>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat Nowego Majstra.

nowy-majster 13

nowy-majster

Użytkownik
Witam wszystkich. W końcu stworzę coś swojego na tym forum, ponieważ wcześniej byłem biernym obserwatorem tej strony jak i wielu innych Jestem zwolennikiem teorii, że w dzisiejszych czasach jest za dużo kibiców i osób rekreacyjnie grających czy wystawiających typy, a za mało ekspertów, ludzi, którzy rzeczywiście swoje typy i analizy opierają na twardym i ugruntowanym podłożu i doświadczeniu (subiektywna opinia). Ludzie wiele nowych rzeczy robią wtedy kiedy coś osiągną, bądź coś da im ogromną radość i będą ukontentowani ze swoich poczynań - od kilku miesięcy mam stały profit, więc dołożę coś swojego do tej strony, a jeżeli uda Ci się grać moje typy i być ze mną na bieżąco to na pewno nie będziesz miał czego żałować - ale to tylko wstęp, a że piszę go o późnej porze, proszę o wyrozumiałość.
Typy możecie się spodziewać z piłki nożnej, koszykówki. Gościnnie siatkówka (liga polska, włoska) i hokeja, głównie NHL. Jak na razie z tej ostatniej dziedziny 7/8 od początku sezonu zasadniczego. W temacie będę umieszczał typy prywatne i &quot;nieprywatne&quot;. Kooperuje z kilkoma serwisami, ale to traktuje bardziej jako nowe doświadczenie. Kursy będą oscylować w granicach 1.60 - 2.30. Nie mam w zwyczaju grać mizernych kursów za większe pieniądze - wniosek wyciągnięty na podstawie własnego doświadczenia.
I tytułem końca chciałbym opisać swoją obecność w bukmacherce, otóż profesjonalnie czy jak to inni mówią - większymi stawkami - operuję od kilku miesięcy (6,7). Miałem styczność z wieloma nowymi rzeczami - psychologią w bukmacherce, zajmowałem się marżami bukmacherskimi czy dogłębnym analizowaniem kursów wystawionych przez oddsmakerów. Większość ludzi, którzy grają ma sposoby, które dają profity, ale teraz pytanie: jak długo osiągasz taki profit i jaka skala ryzyka wchodzi w grę.
Bukmacherzy, których osobiście preferuje to bet365, ale i betano, które dysponuję dość dobrym cash-outem w porównaniu do innych buków + unibet i pinnacle, ale staram się ograniczać rozdysponowywaniu swoich środków do max 2 buków.
Jeżeli chodzi o stawki w temacie, standardowo: 1-10. Natomiast pod typem zawsze będę umieszczał stawkę za jaką dany typ gram.
Mam nadzieję, że ktokolwiek to przeczyta bo trochę się rozpisałem, ale nie z tego wstępu ludzie będą mnie weryfikowali. Pierwszy typ jutro około godzin porannych.
Pozdrawiam! ;)

Otrzymane punkty reputacji: +12
nowy-majster 13

nowy-majster

Użytkownik
No to czas na pierwszy typ w moim temacie. Dzisiaj przewiduję 2 typy + 1. typ na noc.

Godzina: 19:00
Dyscyplina: Siatkówka
Mecz: KS Espadon Szczecin - Skra Bełchatów
Typ: Skra Bełchatów -2.5 seta
Kurs: 1.72
Stawka: 5/10
Stawka rzeczywista: 1200 PLN

Kursy lecą, wczoraj zagrałem po @1.72 + dzisiaj dokładam po kursie 1.55 i 1.62.

nowy-majster 13

nowy-majster

Użytkownik
No to czas na pierwszy typ w moim temacie. Dzisiaj przewiduję 2 typy + 1. typ na noc.

Godzina: 19:00
Dyscyplina: Siatkówka
Mecz: KS Espadon Szczecin - Skra Bełchatów
Typ: Skra Bełchatów -2.5 seta
Kurs: 1.72
Stawka rzeczywista: 1200 PLN

Kursy lecą, wczoraj zagrałem po @1.72 + dzisiaj dokładam po kursie 1.55 i 1.62.
Wynik: 0-3
Wygrana
Zysk: 864 PLN

nowy-majster 13

nowy-majster

Użytkownik
Godzina: 10:00
Dyscyplina: Siatkówka Klubowe Mistrzostwa Świata
Mecz: Vakifbank - Bangkok Glass
Typ: Vakifbank -23.5 handicap
Kurs: 2.10
Stawka: 3/10
Stawka rzeczywista: 650 PLN
Po 10 niewymuszonych błędach po pierwszym secie i rozpoczęcie meczu z Zhu Ting na ławce trzeba było zamknąć. Zysk minimalny.

nowy-majster 13

nowy-majster

Użytkownik
Podałem dzisiaj już jeden typ, który zagrałem na live, więc podam i drugi. ;)
Dyscyplina: Tenis WTA Moscow
Mecz: Kuznetsova - Svitolina
Typ: Powyżej 21.5 gemów
Kurs: 1.80
Stawka rzeczywista: 1400 PLN

nowy-majster 13

nowy-majster

Użytkownik
Podałem dzisiaj już jeden typ, który zagrałem na live, więc podam i drugi. ;)

Dyscyplina: Tenis WTA Moscow
Mecz: Kuznetsova - Svitolina
Typ: Powyżej 21.5 gemów
Wynik: 6-1; 6-7; ... dalsza część mnie nie interesuje bo zakład wygrany.
Wygrana
Zysk: około 1100 PLN
✅✅✅

h@z@rdzist@ 6

h@z@rdzist@

Użytkownik
LIVE
Godzina: 10:30
Dyscyplina: Koszykówka Australia NBL
Mecz: Adelaide - Cairns Taipans
Typ: Powyżej 168.5 punktów
Stawka: 6/10
Witam , z tego co wyczytałem to nie wolno tutaj podawać typów LIVE , druga sprawa widzę że grasz hazardowo jak Ja , mógłbyś udokumentować jakiś typ z dużą stawka ? Jaki zakładasz budżet początkowy ?

nowy-majster 13

nowy-majster

Użytkownik
Dyscyplina: Koszykówka Polska
Mecz: Dąbrowa Górnicza - Anwil Włocławek
Typ: Powyżej 151 punktów
Kurs: 1.81
Stawka: 6/10
Stawka rzeczywista: 1000-1500 PLN

Jak dla mnie linia mocno zaniżona, stąd stawkuje tak, a nie inaczej.
Powodzenia! ;) ✅

Do góry Bottom