>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tenis male kursy

elowam 7

elowam

Użytkownik
witam niewiem czy w dobrym dziale zalozylem temat jak zle to przepraszam ;)
mam pytanie do ludzi znajacych sie dobrze na tenisie
chodzi mi dokladniej o faworytow np jest kurs 1,20 i 3,50 i moje pytanie brzmi dosyc glupie :p czy faworyci czesto zawodza czy zdarzaja sie niespodzianki ? ????
Prosze o nie krytykowanie mojego posta ????

O 5

olex13

Użytkownik
Nie ma co sie sugerowac kursami.Przykład..dopełniłem sobie kiedyś kuponik dwoma kursami po 1.1 i oba nie weszły...Na tenisie trzeba się znac,patrzeć na nawierzchnie,aktualną formę i wiele innych spraw,ale niech coś powiedzą Ci co się może bardziej znają ???? .Ja odradzam grac w ten sposób????

jagr 10,9K

jagr

Użytkownik
Ale pindolicie od rzeczy,co nie warto ?? Nie za każdym razem nie siadają.Ja raz obstawiałem 12 meczy po kursach od 1,20 do 1,60 wszystkie siadły i 300zł w kieszeni miałem,nie rozumiem takiego podejscia.To że kurs mały to nie znaczy że do tasiemca sie nie nadaje. Ale i czasami do dubelka,no ale jak ktos patrzy tylko na kursy to nigdy nic nie wygra.;)Czasami lepiej 30zł być na plusie niż 100zł do tyłu

martinho19 8,4K

martinho19

Użytkownik
Jagr jak ci te mecze siadly to gratuluje fuksa bo miales go olbrzymiego. Graj tak dalej jak masz tyle szczescia. Moim zdaniem tenis jest zbyt nieprzewidywalny zeby go grac vide ostatni mecz Wozniacki kursy 1,15 - 5,5 i gladkie 0-2.

madmax22 46

madmax22

Użytkownik
Jagr jak ci te mecze siadly to gratuluje fuksa bo miales go olbrzymiego. Graj tak dalej jak masz tyle szczescia. Moim zdaniem tenis jest zbyt nieprzewidywalny zeby go grac vide ostatni mecz Wozniacki kursy 1,15 - 5,5 i gladkie 0-2.
Kto powiedział że Woźniacka musi wygrać? Kurs Ci tak nakazywał? Widzę, że nie śledzisz za bardzo tenisa i sugerujesz się byle czym. Moim zdaniem akurat tenis to dyscyplina w której najpewniejsze są właśnie niskie kursy(oczywiście przemyślane).Nieprzewidywalny to się zgodzę jest może WTA ale w męskim tenisie nie przewiduję zbytnio wiele mega niespodzianek.

martinho19 8,4K

martinho19

Użytkownik
MadMax zle widzisz bo tenis akurat sledze ???? Wszystko wskazywalo ze Wozniacki (nie Wozniacka oduczcie sie) wygra razem z kursami. No ale ty jestes superekspert i znasz sie najlepiej. Jak chcesz cos jeszcze mi powiedziec to pisz PW. Temat niech zamknie jakis mod.

cock 756

cock

Użytkownik
Czyli jeżeli się nie opłaca grać niskich kursów, to opłaca się grać na underdogi w żeńskim tenisie. Niestety za wystawiane kursy odpowiedzialni są ludzie, prawie zawsze ci, którzy zaciekawili wcześniej buka swoimi osiągnięciami. Nie są nieomylni, są po drugiej stronie barykady i musimy być sprytniejsi. Trafiony underdog doda na forum splendoru, a czy w dłuższej mierze będzie dochodowy? Sprawdzcie sami.

Underdog ma sens w challengerach, a tenis nie ma sensu jak się go nie śledzi, i wstecz i naprzód.

Do góry Bottom