Witam wszystkich bardzo serdecznie w moim temacie. Jak nie trudno się domyśleć po nazwie tematu skupiać się będę tylko i wyłącznie na tenisie, bo właśnie tą dyscypliną interesuje się najdłużej i najmocniej. Sam swego czasu grałem amatorsko i udało mi się nabyć również wiedzą tą od kuchni. Obstawianiem zajmuje się już przeszło 7 lat, w trakcie których uważam, że nauczyłem się wystarczająco dużo, żeby wyjść z zakładami do ludzi.
W moim temacie w większości zobaczycie zakłady na rozgrywki panów. Z reguły unikam grania pań, bo te mecze z ich udziałem są bardzo specyficzne i loteryjne. Mam nadzieję że z czasem do tematu przekona się więcej osób. Przed nami Australian Open a więc nie owijając w bawełnę zaczynamy !
W moim temacie w większości zobaczycie zakłady na rozgrywki panów. Z reguły unikam grania pań, bo te mecze z ich udziałem są bardzo specyficzne i loteryjne. Mam nadzieję że z czasem do tematu przekona się więcej osób. Przed nami Australian Open a więc nie owijając w bawełnę zaczynamy !