>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Fortuna bonus

Tatuaż

radek03 90

radek03

Forum VIP
Ma ktoś z was tatuaż? Sam od dłuższego czasu zastanawiam się czy sobie nie wytatuować jakieś sentencji na przedramieniu (jakoś w tym miejscu mi sie podoba), jak wiadomo tatuaż tutaj będzie w przypadku krótkiego rękawa widoczny, więc nie wiem czy to nie wpłynie w przyszłości na przykład na znalezienie pracy? Niby epoka, w której dla ludzi tatuaż=kryminał minęła, ale nie wiem do końca. Co o tym myślicie? Macie może jakieś ciekawe wzory, napisy?

M 0

masz

Użytkownik
mi też się podoba przedramienie, góra pleców i brzuch ???? na sentencje przedramie to ładne miejsce, co do wzorów i napisów to wybierz swój wzór i sentencje, bo dziwnie bym się czuł gdybym spotkał gdzieś człowieka z takim samym tatuażem. Tatuaż będziesz miał na całe życie więc lepiej się zastanów nad tym co ci się podoba, niektórzy myślą nad tym latami, i nie rób tatoo dla szpanu :p
co do wzorów to podoba mi się taka czcionka :

radek03 90

radek03

Forum VIP
Nie no oczywiście ze sentencja musi być przemyślana i dla mnie coś ważnego znaczyć. Nie robie tego dla szpanu, tylko dlatego ze mi sie podoba. I oczywiste jest ze nie chodzi mi o kopiowanie już istniejących wzorów, źle sie wyrazilem, chodzi mi o jakies fajne czcionki itp.

radek03 90

radek03

Forum VIP
yebnij tekst &quot;lubie chleb ze smalcem&quot; ????
no kiedyś w telewizji pokazywali jak koleś miał na czole wytatuowany napis &quot;Jebać sąd&quot;, dali mu potem dofinansowanie na likwidacje tegoż tatuażu:-D

hajduk 124

hajduk

Forum VIP
ja ogólnie jestem przeciwko tatuażom, sam nie wiem czemu dokładnie. Jedynie jakiś Wiślacki tylko bym sobie zrobił.

V 0

vip_madame

Użytkownik
Ja mam tatuaz,planete...
Mòj tatuaz -- http://s2.zapodaj.net/64049360.jpg.html
W przyszlosci chce sobie nad ta planeta zrobic napis ,,Nibiru&quot; bo teraz w sumie bez napisu to nie skończony tatuaż.
Orjetujecie sie ile by kosztowal by taki napis?
Mysle ze moja dziara by wtedy byla bardziej rozpoznawalna,bo teraz to malo kto kojarzy to z planeta,a tym bardziej z Nibiru..
Myslalam tez o innych wzorach,bardziej odwaznych,kiedys widzialam u takiego faceta na plecach kosmite ale takiego na cale plecy do tego w kolorze,wygladalodjazdowo.Tylko takie dziary sa bardzo kosztowne.

blaster 0

blaster

Użytkownik
Jak dla mnie to tatuaż to pierś , biceps , lub plecy. osobiście nie zrobie sobie tatuażu w widocznym miejscu , ale nie mam nic przeciwko ;]

wielki_szlem 4

wielki_szlem

Użytkownik
Ja mam tatuaz,planete...
W przyszlosci chce sobie nad ta planeta zrobic napis ,,Nibiru&quot; bo teraz w sumie bez napisu to nie skończony tatuaż.
Mysle ze moja dziara by wtedy byla bardziej rozpoznawalna,bo teraz to malo kto kojarzy to z planeta,a tym bardziej z Nibiru..
Myslalam tez o innych wzorach,bardziej odwaznych,kiedys widzialam u takiego faceta na plecach kosmite ale takiego na cale plecy do tego w kolorze,wygladalodjazdowo.Tylko takie dziary sa bardzo kosztowne.
Ja piernicze kobieto zrób sobie tatuaż na czole jestem kretynką, jak w ogóle jesteś kobietą, bo coś czuje że jesteś facetem który próbuje na tym forum robic sobie jaja.
A tak w ogóle to dziary to są ale dla facetów, bo kobieta wygląda z dziarą jak d... zza krzaka

V 0

vip_madame

Użytkownik
Każdy oczywiście ma prawo do swojego zdania,ja akurat sie nie zgadzam z tym że tatuaże są tylko dla męszczyzn.Nie ma na to żadnej zasady ani wytycznej i jest bardzo dużo dziewczyn które posiadają tatuaże,tatuaż to moim zdaniem część stylu,mody i nie zależnie od tego czy męszczyzna czy kobieta, każdy ma prawo sobie zrobić tatuaż.
Niestety zauważyłam że w Polsce to tatuaż,niewiadomo dla czego jest odbierany (a już u kobiety-to w ogóle) jako nie wiadomo co złego. W innych krajach jest trochę inaczej,w Niemczech,Angli ile to dziewczyn ma wytatułowane ciało i nikt się zbytnio nie gorszy. A z resztą w końcu to dla siebie się robi tatuaż a nie dla zdania inych,dlatego ja jakoś nie mam problemu z tym że ,nie wypada&quot; ,, że nie ładnie&quot; itp.Uważam że najważniejsze jest to że nam się podoba,w końcu tatuaż robimy chyba dla siebie a nie dla kogoś.Przynajmniej ja tak uważam ale oczywiście każdy może mieć swój pogląd i swoje zdanie.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Każdy oczywiście ma prawo do swojego zdania,ja akurat sie nie zgadzam z tym że tatuaże są tylko dla mę sz czyzn.Nie ma na to żadnej zasady ani wytycznej i jest bardzo dużo dziewczyn które posiadają tatuaże,tatuaż to moim zdaniem część stylu,mody i nie zależnie od tego czy mę sz czyzna czy kobieta, każdy ma prawo sobie zrobić tatuaż.
Niestety zauważyłam że w Polsce to tatuaż,niewiadomo dla czego jest odbierany (a już u kobiety-to w ogóle) jako nie wiadomo co złego. W innych krajach jest trochę inaczej,w Niemczech,Angli ile to dziewczyn ma wytatułowane ciało i nikt się zbytnio nie gorszy. A z resztą w końcu to dla siebie się robi tatuaż a nie dla zdania inych,dlatego ja jakoś nie mam problemu z tym że ,nie wypada&quot; ,, że nie ładnie&quot; itp.Uważam że najważniejsze jest to że nam się podoba,w końcu tatuaż robimy chyba dla siebie a nie dla kogoś.Przynajmniej ja tak uważam ale oczywiście każdy może mieć swój pogląd i swoje zdanie.
Drobne błędy można przeboleć... ale kobieto jak nudzi Ci się to może pomyśl nad nauką języka polskiego... Bo jak widzę takie błędy to żenada...

wielki_szlem 4

wielki_szlem

Użytkownik
Każdy oczywiście ma prawo do swojego zdania,ja akurat sie nie zgadzam z tym że tatuaże są tylko dla męszczyzn.Nie ma na to żadnej zasady ani wytycznej i jest bardzo dużo dziewczyn które posiadają tatuaże,tatuaż to moim zdaniem część stylu,mody i nie zależnie od tego czy męszczyzna czy kobieta, każdy ma prawo sobie zrobić tatuaż.
Nie rozumiesz, nikt nie pisze że tatuaż to coś złego, sam mam 2 i nie uważam że zrobiłem coś złego, ale nie chodzę też z nimi po ulicy i specjalnie nie odsłaniam żeby wszyscy widzieli, bo jak robisz sobie tatuaż żeby wszyscy widzieli, lub jak piszesz dla mody, to lepiej go nie rób. Znam kilku chłopaków mających własne studio tatuażu i nawet oni się śmieją z takich ludzi. Co do kobiet, to nie wiem co one chcą udowodnic robiąc sobie 15 dziar na ręku. Dla mnie jest to szpetne. Co innego facet, który dzięki dziarze wygląda np. bardziej męsko. Czy kobieta chce wyglądac bardziej męsko?, bo z tatuażami na pewno nie wygląda bardziej kobieco. Piszę tu o normalnych dziarach a nie o jakichś matplanetach PI i SIGMA bo to dziary dla freaków. A co do różyczek, to tak jedna dziara w kobiecym stylu, powiedzmy w intymnym miejscu, to jest coś co może działac na niektórych facetów, ważne żeby takich różyczek nie robili sobie faceci;) Najlepiej niech to będzie herb Blackburn Rovers to oprócz różyczki, laska dostanie dodatkowe punkty od faceta za zainteresowanie sportem ????

M 0

masz

Użytkownik
Ja mam tatuaz,planete...
Ty masz na punkcie tej planety naj.bane w głowie... żeby zrobić sobie tatuaż planety ????
PS: najbardziej tatuowanie boli na kościach tj. kręgosłup, żebra, kostki, palce, nadgarstki, czaszka ???? itd.

radek03 90

radek03

Forum VIP
Ja mam tatuaz,planete...
M&amp;ograve;j tatuaz -- http://s2.zapodaj.net/64049360.jpg.html
No to raczej zrób sobie korekte tego tatuażu bo na razie to wygląda jakby ci ktoś zakiepował peta na skórze, nie przypomina planety.

Ja tatuaż chce sobie zrobić dla siebie, nie dla szpanu, podoba mi sie i tyle. Jednak chodzi mi o to czy jesli mam tatuaż w widocznym miescu to czy np nie będą się czepiać pracodwancy, itp?

filip_r2 769

filip_r2

Użytkownik
hehe każdy ma swoje zdanie ale zeby wydziarac sobie planete &lt;lol2&gt; z mojego punktu widzenia trzeba być dobry świrem na punkcie czegos. Ja tam zrobił bym sobie jakis tatuaz na plecy albo na przed ramionach bicepsach barkach. Ale nie mam jakiegos dorego pomysłu a nie bede robił jakiegos szajsu zreszta mam jeszcze troche zaszczupłe rece na jakas dziare aby to fajnie wygladalo nie mozna miec zapałek bo widywałem juz jak to wyglda i powiem ze nie fajnie. Ale z takich smiesznych ludzi co znam to rozbawiła mnie najbardziej dziara na przed ramionach Strett Figter &lt;lol2&gt; co trzeba miec w głowie aby wpasc na taki pomysł nie wiem i wole nie wiedziec. Dziara fajna rzecz ale znaczenie nie dla szpanu tylko swoje własne znane tylko przez siebie a nie jakies lansujace pseudo badziewie.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
hehe każdy ma swoje zdanie ale zeby wydziarac sobie planete &lt;lol2&gt; z mojego punktu widzenia trzeba być dobry świrem na punkcie czegos. Ja tam zrobił bym sobie jakis tatuaz na plecy albo na przed ramionach bicepsach barkach. Ale nie mam jakiegos dorego pomysłu a nie bede robił jakiegos szajsu zreszta mam jeszcze troche zaszczupłe rece na jakas dziare aby to fajnie wygladalo nie mozna miec zapałek bo widywałem juz jak to wyglda i powiem ze nie fajnie. Ale z takich smiesznych ludzi co znam to rozbawiła mnie najbardziej dziara na przed ramionach Strett Figter &lt;lol2&gt; co trzeba miec w głowie aby wpasc na taki pomysł nie wiem i wole nie wiedziec. Dziara fajna rzecz ale znaczenie nie dla szpanu tylko swoje własne znane tylko przez siebie a nie jakies lansujace pseudo badziewie.
Mysle, że to ostatnie zdanie z Twojego podpisu by sie nadało na tatuaż. Tylko sam nie rób bo jakiś błąd ortograficzny moze się przytrafić ;)

snoopdogg 369

snoopdogg

Forum VIP
TATUAZE
Szukam dziary na cale plecy. Jesli zna ktos spoko strony z tatuazami to niech podesle link. Nic ciekawego nie moge wyszukac, dlatego postanowilem zalozyc temat.

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
Według mnie z takim podejście to lepiej nie robić dziarki ,jak nie wiesz co chcesz mieć to po co Ci ?Tatuaż według mnie musi mieć przesłanie.
Bo mógłbym wkleić zdjęcie pokemona ....

Do góry Bottom