>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tenis Green Hornet

green_hornet 36

green_hornet

Użytkownik
Postanowiłem założyć swój temat tutaj będę podawał co gram proszę o nie zaśmiecanie tematu wszelkie uwagi na PW To jedziemy ????
KUPON NR 1
Benoit Paire - Kei Nishikori 1 1.91 Pinnacle Stawka 106 ,51 zł ⛔ co za jełop z tego Francuza takiej padaczki w jego wykonaniu sie nie spodziewałem
Zapowiada się bardzo ciekawe spotkanie zdecydowałem się tutaj na Paire Ponieważ gra u siebie i ma niezły sezon na kortach ziemnych przy wsparciu swojej publiczności powinien sobie poradzić po takim kursie żal było by nie zagrać Nishikori jakimś wirtuozem na kortach ziemnych nie jest co udowodnił Zemija urywając mu seta liczę na dobrą postawę Paire i oczywiście na zwycięstwo

green_hornet 36

green_hornet

Użytkownik
KUPON NR 3
Florian Mayer - Teimuraz Gabashvili 1 1.3 Expekt ⛔ ????Wstyd obrońca tytułu 2:0 w 1 secie w 2 4 :1 i 15 : 40 przy serwie Ruska pozniej 5 :4 i znów 15 40 Ewidentny walek
Mayer broni tutaj tytułu po wczorajszym zwycięstwie widać że nie przyjechał tu po wpisowe powinien sobie poradzić
Albert Ramos - Andrey Golubev 1 1.25 Expekt ✅ 6 :1 6:3
Ramos to typowy spec od kortów ziemnych ma za sobą niezły sezon na kortach ziemnych Golubev skompromitował się w kwalach Rg przegrywając gładko z Polanskym . Ramos to solidna półka powinien sobie tu spokojnie poradzić
Adrian Ungur - Tennys Sandgren 1 1.25 Expekt 6:2 6:4 ✅ je.. Mayer
Ungur po nieudanych kwalach do Rg na pewno będzie chciał się odbudować u siebie Sandgren nie powinien być jakąś super przeszkodzą co udowodniły ostatnie mecze z Gadomskim co prawda wygrał ale stracił seta natomiast z Dubarenco już zaliczył porażkę . Ungur przy wsparciu własnej publiczności powinien sobie spokojnie poradzić
Ako 2.03 Stawka 100 zł

green_hornet 36

green_hornet

Użytkownik
KUPON NR 4 STAWKA 100 ZŁ
Jan Hernych - Daniel Brands 2 1.3 Expekt ⛔ nigdy wiecej zadnych niemców masakra co brands odstawil????
Niemiec ma za sobą niezłe występy w tym sezonie w tamtym sezonie na trawie jakoś mu się nie wiodło ale przed własną publiką i z grą jaką ostatnio prezentował liczę że sobie powinien spokojnie poradzić z dość wiekowym już Czechem
Tatsuma Ito - Igor Sijsling 2 1.25 Expekt ✅
Do dubelka dokładam Holendra mocny serwis i umiejętności gry przy siatce powinny wystarczyć na dość mizernie prezentującego się ostatnio Ito
Ako 1.63

green_hornet 36

green_hornet

Użytkownik
D.Brands/ T. Kamke - S.Gonzalez/S.Lipsky 2 1.45 Expekt ✅
Zdziwił mnie tak wysoki kurs na doświadczoną parę jeśli chodzi o debel czyli Gonzaalez Lipsky Brands i Kamke nie grywają praktycznie w debla dodatkowo wczoraj Brands zaprezentował się w singlu fatalnie ( gorszego drewna w życiu nie widziałem????) Kamke ma zaraz mecz z naszym Kubociną i nie sądzę aby po tym meczu jakoś wypruwał sobie żyły w tym deblu jeśli nie poleci coś życzliwego ze strony G.L to powinni to spokojnie wygrać
Andrey Kuznetsov - Denis Istomin 2 1.35 Expekt✅
Trawa to ulubiona nawierzchnia Istomina 4 Runda Wimbledonu przed rokiem.Kuznetsov preferuję Clay mimo to gra ostatnio słabo szybka porażka na Roland Garros z Harrisonem widać że jest w słabej formie Istomin powinien Sobie poradzić
Stawka 100 zł Ako 1.96

green_hornet 36

green_hornet

Użytkownik
Feliciano Lopez - Julien Bennetenau 2 1.85 Expekt Stawka 100 zł
Lopez zupełnie nie przekonuje mnie swoją grą w tym turnieju.Męki z Nielsenem w kwalifikacjach który to mecz powinien przegrać ( Nielsen prowadził wysoko w 3 secie ). W 1 rundzie również miał problemy z Berankisem. Julien w 1 rundzie odprawił dość dobrze prezentującego na trawie Mannarino, Myślę że z prezentującym obecną formę Lopezem tez powinien wygrać

Do góry Bottom