5 jacek89 Użytkownik Listopad 5, 2007 #1 czy da się jakoś powiększyć obraz, oglądając telewizję LIVE? Obecny rozmiar jest bardzo mały i niewyraźny. pozdrawiam, Jacek
czy da się jakoś powiększyć obraz, oglądając telewizję LIVE? Obecny rozmiar jest bardzo mały i niewyraźny. pozdrawiam, Jacek
0 mega Użytkownik Listopad 6, 2007 #2 Da się powiększyć. Ja robiłem to w ten sposób, że zmniejszałem rozdzielczość na monitorze wybierasz rozdzielczość 640x480 i masz prawie na pół ekranu xD Tylko jakość obrazu też jest mniejsza.
Da się powiększyć. Ja robiłem to w ten sposób, że zmniejszałem rozdzielczość na monitorze wybierasz rozdzielczość 640x480 i masz prawie na pół ekranu xD Tylko jakość obrazu też jest mniejsza.
R 0 robert-20790 Użytkownik Listopad 6, 2007 #3 Mega niezły pomysł ???? Na ligę włoską jest Tv'łka w bet365.com. Tam obraz jest wystarczajaco duzy i wysokiej jakosci ????
Mega niezły pomysł ???? Na ligę włoską jest Tv'łka w bet365.com. Tam obraz jest wystarczajaco duzy i wysokiej jakosci ????
F 0 fenio Użytkownik Listopad 8, 2007 #5 jest wystarczy w google wpisac .mam lacze 1mb i mi sie tnie jak ogladam te live bwin ...
M 0 mesdv Użytkownik Listopad 10, 2007 #7 Magical Glass - prosty w obsludze program do powiekszania wybranych fraqgmentow. Polecam