M 0 mikolaj333 Użytkownik Czerwiec 25, 2012 #1 Panowie, gdzie można obserwować wyniki live na komórce. Chodzi mi o set, gem, punkt. m.livesports.pl pokazuje TYLKO set, gem. Używam tennislive.net czy możecie coś jeszcze polecić. Jest ona dosyć często odświeżana (raz na 7 sekund) pozdrawiam
Panowie, gdzie można obserwować wyniki live na komórce. Chodzi mi o set, gem, punkt. m.livesports.pl pokazuje TYLKO set, gem. Używam tennislive.net czy możecie coś jeszcze polecić. Jest ona dosyć często odświeżana (raz na 7 sekund) pozdrawiam
23,4K bbadii Użytkownik Czerwiec 25, 2012 #2 a nie lepiej zwykła wersja livesports.pl/tenis , niż mobile?
450 x_design Użytkownik Czerwiec 25, 2012 #3 Panowie, gdzie można obserwować wyniki live na komórce. Chodzi mi o set, gem, punkt. m.livesports.pl pokazuje TYLKO set, gem. Używam tennislive.net czy możecie coś jeszcze polecić. Jest ona dosyć często odświeżana (raz na 7 sekund) pozdrawiam Kliknij aby rozwinąć... m.unibet.com
Panowie, gdzie można obserwować wyniki live na komórce. Chodzi mi o set, gem, punkt. m.livesports.pl pokazuje TYLKO set, gem. Używam tennislive.net czy możecie coś jeszcze polecić. Jest ona dosyć często odświeżana (raz na 7 sekund) pozdrawiam Kliknij aby rozwinąć... m.unibet.com
82 damianho91 Użytkownik Czerwiec 26, 2012 #4 http://www.livexscores.com/mobile/?site=all najlepsza z wszystkim