks wyrwanie jednego seta. Lepszy na clayu jest po prostu Portugalczyk. Szansę typu oceniam na 70%.

D 706

don1

Użytkownik
A mój kupon na dziś:
Brunstrom J./Siljestrom A. @1,57✅
Novak @1,50✅
Bonzi @1,80 mając 5-3 i 6*-5 przegrywa 0-2 ⛔
Ako 4,24 Bet365

D 706

don1

Użytkownik
Dzisiejszy typ dnia:
Finał turnieju ITF USA
Quigley-Kozlov 2 @1,57✅
Zdecydowanie polecam grać na Kozlova. Jest to zawodnik bardziej regularny i to powinno zdecydować, na takim marnym poziomie o wyniku tego pojeydnku. Quigley będzie przegrywał wszystkie dłuższe wymiany, a może nie wszystkie, ale większość. Dlatego polecam Kozlova, który jak dla mnie zdał egzamin i ograł Sandgrena. Forma też przemawia za Kozlovem. Powo!

D 706

don1

Użytkownik
Niestety kontuzja Czecha od początku drugiego seta i szkoda wielka bo po pierwszym secie dobrze było 1-2 porażka

Do góry Bottom