>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Telefon z bajerami

szymiaczek 0

szymiaczek

Użytkownik
Otoz szukam pewnego telefonu i zwracam sie z tym do was:-D Nie mialem stycznosci z takimi telefonami jakie chce, a tylko z prostymi typu SE k750i;) Szukam telefonu, ktory bez ukrywania ma byc bajerancki:jezora: Dotykowy panel, duzo pamieci, Wi-Fi, GPS, tanie polaczenie z internetem, dobry aparat tez by sie przydal(cos kolo 4-5 mpix) oraz bluetooth. Szukalem w telefonach Iphone, Nokia N95, ale sam nie wiem co wybrac. Telefon mam zamiar kupic za jakies 2-3 miesiace , ale juz teraz powoli szukam jakiegos. Cena to tak kolo 1 kola, chociaz jesli telefon bedzie na prawde &quot;extra&quot; to moge jeszcze troche dolozyc;) Z gory dziekuje za odpowiedzi

PS.Moze byc tam zainstalowany Windows, czy jakas inna wyzsza technologia ???? tylko, zeby on nie byl &quot;przebajerowany&quot;. Mialem N-Gage kiedys i np. nie dalo sie w nim zmienic budzika trzeba bylo do tego instalowac rozne programy... albo w jakims telefonie nie alo sie dzwonka ustawic mp3 tylko wav.

L 72

loozer21

Użytkownik
ja bym nie ryzykował jakis iphonów czy jakis takich co matexy i rybexy podaja tylko nokie n95 a jesli chcesz miec naprawde pożądny telefon na dłuzej to nokie n95 w wersji 8gb.

szymiaczek 0

szymiaczek

Użytkownik
No wszystkie co podaliscie telefony fajne, ale wszystkie maja jeden minus: zgranosc ???? To sa po prostu jakies krowy. Czy jest moze cos mniejszego? Drugie pytanie czy oplaca sie kupowac uzywany telefon?(np. Nowka n95 kosztuje 1200zl, a uzywke kupie za 800zl)? Oraz spodobal mi sie iphone, lecz ma on pare wad(iphone 3G). M. in. aparat 2mpix, bluetooth, ktorym moge sie aczyc tylkoz innymi iphonami i pare innych, ale mimo to jakos m sie in spodobal. Ostatnio nawiazalem blizsza(w sensie bizmesmenska) znajomosc. Znajomy jest importerem agd i rtv i teraz prawdopodbnie edzie wkraczal z elektronika, wiec moze warto poczekac. Telefon, ktory bym kupil za 1200zl na allegro on moze mi go sprzedac za 800zl i to nowke! Dzieki za wszystkie komentarze. Pozdro

creative 0

creative

Użytkownik
szymiaczek odnosnie aparatow fotograficnzych w telefonach, to nie patrz na matryce, bo 3,2mpx, czy 5mpx jak to jest w n95 to bardzo niewielka roznica, nawet tymi 2mpx aparatami mozesz zrobic bardzo porownywalne zdjecie. Problemem sa obiektywy - ktore we wszystkich tych fonach co tu duzo mowic sa slabe, bo sa bardzo bardzo male.

szymiaczek 0

szymiaczek

Użytkownik
No wlasnie jakos mi przypadl do gustu iphone jakby ktos mogl wymienic jego najlepsze cechy. Szukam telefonu z bajerami, lecz zeby mozna bylo normalnie go uzywac, nie zapominajmy o tym ???? Jeszcze mam czas i jesli bym kupowal za 2-3 miesiace to iphony, by byly juz o wiele tansze.

creative 0

creative

Użytkownik
Ja bym proponowal jakeigos htc jezeli nie przerazaja cie cegly, wifi, gps, system operacyjny - ogromny dotykowy wyswietlacz, - rewelka.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
wlasnie a jak sprowadzac rzeczy z ebay? bo nigdy tego nie robiłem a mam zamiar zamowic sobie piłkarska koszulke epwnego klubu, ktorej niema na allegro.
albo z ebaya albo z oficjalnej strony, sam niewiem :/

Z 0

zxc07

Użytkownik
Wchodzisz na polski ebay i do odpowiedniej kategorii.Potem zaznaczasz żeby wyszukiwało z całego świata.Jak znajdziesz już konkretny przedmiot i sprzedawca wysyła do Polski to kupujesz i płacisz najlepiej przez PayPal bo banki pobierają dużą prowizje za przelew walutowy.Znajdź najtańszą wysyłkę.Np. z USA są tanie przesyłki UPS Global Priority Mail.Przesyłka kurierem.Ze stanów idzie 4-7 dni.Tyle z mojego doświadczenia.A tu masz stronę na ktorej jest wszystko o kupowaniu na ebay :http://www.infoaukcja.com/

Do góry Bottom