M
0
marekmonikawozniak
Użytkownik
Witam dostałem następująca wiadomość z Betlick na adres email
Prosimy o przesłanie następujących dokumentów:
• Kopii wyciągu z konta bankowego właściciela profilu, która powinna zawierać:
- widoczny numer konta bankowego (IBAN), (PL****1790)
- logo/nazwę banku,
- imię i nazwisko właściciela konta.
• Potwierdzenia wpłaty środków na konto gracza, która powinna zawierać:
- nadawcę,
- odbiorcę (Betclic.pl),
- datę i kwotę transakcji na kwotę 500 PLN z dnia 27/08/2024,
Problem polega na tym, ze potwierdzenie wpłaty środków nie zawiera zdefinowanego odbiorcy Betlick bo wpłata była dokonana Blickiem. Potwierdzenie wpłaty w pdf ani wyciąg z konta im nie wystarcza.
Czy ktoś z Państwa orientuje się, czy z Blika wyślą mi jakieś potwierdzenie. Co ja mam zrobić w takim przypadku ?
Od 8.00 dzisiaj jest czat aktywny spróbuje się skontaktować i uzyskać jakąś informację. Nie chciałbym tracić czas na chodzenie do Rzecznika Spraw Konsumentów i wysyłać im jakieś papiery na adres korespondencyjny, tylko jakoś to załatwić od ręki.
Pozdrawiam Marek
Prosimy o przesłanie następujących dokumentów:
• Kopii wyciągu z konta bankowego właściciela profilu, która powinna zawierać:
- widoczny numer konta bankowego (IBAN), (PL****1790)
- logo/nazwę banku,
- imię i nazwisko właściciela konta.
• Potwierdzenia wpłaty środków na konto gracza, która powinna zawierać:
- nadawcę,
- odbiorcę (Betclic.pl),
- datę i kwotę transakcji na kwotę 500 PLN z dnia 27/08/2024,
Problem polega na tym, ze potwierdzenie wpłaty środków nie zawiera zdefinowanego odbiorcy Betlick bo wpłata była dokonana Blickiem. Potwierdzenie wpłaty w pdf ani wyciąg z konta im nie wystarcza.
Czy ktoś z Państwa orientuje się, czy z Blika wyślą mi jakieś potwierdzenie. Co ja mam zrobić w takim przypadku ?
Od 8.00 dzisiaj jest czat aktywny spróbuje się skontaktować i uzyskać jakąś informację. Nie chciałbym tracić czas na chodzenie do Rzecznika Spraw Konsumentów i wysyłać im jakieś papiery na adres korespondencyjny, tylko jakoś to załatwić od ręki.
Pozdrawiam Marek