Baby grać 3-0 ? to trzeba być desperatem.....Dzisiaj Rzeszów 3:0, Kalisz max 20 punktów w secie,własna hala ,przygotowanie oraz personalia zrobią swoje tak jak przewiduje.Powidzenia
Nie desperatem tylko znać i śledzić dyscypline od latBaby grać 3-0 ? to trzeba być desperatem.....
W mojej opinii to 1% szans na win Kalisza jak mam być uczciwyJeżeli grać to spotkanie to zdecydowanie w stronę Kalisza. Rzeszów wiadomo jest faworytem, ale to nie potentat nie do ruszenia. Natomiast Kaliszanki to nie zespół dołu tabeli, a solidny zespół środka bądź też górnej części tabeli. Rasińska, Drużkowska, Efimienko-Młotkowska, Grabka, Mlinar, to bardzo solidne personalia. W pierwszym spotkaniu Kaliszanki pewnie pokonały teoretycznie wyżej notowane rywalki z Radomia. Natomiast Rzeszów co prawda wygrał 3:0 z Bydgoszczą, ale to zespół, który będzie walczył o utrzymanie.
Jako ciekawostkę dodam, że w tej kolejce wszyscy faworyci pewnie wygrali swoje pojedynki.
Dziś może czas w końcu na niespodziankę
MKS Kalisz kurs @ 5.75
Popieram,ospałość,brak zgrania i zaangażowania to obecna wizytówka ŁKSAL-KO Superpuchar Polski 2023
ŁKS Łódź (+2.5) - Chemik Police 2
4.20 fortuna
Mówi się, że puchary rządzą się swoimi prawami. Myślę jednak, że nie w tym przypadku. Patrząc na obecną dyspozycję ŁKSu moim zdaniem brzydko mówiąc zespół z Łodzi nawet „nie pierdnie” z tak grającymi policzankami. Oglądałem wszystkie 3 pierwsze mecze ŁKSu i zespół wygląda jakby jeszcze był na wakacjach. Nie sądzę też, że rozgrywanie meczu na własnej hali będzie tutaj atutem. Łódź ma specyficznych kibiców wywodzących się ze środowiska piłkarskiego. O ile wszystko idzie po ich myśli potrafią stworzyć świetną atmosferę na trybunach, jednak gdy zespół ma pod górkę to ta kibolka zaczyna być agresywna nawet w stosunku własnych dziewczyn co na pewno nie poprawia sytuacji. Chemik jak na razie komplet zwycięstw bez straty seta, wzmocnili się konkretnie przed sezonem (w przeciwieństwie do ŁKSu) i sądzę, że dziś zdobędą pierwszy w tym sezonie tytuł, a walka o mistrza rozegra się ponownie między nimi, a Rzeszowem.
uja sie znasz. co to za analiza? daj jakieś argumenty, bo pier..enie, że trener to sobie możesz wiesz co.3 pkt jadą dzisiaj do Łodzi,jak MKS nie zmieni trenera to mogą tylko pograć z drużynami z dołu tabeli
Sluchaj nie pouczaj mnie,nie chcesz nie graj,ogladam mecze i taki mam styl pisania,kto chce korzysta,do spania dzieckouja sie znasz. co to za analiza? daj jakieś argumenty, bo pier..enie, że trener to sobie możesz wiesz co.
już 1 pkt zostaje w Kaliszu, a może zostanie więcej...co teraz napiszesz mądralo?Sluchaj nie pouczaj mnie,nie chcesz nie graj,ogladam mecze i taki mam styl pisania,kto chce korzysta,do spania dziecko
Post automatycznie złączony:
Tak naprawde to nie powinienem pisac takich postow bo MKS gra jak juniorki a ty oczekujesz argumentow jakby to byl mecz ze znakiem zapytania
3pkt zostają w Kaliszu po zwycięstwie 3-0....co teraz napiszesz znaffco ?????3 pkt jadą dzisiaj do Łodzi,jak MKS nie zmieni trenera to mogą tylko pograć z drużynami z dołu tabeli