>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Telefony komórkowe - prośby, propozycje, pomoc

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Postanowiłem założyć jeden temat, gdzie każdy będzie opisywał problem lub prośbę dotyczącą telefonów komórkowych.
Więc ja zacznę. Otóż nie mogę nigdzie znaleźć, która wersja miniOpery będzie chodzić w samsungu u600. Pewnie ktoś z Was ma takowy telefon i używa miniOpery.
Z góry dzięki za pomoc.

uzytkownik-7288 4

uzytkownik-7288

Użytkownik
Wydaje mi się że... każda ???? tzn. jesli jest już jakas specjalna Opera dla Samsunga to oczywiście wybierz ją, wersje najnowsza ja do Nokii ściągnąłem pierwszą lepszą wersje i działa.

D 0

dominik-i

Użytkownik
Nokia N95 8 Gb
W przyszłości chcialbym kupic sobie owa komórkę.Pytanie do posiadaczy....czy jesteście zadowoleni z zakupu...wasze plusy,minusy jej....Pytanie dla osób zorientowanych...jakie opinie slyszycie o N95 8 GB?? To bardzo ważne...pzdr ;)

L 72

loozer21

Użytkownik
Ja posiadam n95 zwykłą a kolega ma 8gb i według mnie bardzo niczym sie nie rozni no poza ceną. Tyle ze ma wbudowaną pamięć i troche wiekszy wyswietlacz i bateria troche dluzej trzyma niz w zwyklej n95

borewicz 0

borewicz

Użytkownik
mam pytanko do mających iPhone 3G w orange.
Czy orange wprowadził &quot;cos od siebie&quot; do iPhona? Mam tu na mysli branding, czyli cos takiego jak Orange Menu czesto spotykane w nokiach(taki szary pasek na ekranie ktoreko nie da sie wylączyć) lub np zmiana ikon w menu SE?
z góry dzieki za odpowiedz
pozdr

Do góry Bottom