>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Tasiemki - rzuty rożne

A 15,7K

aneta96

Użytkownik
Otwieram jeszcze jeden temat, żeby nie zaśmiecać tego głównego. Typowe tasiemki z kursem od ok 50 wzwyż. Wiadomo każdy je gra i co jakiś czas wchodza. Kupony będą zawierać oczywiście tylko typy na rzuty rozne i nie będą pezekraczaly stawki 20zl.

A 15,7K

aneta96

Użytkownik
https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=MzQyMDM4NzExMzY5NzUwMDoFq8KyYsB1Iomdlhc=
&amp;kind=MAIN
Real Madryt w tym sezonie w La Liga wykonywał średnio 6,3 rzutów rożnych na mecz.W jednym meczu potrafił nawet sam zdobyć 15 rzutów rożnych co jest wynikiem kosmicznym.W lidze mistrzów też jest bardzo dobrze 6 zdobytych rogów z Cska, 16 ! z Romą i 12 z Pilznem. Real nie jest w najwyższej formie, więc będzie musiał się trochę nameczyć żeby zdobyć gola, a co za tym idzie powinno być dużo sytuacji podbramkowych i rzutów rożnych.7 to nie jest jakaś wysoka linia, w pierwszym meczu z PIlznem zdobyli 12
.Bayern także dobrze wyglada pod względem zdobywanych rzutów rożnych w Bundeslidze zdobywał 7,9,8,1,14,12,8,14,9,7 rzutów rożnycha w 1 połowie zdobywali : 6,4,3,1,7,8,5,4,6 i 3 rzuty rożne czyli tylko 3 krotnie nie udało im się nabić 4 rogów w 1 połowie i 2 razy minimalnie.W lidze mistrzów zdobywali w pierwszej połowie z Ajaxem 5, z Benficą 3 a z AEKiem 7 rzutów rożnych. licze dziś na powtórkę .
Young Boys w pierwszym spotkaniu z Valencią zdobył 6 rzutów rożnych, z Manchesterem aż 9, jedynie z Juventusem nie pokrył proponowanej linii. W lidze zdobywali średnio 6,15 rzutów rożnych na mecz. Licze na bardzo ciekawy mecz i dużo rzutów rożnych po obu stronach, kurs jak dla mnie zawyżony

.CSKA w pierwszym meczu z Romą zdobyła aż 10 rzutów rożnych, z Realem 4 a z Pilznem 6. Liczę na podobny overowy mecz pod względem rzutów rożnych, jeśli Roma pierwsza strzeli to o rożne CSKA chyba nie będzie trzeba się martwić.

Przeglądając ofertętrafiłam na bardzo fajny kurs. Kurs ponad 2 na to że Szachtar zdobędzie 3 rzuty rozne biorę w ciemno. W pierwszym spotkaniu Szachtar zdobył 5 rzutów rożnych.Z Hoffenheimem także zdobył 5 rzutów rożnych a z Lyonem 4. Ja rozumiem, że Manchester City jest faworytem, ale to nie oznacza że Szachtar nie będzie miał okazji podbramkowych. W lidze M. City pozwolił zdobyc przynajmniej 3 rzuty rożne takim drużynom : Huddersfield, Fulham, Brighton, Southampton, Wolves więc tym bardziej myślę że Szachtar sobie poradzi
W pierwszym spotkaniu Manchester Utd. nie wygladał za dobrze, mam nadzieję, że zapomną o nim i zagrają dzisiaj zupełnie inaczej. Wtedy zdobyli tylko 2 rzuty rożne, dzisiaj licze na dużo więcej . Z Valencią zdobyli aż 11 a z Young Boys 7. W lidze tylko dwukrotnie nie pokryli tego overu. Wiem że Juventus to bardzo dobra drużyna, ale na pewno będa mieli wiele okazji podbramkowych.

Do góry Bottom